iboga
JaneDoe.mam eno vprašanje.A mi lahko prosim poveš kako pridem do ibogaina-tr
etman,jaz bi šou tud pa me zanima,biu bi zelo hvaležen(pa še kaj več) za to informacijo.Pomoje je zelo dobra varianta za dtox tole,ampak psiha pa verjetno malo ostane in natem je pa potrebno delat sam na sebi vsak posebej,s pomočjo kakšnih ustanou ali podobnih programou.Sm odgovori prosim,pol pa lah se dopisujemo po mailih .Lp
JaneDoe.mam eno vprašanje.A mi lahko prosim poveš kako pridem do ibogaina-tr
etman,jaz bi šou tud pa me zanima,biu bi zelo hvaležen(pa še kaj več) za to informacijo.Pomoje je zelo dobra varianta za dtox tole,ampak psiha pa verjetno malo ostane in natem je pa potrebno delat sam na sebi vsak posebej,s pomočjo kakšnih ustanou ali podobnih programou.Sm odgovori prosim,pol pa lah se dopisujemo po mailih .Lp
Bonifika! Da ne bomo tukaj ˝smetili˝, ti dam moj mail: [email protected]. Nočem reklame delat za kaj. Če še koga zanima, naj mi piše.
JaneDoe.Supr hvala ti.ja sej se mije zdelo ,da ta tema nebo glih za tle,zato sm v svojem profilu narihtau ,da se moj vidi vsem ostalim,mislim ,da samo pritisneš moj nadimek bonifika in bi se ti moglo izpisat odspodaj moj mail ,vsaj tako se ,da zdej meni izpiše,prej sm pa meu zablokirano pa se ni hotelo videt moj mail.Evo glih grem ti napisat na tvoj mail,da se malo pozanimam o tem s tabo.Ma super res hvala ,kaj si slediu temi in nam odgovoru. Upam ,da ni samo tvoj gmail mail,gor piše ,da je [email protected] -upam da te bom dobiu na tega pol,ker glih danes mije en poslau mail i nažalost se je zmotu,da sm sam morau pogruntat ker ga ima v resnici mail.Se slišimo,živjo.
Jane Doe, sem ti nekaj bolj obširno napisala, pa zamutila in kot kaže ni bilo uspešno poslano. Če samo povzamem bistvo. ………Če sem prav razumela, te dni odhajaš na tretma z Ibogo. Baje moraš biti za to psihično precej pripravljen, ker so fleši lahko zelo močni, baje zelo simbolično podoživljaš neke faze svojega življenja. sama izkušnje sicer nimam, sem pa gledala pred leti oddajo o tem. Baje ženske prenesejo drugače….(o tem drugič) …oz. upam, da boš sama imela pozitivno izkušnjo in nam povedala, kako dejansko je. Zdiš se zelo odločna nekaj ukrenit, kar je vsekakor dobra predispozicija za uspeh!!!Good luck!!!
Jane Doe,…. . .
. . . …ne, žal nimam shranjenega tistega posta, ki sem ti ga neuspešno poslala. …
Šele danes sem vidla, da si mi to (zgoraj) napisala – pač nimam vsak dan časa za komp. .
Če se ne motim, si dne 27.1. napisala, da greš na ibogain čez 14 dni ???, torej zdaj ne vem, ali si že odšla, ali ne ???!!! Vidim pa, da se na forumu nisi javljala zadnjih nekaj dni.
Kakorkoli, navijam zate – absolutno! ….in vsekakor se ti javim na mail (kaj bolj obširno). Danes sem že čisto razsuta po 12 urah v službi, pa nima smisla, da se nekaj blazno razpišem.
Drži se! Se definitivno še kaj slišiva.
lpsm .
JaneDoe!Živjo.Upam da ti je ratalo z ibogo.Kako si kako se počutiš?Ko bo čas nam napiši kaj.Meni z dtoxsom v Lj ni ratalo bit not do konca.deset dni na nuli in norc grem domou spet-že drugič.Znoru bom s to odvisnostjo,ubija me doma zdej psiha dela-kar kljuva me da vzamem opijat,fizično malo še čutim krizo ampak proti psihi je ok.Upam da nam bo ratalo.
Ja, JANE DOE, jaz seveda tut upam, da ti je uspelo in boš kmalu to potrdila. ..ampak me pa skrbi, ker se ne javljaš ne tu, ne na mail. Vsak dan mislim nate.
