Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost HURAAAA!

HURAAAA!

Meni je pa uspelo, test beta HCG je bil pozitiven , vrednost 589 – ali je to OK? Upam, da ne bo vse propadlo!

LP

Gretica

Nimam pojma, kaj pomenijo te cifre, ampak verjetno bo res HURAAAAAAAAA!

BRAVO! “Sem ti kar malo fouš” -ha, ha, ha! :-)))))

Oh, ko bi jaz imela vsaj 100 :))

Bravo!!!

…. gretica ….
Vse naj naj …. Čestitke. Pazi nase in na svojo pikico pokico !!!!

SUPERCA !!!!!

alenka

Bravo

Kako je danes lep dan. Kar dvema je uspelo!!!! ČESTITAM

EJ, AJDI, KAJ PA MIDVE? MIDVE PA NIMAVA “JAJC” TESTIRAT!

HA, HA, HA!

.))))))))))))))))))

Miranda, besedo si mi vzela iz ust o stotki!

Gretica, VSO SREČO IN PAZI NASE!

Pa je maj le uspešen mesec!

Tašika

Ja res sva ene prave bedne reve!!!!!!!!!
Ampak jaz res ne morem. Sem ena navadne tečka-boječka

gretica to ti je ja super število. Jaz sem imela 789…..
Samo, da je veliko število, zagotovo je vse dobro.
Čestitam ti in čuvaj na pikico……..
Lep dan
Doroteja

Dej mal prečekerej meil!!!

Joj, Gretica, kolk sem ti “fouš”… ampak pozitivno, privoščim ti, pa vsem drugim tu gor in sebi seveda tudi…
Super!

Bravo, bravo, še ena!!!

LP, Andreja

Ja, grem gor!

Ej, jest tut ne morem. Sedaj sem že čisto brez vseh znakov, še brez PMS-a sem ostala. Tudi joške me ne bolijo več…. M pa ni in ni! Pa kva je zdej to??????????

Grem na mejl, potem pa učittttttttttttttttttttttttttttttttttt! Zdej pa res!

Ajda, ne morem se logirat na email. Stran je čisto v PI…, stalno je nedosegljiva. Pa kaj so vsi zdele gor, al kva?

Taja, kdaj boš testirala? Če boš?

Joj, Miranda, enostavno nimam jajc, če ti kar po domače povem! Ne upam! En dan zamuja, v primerjavi z dolžino zadnjih nekaj ciklusov.
Pa še tak občutek imam, da ni nič. Vedno sem optimistka, ampak tokrat sem pa posrana kot…… Ne moreš si misliti, kakšne čudne občutke imam danes… čisto, ampak čisto malo me vsake toliko pošraufa (ali se mi pa že samo zdi), izcedek je prozoren in srednje obilen (ponavadi je pred M rjavkast), joške me čisto nič več ne bolijo, v križu me tudi ne zbada več, v jajčnikih tudi ne, ful se dobro počutim…. Skratka, mislim, da nimam nobenih nosečniških znakov. Po moje je malo vpliv Klomifena in pa seveda moje psihe, ki je itak trenutno na psu. Verjetno prav zato zadeva zaostaja.

Če do nedelje ne bo M, bom šla v dežurno lekarno po CB (prej ne grem nikamor) in potem bom v ponedeljek zjutraj preizkusila živce. Joj, ali pa tudi ne! Strah me je, kot svinja!

Grem dol z neta, ker sem potem še bolj tzrapasta in samo na M mislim… Trga se mi že, ker ne vem v katero smer naj razmišljam…..

Če ni nič, naj že 1x pride ta k… M, da grem spet v borbo. Joj, potem pa na skoke pomislim… Spet vsak dan ali pa vsak 2. dan………. :))((

Miranda, šibam dol z neta! Ne morem več. Grem se učit, ker še vedno nisem obrnila v knjigi niti enega lista! Fak!

Draga Gretica!

resnično iz vsega srca vse najlepše!!!

lp
nika

Iskrene čestitke! Pa vso srečo v bodoče.

Punca! Ti pa imaš živce. Če bi jaz imela take znake – neznake, bi najbrž popustila in naslednji dan testirala.

Torej, v ponedeljek pričakujemo še eno nosečnico??!!

Joooj, nehi, no! Ne upam! Tole me pa že spravla …. glih kar bom za u norišnco! Zdej grem pa res dol z neta in učit!

Kiss, kiss!

New Report

Close