Najdi forum

IKEA – Besta

Je kdo lastnik ikeinih omar iz serije BESTA?

Na pogled so všečne, glede na ponudbo bi se dalo marsikaj spravit skupaj.
Predno pa se odpravim direkt v Ikeo me zanimajo vaša konkretna mnenja. Kakšna je kvaliteta?

jaz imam spalnico in dnevno sobo iz ikee, s kvaliteto sem zadovoljna.

Mi imamo to serijo v dnevni sobi in sem tako z izgledom kot kvaliteto zelo zadovoljna. 🙂

Pa pohiti… do 22.12.2012 so 20% znižane v Avstriji!

Tudi mi imamo serijo Besta v dnevni sobi, tudi zelo zadovoljni. Kupili smo jo v Italiji, cel sestav, ker pa si je mož omislil večjo TV na steni, sedaj kar nekaj omar ne pride v poštev. Imamo viška v wenge barvi omare in vratca nekaj prozornih (možnost uporabe vložka v črni ali beli barvi za vratci) ter nekaj vratc v belem sijaju. Bi te kaj zanimalo?

Gledam za delovno sobo, zaenkrat glede barve še nismo nič odločeni, verjetno bo kar nevtralna bela, si pa moram še bolj detajlno pogledat modele in skombinirat kaj bi v našo sobo sploh šlo. Hvala vseeno in lp.

Imamo v dnevi tudi mi. Kombinacijo svetleče rdece in prozorne (zraven pride karton, na eni strani bel, na drugi crn). Mi dajemo notri otroske rizbice.

Meni je super zapiranje na magnete. KEr lahko brez tezav hodis mimo, pa se ne zaletis v ročke. Edino na te prozorne te mahneti ne gredo.

En minus, da imajo spodaj rez nizke nogice. In če ti pod njih zleze kak papir, ga ne dobis vec. Mi imamo spodaj ze nekaj kartic od spomina, pa nekaj papirja 🙂

Vratca so narejena v SLO. Potoz, so res obcutljiva na praske. Pa na njih se nabere prah, ki ga vidis.

Mi smo za TV izbrali eno omarico, ki ima samo police, spodaj smo pa dali dva predala. Ko bos gledala visino omaric in jih kombinirala s predali, bodi pozorna, ker se ne izidejo na eno visino, ampak na dve. Predali pa niso cisto do konca, so krajsi od globine.

Če bodo imeli, vzemi predale z ABS, da ne loputajo, ko jih zaprej, moras rect posebej.

Jaz ti svetujem, da si jih izrises na netu v programu, ga poimenujes in potem tam na licu mesta odpres. Imaj oracunalnike. Potem pa ti tam pogledajo, kaj ti še manjka oziroma kaj ne gre skupaj.

Mi imamo Besta pohištvo na 10cm nogicah in je super, ker lahko brez težav počistim spodaj in ni bojazni da bi se kaj skrilo…

Seveda, nogice kupiš posebej, tudi sistem za zapiranje izbiraš sam, v celovcu imajo razstavljene prav vse kombinacije … kuhinja, dnevna soba, spalnica … vse z Besto, nam je všeč.

Je res tudi kuhinja iz programa Besta? Tega pa nisem vedela.

New Report

Close