Najdi forum

Hvaljenje je ene mame

Evo, lahko me takoj vsi popljuvate, ampak jaz sem strašno ponosna na našega pikota, ki se je danes silno izkazal pri zdravniku in bil strašansko pohvaljen. Pri vsem je sodeloval 100 na uro, pokazal kje ima mami očke, nosek, usta, ušesa ter laske, povedal, kako delajo ovčka, račka, kuža, muca, ptički in kozike, pokazal kako je volk odpihnil hišico pujskom in povedal, kam se skrije kozliček in kaj volk naredi s kozlički. Sestavljal in razstavljal je duplo kocke, voščil dober dan (daaaan) in “dijo”in “razložil” vse besede, ki jih zna. Povedal, kdo ga pazi in kako gre “papa”, povedal da noče “nice” itd itd…Tudi gibalno se je odlično odrezal, v glavnem ocenili so ga, da je na ravni 18- mesečnika. Po vseh težavah, ki sva jih dala skozi, sem silno ponosna na mojega malčka in se moram “pobahat” (beri: delit veselje še z vami). Tiste, ki razumete, fajn, ostale pa me lahko takoj začnete zmerjat!

[url=http://lafemmebonita.com][img]http://image.lafemmebonita.com/c/u506550.png[/img][/url] [url=http://lafemmebonita.com][img]http://image.lafemmebonita.com/c/p506563.png[/img][/url]

Pozdravljena!

Se veselim s tabo in s tvojim sončkom! Čestitke obema! Tebi, ki se neverjetno trudiš z njim in malemu “pivniku”, ki očitno hitro pivna vse kar mu nudiš.

Mi pa danes praznujemo 5 let in smo tudi zelo važni!

Lep sončen dan
Mateja

Bravo za tvojega malčka, no pa tudi mamici čestitke pa očiju pa……. Vsekakor tako naprej. Pa lep sončen dan še naprej!!!!

Ja, krasno. Mali se je očitno res izkazal in mami z vso pravico cveti. Saj vem, kako je pri nas. Ko je prvič sam prilezel na vseh štirih okoli vogala in prvič pomhala v slovo, so mi stopile solze v oči in zapeli telefoni. Seveda sem morala povedati vsem. Pa če so razumeli ali pa ne.

Pozdravček, Neja

Joj, si ti hecna!
Normalno, da si ponosna na svoje detece, katera mama pa ni, če se takole izkaže?
Hura za vašega pikca. Naš dveletnik se pri zdravnici dere, kot bi ga iz kože dajali.

bravo, bravo, kar lepo tako naprej. čestitke:o)))

Skr bna, ne veš, kako si mi kar polepšala dan! Ga kar vidim! ;))
Čestitke malemu, pa tudi tebi, ki si ga z vso svojo skrbnostjo in učenjem pripeljala do tja kjer je zdaj in ga voziš še naprej. VEM, da uspešno.
In prav vem, kako ti je pri srcu ( tudi sama sem med važičkami, kadar moja buba pri zdravniku sodeluje ), sploh po vsem kar ste dali že skozi.
Ja, lep je občutek, ko je otroček zdrav in veš, da se normalno, zdravo razvija. Pa saj kaj drugega si tudi tako ali tako ne zaslužite! ;))
Uživaj ob odraščanju svojega Žuži-ja in en lep sončen dan vama želim!
Ostani še naprej tako skr bna mamica!!
Pozdravčke na Gorenjsko!!
Vallery!

Ne vem zakaj bi lahko nekatere planile po tebi. (no res je da se najdejo tudi ljubosumneži) Seveda si lahko ponosna,da imaš brihtnega otroka in to deliš z nami. Sicer,gdo bo pa ponosen na naše male,če ne mi starši.
Tudi moje pišče je danes pokazala kaj zna. Je dala bravo,bravo pa-pa z ljubčkom , kako dela kuža pa muca in kje ima ušesa, pa medvetku je dala moja moja…. in je bila tudi pohvaljena in jaz sem zelo ponosna nanjo in nase. Stara je 13 mesecev in se mi zdi da je kar dovolj brihtna.
Sedaj če bodo napadle babe tebe bojo tudi mene in se bove skupaj branile

Joj, najprej neki levi posti, ki nimajo s tem forumom kej opravit, potem pa še ena mama, ki se hvali :-))))) Kaaaam pa bomo prišli? :-))))

Meni se prav lepo zdi, če kakšna mama pohvali svoje dete. Saj zato pa smo, a je tako. Kdo jim pa bo dajal korajžo, če ne njihove mamice in tatkoti.

