Najdi forum

hvala vam mačke !

Moja vprašanja ste že večkrat zasledile. Prehranjujem se o montiju in vprašanj nikoli ne zmanjka. Tale forum mi je bil v velikokrat v oporo. DAnes sem še prav posebej dobre volje, kajti tehtnica je zjutraj pokazala 59,9!!!!!! (imam 170 cm in sem bolj drobne konstitucije). Sem mislila, da številke po tretjem porodu ne bom več ugledala, a sem bila danes zjutraj presrečna – po vaši zaslugi. V dobrih dveh mesecih dobrih sedem kil (slabe tri tedne sem bolj rigorozno samo beljakovine in meso – 4kg). Odločila sem se z vašo pomočjo potem, ko je teže pol leta po porodu začela spet lesti navzgor. Saj veste, te slastne sladkarije. Še sedaj se mi zdi. da bi lahko pospravila tavelko milko v enem dnevu. Včasih se sicer namensko prekršim, le da v precej manjših količinah (vzamem samo en ali dva koščka peciva ali ole malo sladoleda). Včearaj sem otroke peljala v slaščičarno in brez težav zdržala ob kremšniti. )včasih bi naročila še samo eno slastno tortico). Najbolj sem vesela tega, da mi uspe z manj sladkarijami. Sicer pa kupujem polnozrante piškote, pa lešnike, pa črno čokolado…. Nekaj je pač treba met za posladkqat.
Le malo drag se mi zdi tale monti. KAko pa druge bolj poceni pridete skozi? Čeprav nekaj prišparamo na sladkarijah (pa še otroci jih manj pojejo).
Velika težava je tudi v tem, ker to žal ne more biti naša družinska prehrana. Mož je rojen kruhovec in krompirjeve. En otrok pa je na dieti. Sicer je polnozrnate stvari, a zanj to ni v redu. Sploh pa ne sme preveč sira, jajc……..Tudi sicer rada kaj pojem sama v miru (pri treh nadebudnežih) in z u
žitkom, a zdi se mi, da to ni to….Bomo videli, kako bo čez leto, ko bo mali zrastel in bomo lažje skupaj jedli. Čeene bo še težje, kajti sedaj sem še na porodniški….Vsaj ločevanja pa mislim, da se bom držala še leta.

Pozdravček in le tako naprej. Pa saj ni tako hudo, tole ločevanje po montiju.
Ko se ga navadiš je to čisto preprosto. Moram povedati, da moj vnuk kar sam ločuje živila. Kruh je najraje brez vsega, pri makaronih nas vedno opozarja, meni pa nič omakce. Tudi sir in pašteto je brez kruha. Juhco ima najraje čisto, jo spije kar iz skodelice. Pa je zrastel v pravega korenjaka in zelo pametnega fantiča. Obožuje pa tudi sadje, seveda brez kakršegakoli dodajanja sladkorja.
Ja pravi monti je. Čao.

Draga bernardica!

Je res da imaš 52 kg? Zadnjič nisem mogla verjet ko sem prebrala da si jih imela na začetku 116 ane. Mislim a je to samo zasluga montija, al tudi gibanje, in kako ti je uspel tolk shujšat, kaj si telovadla in kolikokrat, dej mi povej ker jest bi tudi rada pršla na tvojo težo.

Si se sladkarijam čisto odpovedala??

lep dan

New Report

Close