Najdi forum

Idealna postava

Šla sem na http://www.mojtrener.com in vtipkala podatek obsega mojega zapestja.
Ven mi je vrglo podatke idealne postave, ni pa zraven nobene teže.
Moja teža je namreč 100 manj kot moja višina in stalno variira.
Vse štima, kot je napisano, samo v pasu imam par cm več in prav tako v obsegu prsi.( Vsi vemo, da so trenutno večje moderne, hehe..) Nosim konfekcijsko številko 38, včasih kaj celo 36 .(hlače)
Zakaj to pišem?
Ko sem se izmerila in preverila, kakšna so moja odstopanja od idealne postave, sem ugotovila, da sem uau!
Pejte se še ve zmerit in vtipkajte mere, pa da se boste še ve nasmejale in uvidele, da ste superca!
Kila gor al pa dol!

Idealizem…tako čuden pojem, ki ne pove nič. Idealna postava?? Spet dve besedi….ki ne povesta ničesar- kdo ima pristojnosti, da določi idealizem? Idealnost telesa, stasa?
Nihče, če mene vprašate.

Zakaj to pišem? Ker se mi zdi vse okrog teh idelanih mer nekakšen “biznis” nekoga…..
Vsaka ženska, vsak moški, vsako bitje je idealno takrat, ko se sam v svoji koži počuti idealno, ne takrat, ko paše v centimetre neke formule.

Naj ima nekdo ustrezajoče mere in obsege, če se sam ne počuti dobro v svoji koži, je prav, da nekaj naredi za to, da bo dosegel zadovoljstvo- samega sebe….

lep dan

Carpe diem!

Skor ”idealna”, saj se veselim skupaj s tabo, da si si všeč, samo kolikor jaz vem, za ženske velja priblišno njihova višina – 110.

Sama bi se pri višini 163 cm počutila prav grozno s 63-imi kilogrami.

Ne verjemi vsem statistikam, bolj zaupaj sebi in ogledalu…

New Report

Close