Na mojem računalniku pa danes visi prva slikca (s prva mislim taprvo, ki sem si jo prinesla v pisarno, ker mi je tako kul), ki mi jo je moja 3,5 letnica narisala za 8. marec. Sem tako važna, ma tako važna, … da me razume samo tisti, ki ima na svojem del. mestu kakšno otroško stvaritev ;-))

Lepo se mejte in uživajte.

Da bi te popljuvale? Zakaj le? Vsaka mama je ponosna na svoje dete, pa če zna pokazat kje je npr. nosek ali pa ne. Jaz sem že ponosna , ko se mi dete na glas zasmeji.
Lep dan in imejte se radi!

Ja super! Meni tudi kar svetniški sij okrog glave visi, ko od pediatra pridem in se je poba izkazal…. Jaz te popolnoma razumem. Se vidi trud, ki ga vlagaš/te, kajne? Le tako naprej, Nataša

Bravo vi.

Nevoščljivost ???

Mislim, da je nišem še nikdar začutila na tem forumu, saj smo vendar vse samo mame, ki obožujemo svoje mucke.

Lep pozdrav vsem

Meni se že fino zdi, če ne joka pri zdravniku…. Vseh teh stvari pa naša nebi pokazala, ker je preveč boječa. A veš kako bi bila jaz važna….- ponosna, da si punčka kaj upa.

Bravo za vaju.

Supeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer!

Čestitam in želim veliko zdravja in ustvarjalnosti z mamico!!!

Nisi napisala kako je šele očka ponosen!!!!!!!!

Lep pozdrav celi družinici,
Maja

P.S. “Tiste, ki razumete, fajn, ostale pa me lahko takoj začnete zmerjat!”
Menim, da tega stavka na tem forumu ne bi smela napisat.

Skrbna, koliko je pa star malček. Mija je stara 2 leti, a do sedaj še nisva imele tako ‘strokovnega ‘ pregleda. je za to kriva lenoba pediatrinje ali pač tak pregled še ni načrtovan pred 2 letoma.

Bravo mami, največ si zaslužna prav ti, da je malček na taki stopnji.

Pa lep pozdrav

hitro te moram malo ozmerjat, ker sem opazila, da te še nobena pred menoj ni 😉

le kako ti je to uspelo, da je mali pri vsem sodeloval???
mi imamo ta sistematski pregled pri 18 mesecih 23.3., upam da bom tudi tako vesela in ponosna mama, kot si danes ti.

čestitke!

Ojla, Skr bna!

Mene so učili, da pljuvati ni lepo. Meni je zelo všeč tako “hvaljenje”. Če si delimo slabe trenutke in žalostne zgodbe, zakaj si ne bi tudi veselih. Vsi “normalni” se znamo veseliti in deliti z drugimi njihove srečne trenutke.

Si te kar predstavljam, kako ti žarijo lička in se ti svetijo očke. Si želim, da nas boš tudi v prihodnje razveseljevala s takšnimi veselimi “raporti” !

Mene je včeraj moj mali bratranček (2 leti) poklical in mi povedal, da je vse tri dude vrgel proč ( v WC), ker jih ne rabi več. Sem mu čestitalain ga vprašala, kdaj bo pa pleničke vrgel proč. Odgovoril je, da sedaj še ne, ker pleničke pa še rabi!

Prav ima, vse pa ne gre naenkrat!

Vso srečo vam vsem želim!!!!!!!!

Bravo Supermama Superotroka!
“in povedal, kam se skrije kozliček in kaj volk naredi s kozlički”
– kako pa je to povedal? A kar v celem stavku? Bravo bravo.

Lepo, Skr bna, se veselim s tabo!
Lp, mateja

Tudi jaz sem vedno ponosna na svoja otroka, kadar ju kdo pohvali. Čisto pravilno je, da si ponosna nanj!

New Report

Close