Hvala vam
Osnovni sok dr. Breussa se uporablja za zdravljenje raka in je sestavljen iz različnih vrst zelenjave (tako, da ga v principu lahko anrediš sam). O tem piše dr. Breuss v svoji knjigi. Potem pa lahko kombiniraš ostale sadne ali zelenjavne sokove – Biotta z breussovim sokom. In se zelo dobro prečistiš in shujšaš. Je pa težklo, ker samo piješ.
Sokove Biotta dobiš v vseh “reformhausih”, pa tudi na oddleku z dietno&diabetično&naravno hrano v Mercatorju.
Na dan spiješ minimalno 1,5 l sokov (seveda pa potem še dodatno tekočino).
Joj, Emi, sem se tolk zdajle zjutraj nasmejala, ko sem brala tvoj post o BMI, si me prav spravila v dobro voljo! Sem ti morala to napisat!!! Jaz sem mislila, da je tole o idealni teži za zanositev bolj fora, kot pa resnica – pa res vsak dan nekaj novega zvem tu gor.
LP, Andreja1
PS Ne preveč hujšat, boš pol tolk lepa, da boš morala lepoto najmanj na dve sončici prenest : ) ) ) ) )!
Joj, Emi, ampak s tole dieto pred IVF si me pa full prestrašila. hahahahahha, bo treba hujšat se mi zdi! Bemti, sem full huda sama nase. Že mesece se spravljam k dieti in samo dobrote mi gredo po glavi.
Ti, ampak za tole tvojo dieto s sokci moraš imeti pa kar dovolj denarja in volje in tudi časa, da stiskaš zelenjavo, sokce… Ampak tega ne vzdržiš dolgo, a ne? Koliko pa shujšaš v 1 mesecu (če sploh lahko piješ samo sok 1 mesec skupaj)?