IKEA družinska kartica (Family Card)
Zanima me, če ima morda že kdo kakšne izkušnje z zgoraj omenjeno kartico. Vem, kako jo pridobiš in čemu služi, zanima me le, kolikšna je dejanska možnost popustov (ali gre le za popuste pri določenih artiklih v mesečnih akcijah ali tudi kaj več). Glede na to, da imamo namen v bližnji prihodnosti v IKEI zapraviti lep kupček denarja, bi bila vsaka informacija zelo dobrodošla.
Vnaprej hvala,
TejaT
To je kartica, ki jo pridobiš tako, da v trgovini IKEA poiščeš “IKEA family Meetingpoint” informativno okence, plačaš pristopnino, oz. članarino 10EUR, nato ti na dom pošljejo kartico, s katero lahko dobiš do 15% popusta pri nakupu izdelkov, imaš 3-mesečno garancijo na kupljeno, zavarovanje nakupljenega pri transportu do doma, pa še cel kup drugih stvari. Predvidevam, da bodo po juniju 2004 te ugodnosti veljale tudi za nas…..
Več o tem si lahko prebereš na http://www.IKEA.at/family
Informacije o eventuelnih že opravljeni nakupih s popusti so še vedno dobrodošle!
TejaT
Vse kar je rekla Teja drži. Treba pa je dodat eno malenkost – 15% popust na določene izdelke v tistem mesecu. Sproti te obvestijo v reviji Hej!, ki jo dobiš, mislim da 4 krat na leto domov. In pa popust v Ikeini restavraciji, ki že itak ni posebej draga in si mi skoraj vedno privoščimo kakšno skandinavsko reč, mularija pa otroški obrok za 1 evro. Pa rojstnodnevno darilo dobi en starš in vsi otroci. Od 30. 1. do 21. 2. pa imajo nekatere artikle še bolj znižane in to na določene dneve, pa ne vem ali samo s kuponi, ki smo jih dobili domov ali na splošno. Verjetno je odgovor na www strani avstrijske IKEE.
Plus vsakič imaš v tej reviji IKEA Hej, ki jo dobiš 4 krat na leto na zadnji strani kupon za brezplačno darilo, npr.: kapučino maker, torbica za cdje,…
Men se zdi fajn, nasploh pa je Ikejina roba dosti ugodna, dobiš fine ideje, pa tudi kvalitetni so. Midva sva si skoraj celo stanovanje opremila z njihovim pohištvom.
Lp, in lepo nabavljaj.
To revijo ti začnejo avtomatsko pošiljati, ko vplačaš pristopnino 10EUR za pridobitev IKEA družinske kartice- revija ni vezana na katalog! Kartico daš delat lahko le v IKEA trgovini. Katalogov pa iz Avstrije v Slovenijo ne pošiljajo. Jaz sem jih donedavnega naročala kar iz Francije preko francoske spletne strani – od tam pa so pošiljali. Če pač nimaš možnosti vzeti kataloga v Avstriji ali Italiji, je to tudi dobra rešitev. Katalog lahko osebno dvigneš tudi na IKEA sedežu na Šmartinski v Ljubljani (pošiljajo ga pa ne). Je bilo govoro o tem nekaj dni nazaj na tem forumu.
Pozdrav,
TejaT