Najdi forum

Huski, labradorec,…

Lep pozdrav vsem skupaj!

Že kar nekaj let se odločam za nakup psa, pa me zanima nekaj stvari…

Zelo se mi dopade Huski… kakšne so njegove značilnosti… je prijazen, ga je treba met v hiši ali je lahko zunaj, je primeren za otroke, ga je treba še dodatno negovati,…?

Prav to pa me zanima tudi za labradorca, ki je malo bolj pogost pri nas…

Hvala za odgovore!

Pozdravljena!

Oba psa sta zelo lepa, ampak bolj primeren za prvega psa in takega, ki bo v družbi otrok, je labradorec. Huskiji znajo biti trmasti in težji za dresirati, sploh če s tem še nimate izkušenj. Labradorci so hitreje in lažje učljivi, je pa potrebno biti zelo previden Pri nakupu le tega, ker znajo imeti probleme s kolki tako, da ga kupi pri priznanem rejcu In obvezno zahtevaj dokumentacijo glede slikanih kolkov obeh staršev.

Veliko lepih trenutkov s kužkom, če pa te še kaj zanima pa kar vprašaj!

Jaz ti definitivno priporočam labradorca,ker vem za huskija,ki je vedno znova pobegnil od doma in pohajkoval po ves dan naokoli,ker taki psi rabijo ogromno gibanja pa še trmasti so.Labradorce je veliko lažje učiti in že po naravi imajo zelo radi otroke,lahko jih imaš zunaj ali v hiši.Jaz imam labradorko in sem zelo zadovoljna z njo,ker je neverjetno ubogljiva,imam jo v stanovanju in njena dlaka je nezahtevna in zelo lahko se jo čisti.Huskija pa moraš imeti zunaj ker je polarna pasma in potrebuje veliko več gibanja.
LP:)

New Report

Close