Igranje orgazma
Kapo dol Tina!
Punce ve si jo pa za zgled vzemite!
S tipom več nisem skupaj. Po dolgih letih veze se je ljubezen ohladila. Zapustila sem ga zaradi drugega, ki pa je danes moj mož.
Allure!!! Jokala nisem, ni pa bilo daleč od tega. Rekla pa sem: prišlo mi je, ne morem verjeti. In potem sem mu začela opisovati, kaj se je zgodilo v mojem telesu. In ko sva naslednjič se je spet zgodilo, samo še močneje. Ja, takrat pa sem vedela zagotovo. To je to.
Super!!!
No ja lahko ga zaigra, ampak to lahko ugotovis brez problema…..ne bi tuki razlagu kako, ker moja verjetno tudi bere, in pol bo ugotovila v cem je stos…ampak do zdej mislim da ga se ni zaigrala….a je tako….pepi 🙂
hehe pri men ti ne bi ratal :))))))
ej tocen tko…..pri seksu sploh ni nujno da ti pride….ce si ful utrujen sigurno ne bos eno al pa dve uri cakal da bo partnerki prislo…..ce pa orgazem zaigra je pa to samo njena stvar….sej sebi v skledo pluva ker je s tem prekinila seks, nam pa uslugo nardi ker se nam ni treba vec ”matrat” . Moski zarad tega ves zadovoljen zaspi, zenska se pa sekira ker ve da ga je zaigrala…..tko da pri men je tko da (ker se je treba kar ornh pomatrat da ji pride) ce seksava 5x na teden in ji pride tri krat je to kulll…..tudi meni ne pride zmeraj tko da hehe….ne vem kaj je tuki problem….Ce bi pa vedu da ga vecinokrat zaigra….bi bilo pa v momentu konec vsega. Ampak mislim da mora bit tip ful glup al pa zenska ful dobra igralka da ji rata zairgat oz. se pusti prepricat.
če doživiš ( igraš ) orgazem samo zanj potem si res ” glupa”.
Bistvo odnosa pa tudi sexa ni, da drug drugemu nekaj dokazujeta, da ne bo užaljen(a)…
Prepričana sem, da se pred ali po sexu ne pogovarjaš, da sploh ne veš za kaj gre!
Sanjaj!!!
Daj preberi si pod to temo mojo zgodbo kot repliko na avtorico igralko orgazma s podtemo neiskrenost do partnerja.
hehe….a te je prizadel, da si lahko razkrinkana…..
Forum je zaprt za komentiranje.