BONIFIKA, tebi isto želim, da bi ti uspelo. Ne obupat. Psiha nas itak stalno voza sem pa tja. Ampak sej si vendar o-d-l-o-č-u! Če je men po 10-letju ratal, pa sem samo sebe najbolj znala okrog prenašat, lahko rata tut tebi!………..upam, da od 26.2., ko si to zgoraj napisal, še vztrajaš. Jaz sem clean slabo leto, seveda je proces trajal par let, in ni šlo, pa ni šlo, ampak zadnje mesece pa je bil en “klik”, vse je steklo v pravo smer. Seveda so še vedno dnevi, ko bi…, ampak vem, da nima ne energije, ne časa, da bi šla ponovno skozi to.
Navijam zate! 😉
Drž´se!
Pozdravljeni! Danes sem 1. po ibogi pogledala na forum in prav lep feeling je , da toliko ljudi skrbi zate. Iboga – na pol uspešno – iz 1000mg Substitola (morfin) sem zdaj na 24mg Suboxona(buprenorfin/narcanti) – zame je to ogromen korak. Fizično sem bila čista 12 dni, vendar je v glavi nekaj manjkalo . Zdaj se počutim OK, vendar je bila izkušnja precej huda. Namesto 24 ur sem halucinirala več kot en teden, nisem mogla jest in pit, zato sem peti dan pristala na urgenci, da so mi vstavili infuzijo. Bila sem v plenicah – groza!!! Še sreča, da sta bila stalno ob meni zdravnik in moj fant (kateri je mislil, da me bo do konca življenja obiskoval v Polju), da sta me negovala.
Iboga res spuca brez bolečin, vendar tisto, da se počutiš 10 let clean ne drži. Ko se strezniš, ti nekaj manjka. Mislim da ni OK za “hardcore” narkomane (sama imam 12 let staža na opiatih), temveč bolj za začetnike. Zato sem šla nazaj na Metelkovo na “najbolj neškodljuvo” substitucijo. Te dni sem šele zares prišla k sebi (vzela sem 19.2.!), imam občutek čiste glave, ne spim toliko kot prej na Substitolu, v glavnem ne živim več v megli. Zdravniki in sestre na Metelkovi pravijo, da sem totalno drugačna – v dobrem smislu.
Hvala za vašo podporo in skrb. Če koga še kaj zanima, bom z veseljem odgovorila! Lep dan
Evo po dolgem času sem se prau že parkrat spomnu nate JaneDoe in pregledevau forum in evo zdaj vidim ,da si nam odpisala.Hjo ful mije žau ker ti se ni izšlo do konca s ibogo res,pa še slabo izkušnjo si mela zelo hudo nažalost kot si napisala.
Suboxson-močan antidepresiu.Sam sm 2x biu od suboxsona po 10 dni clean ampak pol pa psiha prime,da te… .Kot mi temu rečemo nekaj ti manjka… Lažje je tud zniževat odmerek .
Bolš je od substitola ali heptanona,sam vse mije zdej isto skoraj.Lažje se prenese tista začetna kriza iz buprenofina,pol kot pravijo tud strokovnjaki potem se šele borba začne in res je .Jaz si to nisem hteu priznat prej zdaj pa da.Slabo vse skup je to.
Čim več razmišljat je treba v pozitivno,bit optimist in delat sam na sebi dokler si še na substituciji,ker če to rata ,da sam sebi daš spremebo že v tem času pol je lažje tud prekinit s substitucijo.
(Vse mi to vemo ne,sam treba je to nardit)
luna alrune lepo je prebrat in videt ,da ti je ratal in da ti gre,super :).Hvala tud na vzbodbudi in usem.
Lp,srečno 2011
Sam sem pred leti vzel Ibogain zaradi odvisnosti. Po 15 letih sem spoznal, da ibogain ni prava stvar ker ne vsebuje povezave z naravo. Popolnoma nekaj drugega je korenina iboge, ki se jo vzame pod vodstvom šamana, ki ve s čim ima opravka. Za osvoboditev od odvisnosti je predvsem odvisno od volje in ne od pripomočkov za dosego tega cilja. Prekinitev fizične odvisnosti je šele začetek poti. Sledi iskanje novih navad, da jih nadomestimo z novimi, ker po čiščenju nastane praznina in vedno nekaj manjka. Pred kratkim sem s pomočjo Iboge se osvobodil še cigaret, ker sem dojel kje je izvor vseh odvisnosti. Iboga me je peljala do dojetja, ker sem sam to tudi iskal. Odlična kombinacija za osvobajanje od odvisnosti je Kambô(amazonska žabica) in Iboga, ki nam da še dojetje. Vsekakor pa je od nas samih odvisno koliko naredimo na spreminjanju navad, ker naš um je tisti katerega je potrebno disciplinirati in naučiti novih bolj zdravih navad. Vem da je to že star forum, ampak sem se odločil, da to napišem za nove iskalce rešitev, ker spoznavam veliko ljudi, ki ne vejo kaj storiti po detoxu. Za nasvet sem na voljo na el. naslovu: [email protected].