Najdi forum

ideja za izlet

Pozdravljeni,

zamima me kdo od vas ima kakšno idejo za družinski enodnevni izlet. Otroci so stari 5 in 9 let.

Hvala in lp

Kaj bi pa poceli na izletu: sprehod po hribckih ali ob vodi, hrana, posedanje v naravi, piknik v naravi,…. Kaj pa oddaljenost od domacega kraja?
Malo bolj natancno vprasaj, pa bo sigurno kaksen dober predlog padel.

Lp!

odvisno od kje ste:
živalski vrt, jezersko, rudnik v Idriji, morje, gorjanci, bizeljsko, pohorje, arboretum,šmarješke toplice z okolico, otočec, zijalo pri Mirni Peči (kjer pride ponovno na dan Temenica), izvir Krke, Polževo, ………

Na to sem pozabila.

Smo iz Dolenjske. Radi imamo takšne izlete, da zraven še kaj vidiš., se malo sprehodiš, pa ne preveč, ker je deklica bila operirana na srcu, tako, da ne maramo predolgih tur. Radi se kje ustavimo, kjer je dobra hrana, igrala za otroke…

Nekaj takega. Nazadnje smo bili v Arboretumu, pa naprej na Brniku nazaj v Lj in Nm. To je bil zadnji enodnevni izlet.

o izletih takih in drugačnih je bilo že ful govora … probaj malo z iskalnikom pobrskat …

recimo meni je bilo ful všeč ko smo šli na Veliko planino … gor z gondolo do vrha potem peš .. še malo naokrog med tistimi hiškami … nazajgrede pa kopanje v Snoviku … še papica nekje .. in dan je bil popoln 🙂

B.

Ola !

Pridete v Maribor. Tukaj pa v mestni park, do Treh ribnikov in v Akvarij. Lahko se sprehodite tudi po Lentu in še mnogo več se najde.
Pa prijeten izlet kamorkoli boste že šli.

lp majuška

New Report

Close