Najdi forum

igrače, ki pritegnejo

Ker prihaja čas obdarovanj, nas naši sorodniki, prijatelji,… sprašujejo, s kakšno igračo lahko obdarijo našega polletnega sinčka. V poplavi raznovrstnih igrač na prodajnih policah in ob dejstvu, da je to naš prvorojenec, njihovim željam enostavno ne znam ustreči. Zato bi bil vsak predlog z vaše strani izredno dobrodošel. Kakšne igrače so pritegnile vaše nadobudneže in ostale aktualne dalj časa?

Lep pozdrav, Andreja

Andrej je star dve leti in njegova najljubša igrača (poleg kock duplo) so od kakega sedmega meseca naprej lončki različnih velikosti, ki jih lahko zlagaš drugega v drugega. Poceni, a odlična igrača. Malo dražje (ali pa precej) so tanajvečje lego kocke za dojenčke. Ali pa kakšna mehka živalica s kupom žepov in podobnih zadev (slon ali medved – mislim, da so od Tomyja).

odkar imamo našega sončka, malo bolj podrobno spremljam igrače in kar nekaj časa prebrskam v tistih delih trgovine…in moja ugotovitev je, da bolj ko raziskujem in primerjam katera igrača bo dala največ od sebe in jo bo moja pikica lahko uporabljala največ časa…bolj prihajam do ugotovitve, da je TOMY še najbolj poskrbel za to…zadnjič smo naši štirimesečni punčki kupili za miklavža prav prijetno darilo…zdaj ima telovadnico, se steguje za igračami ki visijo nad njo, potem bo vse skupaj zlagala miselno v predalčke, ko bo začela stopicat pa bomo vse skupaj spremenili v voziček…vse v eni igrači in uporabno dalj časa

6 mesečni dojenček se za celo košaro različnih in pametnih igrač ne bo kaj dosti menil, ko pa so vsi časopisi bolj zanimi za trgat, v plastičnem jogurtovem lončku prav zanimivo šklopotajo fižolčki, … Sorodniki naj pri tej starosti raje podarijo kaj uporabnejšega za obleč, mogoče kakšno posebno stvar (večji atosedež, postelnjino, voziček “marelco”, …), ki jo potrebuješ za otroka ali pa naj prinesejo igrače “zavnaprej”, npr. Duplo lego kocke, žoge, ….

Ko je bila moja punčka stara 1. leto je eden izmed povabljenih prijateljev prinesel štiri velike pakete plenic. Drugi so kupili kaj za oblečt oz. kakšno šalčko, krožnik … Mislim, da sem bila tega najbolj vesela.

Že od rojstva pa se je zelo dobro obnesel “vrtiljak”, ki je ponavadi pripet nad zibelko oz. “kinderpedom” in se ob glasbi suče. Ta je lajšal veliko previjalnih trenutkov.

LP

polletnik nese vse v usta, zato so zaenkrat najboljse zaobljene dobro oprijemljive plastične ropotulje, lego duplo bo aktualen šele čez kakšno leto…

New Report

Close