ideja za darilo za partnerja/co
mama2831 je napisala:
> Zame pa mi ves čas grozi, da mi bo kupil knjigo z
> naslovom Kako stvari delujejo, ker mi take stvari ne gredo v
> glavo.
A res? A mu je všeč? Je ni kritiziral? Ooooooh. Na, pa si mi dala še malo zagona za delo. (samoreklama: jaz sem jo prevedla. In sem za to potrebovala dobrih 6 mesecev.)
Kitty
Ej, sonce, a vidiš (čeprav bi že po bralnih znakih lahko rekli), da bralna sekcija Skrinjice očitno sploh ni manjka.
Punce pa me smo carice, očitno imajo naši dnevi več kot 24 ur…
Lp, Dreja
Pošlji oblikovano (09-12-05 11:20)
No, jaz sem se ponavadi jezila, da mi že Miklavž prinese sam cuker, da se ja razbacam v decembru, ker ne morem pustit stat vseh Milk in Gorenjk v omari. 😉
Letos pa mi je prinesel ene servetke (tiste smajlije, ki so v albumu), akrilno barvo za les (za mojo pručko), parkeljna (iz kruha, ne tapravga, hehe), torej nič sladkega. Sem bla skori malo jezna 😉 … No, potem je sladkarije prinesel pri mami in tašči, tako da mi res ni gorje, saj sem že danes zmazala pol mandolata ;-))
Če preidem k temi…
Letos upam, da mi Božiček prinese tiste lepe živopisane nogavičke s prstki. To mi je letos padlo v oči, drugih želja niti nimam.
Za možička se pa odločam med vrečo za smučke in kakšnim puloverjem. Sama pa bom verjetno izdelala en spominski CD z obdelanimi slikcami iz letošnjega leta s komentarji. Glede tega izdelka me malo baše cajt 🙁
Jaz imam en rokovnik vedno v torbici… notri ni da ni…
No, in na koncu imam za vsakega člana familije ene pol strani, kamor celo leto zapisujem – recimo, ko si kdo kaj zaželi, ko mu je kaj všeč….
pride zelo prav za rojstne dneve in novo leto…
no, evo, želje mojega
usnjeni copati
športna majica (tista anti švic)
hišni kino (jaja)
mp3 player
kamela (to je tisti ruzak, kjer imaš za pit notri, pa cevko ven)
usnjene rokavice – za v avto
denarnica
hišna pomočnica (tista v predpasničku) :-))))))) če bo pospravljala … jo bi jaz tud mela
old spice – originalni
brivnik…. električni (ga še ni sprobal :))))
Pomarančka, si mi naredila gušte z mandorlatom…… Drugo leto ga bom pojedla 5 kil. Pa kaj, če se bom zredila za 10. Letos pa nič, ker ga ne smem :((((((((
Jp, zaradi dojenja. Ker je poln oreščkov in medu. Jaz se še pazim, ker me mali vsake toliko še vedno preseneti s krči, čeprav ima ‘že’ 4 mesece.
Hihi, to si pa Mateotu zdej odgovorila ;-))
Ma viš, jaz nisem niti pomislila. Ma jaz itak jem vse, že od vsega začetka. Naši pupi itak nikol nič ne fali. Edin enkrat maja jo je mogoče malo zvijalo, ker sem jaz jedla češnje. Potem sem se jim pa odpovedala. Drgač pa pizza ipd., normalno… Aja, stara je pa 7,5. Zdejle me gleda iz stajce; ji je uspelo že kake 15-ič danes vstat in je zelo ponosna sama nase, jaz pa nanjo :-))) Ops, se bo treba preselit na kakšen drug forum ;-))
Ni treba se seliti – tudi tvoja pupa je tvoja stvaritev 🙂 na katero si upravičeno ponosna.
Lahko pa greva na mail. Glede na to, da si Primorka se mogoče še poznava…..
Lepo in osebno darilo je kakšen portret. Posamezen, družinski, ljubezenski, otroški… Ma vse sorte… Kolegica riše ful lepo in za đabe:
http://metkaonlinehallofart.blogspot.com/