Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost icsi po vazektomiji – kje je bolje?

icsi po vazektomiji – kje je bolje?

Pozdravljene drage punce,

ker ima partner vazektomijo, jaz pa bolj slabe izvide z AMH, me zanima, če ima katera izkušnje z ICSI z vazektomijo? Kje so boljši rezultati in kje so boljši strokovnjaki za to področje? Odločam se med MB in LJ.

Hvala vsem za dragocene nasvete!

Definitivno Maribor

Alja11, mislim, da so v Mb boljsi. Ce smem vprasati, kaksni so tvoji rezultati AMH? Pozdravcek.

Rezultat amh je bil 0,27 🙁

Kako pa pri tebi?

Moj AMH je 0,96. Sem dala ze 14 postopkov cez in nikoli ni bilo + in zamrznjenckov.
Upam, da vama uspe.

Alja11, moj rezultat je 1,77 ng/ml. Spontanc, si imela vedno slaba jajceca? Si imela kaksen lep zarodek? 🙁

Koliko sta pa mladi? To tudi veliko vpliva. Jaz jih imam 30.

Stara sem 31 :). Že to, da nisem nikoli imela zamrznjenčkov pomeni, da so bili zarodki tako slabi, da se do petega dne niso normalno razvijali oz. so se nehali razvijati. Tudi sveži, ki so bili vstavljeni, so bili najkasneje na 3. dan.
In za AMH velja, da vse kar je nad 1 je v redu, kar je pod 1 je že slabo.

Spontanc, hvala za odgovor. Jaz se se ne razumem veliko v postopke. Ce razumem prav, so tebi zarodke vedno vstavili na 3. dan? To je bilo zato, ker so se slabse razvijali, ali ker jih je bilo manj in niso zeleli “reskirati”, da bi odstala brez, pa so jih raje vrnili v naravno okolje? Zakaj se odlocijo enkrat na 3., enkrat na 5. dan? Hvala za vnaprej. Jaz imam poleg nizjega amh se pco , enfometriozo in antikardiolipinska protitelesa in pozitivno ANO. Ah, vsega 🙁

Pozdravljene punce,

začela sem s hormonsko jogo, po kateri naj bi se izboljšalo delovanje jajčnikov.
Že nestrpno pričakujem nove izvide čez kakšen mesec, ima katera izkušnje s to vrsto joge?

Lp

New Report

Close