iberogast
lp
kupila sem si iberogast, ker me občasno boli trebuh, spodnji del in sem tud napihnjena, ko dobim vetrove, je bolje. zdravnik mi je dal tbl. regan, ampak ne pomagajo, pa tam piše, da je za zgornji del trebuha,mene pa boli spodnji, nekje pri jajčnikih, čeprav ginekolog nič ne ugotovi.
v navodilih iberogasta piše, da po odprtju je treba porabiti v 4 tednih….zakaj? kaj se zgodi, če to ne porabim v 4 tednih? ker mene ne boli vsak dan trebuh, v 4 tednih ne morem porabiti tega. zdaj mam te kapljice že več kot 2 meseca in jih še pijem po potrebi, pa mi ni nič. ali pa svetujete, da raje neham piti?
še neki…ko sedim na avtobusu, si ponavadi noge oz. kolena dam gor na seež, ki je pred mano. čez čas pa začenm čutit v nožnici taki pritisk oz. rahlo bolečino kot takrt, ko ima ženska vnetje mehurja. isti oz. podoben občutek je, vem, ker sem že mela parkrat vnetje mehurja. zakaj se mi to dogaja?
ko pa normalno sedim, pa je vse ok.
hvala in lp
Gre za zeliščne kapljice, pri vseh zdravilih v širokem pomenu besede zaupamo proizvajalcem glede shranjevanja in roka uporabnosti in nikoli ne moremo svetovati uporabe pretečenih Zato tudi ne vem, kaj natančno se s kakšnim zdravilom zgodi po preteku tega roka. Žal razen tiščanja oblačil nimam druge razlage niti za drugi del vašega vprašanja. Lep pozdrav