Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Skrinjica idej! IDEJE OB ODHODU V PENZIJO!!!

IDEJE OB ODHODU V PENZIJO!!!

Sodelavec odhaja v penzijo in vas prosimo za duhovite ideje, kako bi se od njega poslovili na poslovilni zabavi. Sicer imamo pripravljeno eno resno darilo in tudi
nekaj zabavnih, prosimo pa še za nasvet oz. kakšno izvirno idejo (duhovite pesmice, verze, ideje…), da se bo upokojencu resnično vtisnilo v spomin odhod v penzijo.

PL

BBS

Ne vsi naenkrat, lepo prosim!!!

Morda si si na tihem dolgo želel, da bi prišel čas upokojitve. In zdaj je tu, ti pa stojiš na pragu z mešanimi občutki. Mogoče bo nenadoma preveč časa. Odslej si boš moral drugače osmisliti dneve, tedne, leta. Želimo ti, da bi našel svoj cilj v nečem, kar te bo zapolnjevalo, te veselilo, nekaj za zdravje tvoje duše in za kar v vseh teh letih garanja nisi našel časa. Verjamemo, da se boš tu in tam še spomnil na nas, tudi mi se bomo nate. Vedno samo z lepimi mislimi.

Tisto resno darilo shranite za pozneje, prej podarite smešno različico:
Mi smo sodelavki podarili televizor. Fake različica je pa bila narejena iz škatle, okrašena, notri svečka, za takrat, ko ni elektrike,….
Smešna je tudi kozmetika za “moške v penziji”. Poglej nazaj, enkrat sem pisala o tem pod vprašanje, mislim, mamin rojstni dan.
Pa srečno, Miranda

http://med.over.net/phorum/read.php?f=109&i=4731&t=4703

(tisto s kozmetiko) M

Objava čaka odobritev
Objava čaka odobritev
Objava čaka odobritev
Objava čaka odobritev
Objava čaka odobritev
Objava čaka odobritev
Objava čaka odobritev
Objava čaka odobritev
Objava čaka odobritev