HURAAAA!
Joj, Miranda, enostavno nimam jajc, če ti kar po domače povem! Ne upam! En dan zamuja, v primerjavi z dolžino zadnjih nekaj ciklusov.
Pa še tak občutek imam, da ni nič. Vedno sem optimistka, ampak tokrat sem pa posrana kot…… Ne moreš si misliti, kakšne čudne občutke imam danes… čisto, ampak čisto malo me vsake toliko pošraufa (ali se mi pa že samo zdi), izcedek je prozoren in srednje obilen (ponavadi je pred M rjavkast), joške me čisto nič več ne bolijo, v križu me tudi ne zbada več, v jajčnikih tudi ne, ful se dobro počutim…. Skratka, mislim, da nimam nobenih nosečniških znakov. Po moje je malo vpliv Klomifena in pa seveda moje psihe, ki je itak trenutno na psu. Verjetno prav zato zadeva zaostaja.
Če do nedelje ne bo M, bom šla v dežurno lekarno po CB (prej ne grem nikamor) in potem bom v ponedeljek zjutraj preizkusila živce. Joj, ali pa tudi ne! Strah me je, kot svinja!
Grem dol z neta, ker sem potem še bolj tzrapasta in samo na M mislim… Trga se mi že, ker ne vem v katero smer naj razmišljam…..
Če ni nič, naj že 1x pride ta k… M, da grem spet v borbo. Joj, potem pa na skoke pomislim… Spet vsak dan ali pa vsak 2. dan………. :))((
Miranda, šibam dol z neta! Ne morem več. Grem se učit, ker še vedno nisem obrnila v knjigi niti enega lista! Fak!