Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja ideja za poročno darilo

ideja za poročno darilo

Moja kolegica s faksa se poroči čez 14 dni.Ker že živita skupaj,sta se odločila,da jima damo denar.Zdej pa bi rabila kakšno originalno idejo za zraven,da ne bo glih samo kuverta.
Hvala že vnaprej za vse ideje…

npr. šparavec v obliki pujska, v katerega natrpaš soldke-denar ali pa vazo za cvetje, v katero namesto rož napikaš denar, ….

Eni so v BTC-ju pakirali stvari v balone (cena cca 2000 SIT), tudi to bi bilo lahko zanimivo, denarčki, pa mogoče še kakšen kovanec zraven…

Moja prijatelja sta ob poroki dobila VELIKO VREČO denarja. V majhnih bankovcih in kovancih, ajajaj.

Prijazen pozdrav! Karmen Mlinar, svetovalka za dojenje pri La Leche League International <http://www.dojenje.net>

Reči cvetličarju, naj ti naredi opek in bankovcev. Takšnega sva dobila midva, ful je dobro!!!

Lp, Katja

Midva sva dobila od moje prijateljice otroško šajtrgo v kateri je bilo 50.000 sit v pankovcih po 10 in 20 sit!! Jojojoj smo šteli ::::)))))

Punce,hvala za ideje.Neki bo treba poštudirat,saj se poroka bliža.Jst pa ob naši 10m punčki ful mal časa. 🙂

midva sva dobila eno tako ful hudo palmo (narejeno v cvetličarni iz krep papirja), v katero so bili “vkomponirani” bankovci. delajo čudeže v taboljših cvetličarnah.

V eni “ustvarjalni” knjigi sem videla idejo, kako narediš “drevo” iz bankovcev v okvirju za sliko. Dobro izgleda, pa še okvir lahko potem porabita za karkoli.

Pa še nasvet, če se boš odločila za tono drobiža – ne dobiš ga povsod (jaz sem enkrat rabila kovance) in sem se kar naletala. Dovolj zgodaj v “akcijo”.

****************************************** Izgubljen je dan, ko se nisi smejal.

Sem se spomnila, da sem že napisala enkrat, pa ti kar link prilagam. Poleg denarja jima podarite še “kup” drobnarij, ki simbolizirajo tisto, kar jima želite.

****************************************** Izgubljen je dan, ko se nisi smejal.

Kadar sem za poroko podarila denar sem vedno vzela darilni ček na banki. Zraven sem pa dala (od Rogaške) dva kozarca za šampanjec ali kristalni svečnik ali skledo (odštekano, moderne oblike).

lp Vesna

---------------------------------------------- Nikoli se ne kregajte z idiotom, spravil vas bo na svoj nivo in premagal z izkušnjami!

Daj kakšno sliko na net. Tvoj je bil ful dober, ja:) Slučajno videla hehe.

Midva sva dobila lep album za slike, v žepkih pa so bili namesto slik zataknjeni bankovci. Ko so se bankovci nehali sva dobila še nekaj naprintanih bankovcev, na katerih so bile napisane lepe želje, med drugim tudi to, da naj bankovce še naprej pridno zbirava.

Meni je bilo ful všeč.

Lepo in osebno darilo je kakšen portret. Posamezen, družinski, ljubezenski, otroški… Ma vse sorte… Kolegica riše ful lepo in za đabe:
http://metkaonlinehallofart.blogspot.com/

V tem primeru bi predlagal poleg denarnega darila še uokvirjen portret para, ki se poroči, da je darilo malo bolj osebno.

New Report

Close