igra Twister-smeh na smeh!
Pozdravljene!
Pred časom sem že omenila, da jo bom kupila. Danes smo jo v City parku, prišli domov in takoj k igri.
Razgrneš platno, obrneš gumb, levo nogo na rumeno, desno roko na zeleno, desno nogo na rumeno in tako dalje. Da se polulaš od smeha. Bili smo kot bube prepleteni eden čez drugega, tudi najmlajši je sodeloval in tako se bo naučil barve, kaj je desno kaj je levo, dobil bo občutek orientacije, skratka nora zabava, več nas je bolj se prepletamo, da pa ne omenjam smeha. Kmalu bomo imeli žurko za r. dan in bojim se, da bom morala marsikateremu od otrok dati rezervne hlačke, ker bodo od smeha polulane. Še bolje pa bo, ko bom k igri povabila tudi nas starejše, ene z trebuščkom, ene z malo večjo rito, joj ko bomo migali in se smejali.
Igra Twister se mi zdi ena izmed boljših. Toplo jo priporočam vsem, ki se radi dobro zabavajo. Cena pa je 4.7oo,oo SIT.
p.s. Obiskali smo tudi šotor pred Citiyem, kjer je kraljestvo lego kock. Tudi tu je zanimivo. Zunaj je padal dež mi pa smo se potepali med gradovi, različnih zgodb, nazadnje pa se še poigrali, primerno je tudi za dveletnike, saj imajo dva peskovnika dupla kock.
Uživajte, kot smo mi!
Igro lahko igra že tudi dveletnik. Pogoj je, da ima že malo ravnotežja. Kajti noge in roke premikamo po krogih, ki nam jih določi urni kazalec. Mi našega malčka s tem učimo barve, levo desno, ravnotežje…, kot sem že omenila. Imajo pa jo v vseh bolje založenih trgovinah. Me veseli, da je tudi vama všeč. Uživajta!