Hura, sinka imava
Draga Eva*
A veš, da nate velikokrat mislim. Ker vidim kako si vesela mamica, pridna in vse naj naj naj…… Kako si pa ti dala ime? Koliko sta že velika oz. koliko mes. ima?
Želim vam vso srečo in uživajte.
Lep večer
Doroteja
P.S. Zelo malo zahajam na to stran in danes sem presrečna za Junonco.
No vidiš, ko jaz vedno, pridem na ta forum je nekaj lepega in novega…..
Eva ali ti hodiš na Vič v LJ v ZD. Sprašujem zato, ker sta mamica in očke zadnjič svojega 3 mesečnega sinčka klicala binki. Mogoče si bila ti?
Oprosti,ker to sprašujem!
Ojla!
Ja, ma sem bila že vsega sita. Sam po moje, da se bom pa letos mogla odločit za kakšen nov poskus, ker me pa zdaj že mož mal priganja. Naslednje leto praznujeva 10 obletnico poroke pa pravi, da bi bilo fino, če bi si en tak darilček prigarala po tolikem času. No ja, glede na to , da upanja še nisva izgubila, mislim da je tudi to možno. Bomo že, a ne Junona. Upanje umre zadnje. Sem pa v tem času naredila tudi nekaj zase ( shujšala 10 kg), mal sem se zrelaksirala, tako da no ja , pripravljam se…., mogoče bom pa res šla mal pogledat na GK. Bom pravočasno sporočila, da boš držala pesti.
Lepo se imejte, lepo crkljaj svoja fanta, onadva pa seveda tebe.
Oglasi se še kaj!
LP Lena!
No, le sporoči. Bom držala pesti, da me bodo bolele. Želim veliko, veliko sreče…
In čestitke, da si shujšala. Bravo. Pri meni pa to zgleda tako – enkrat 10 kg gor, pa drugič 10 kg dol – in tako dalje in tako dalj … No, ja – mislim pa , da nama bo obema z možem tale najin živahnež pobral kakšno kilo ali dve. Energije ima za nas vse. Je pa krasen fantek in lepo nam je.
Pozdrav, Junona
Draga Junona,
kakšno srečo je imel tvoj fantek, da je našel tako krasne starše! Takšne sreče nima vsak otrok.
Poznam veliko posvojenih otrok , tudi v naši širši družini imamo super deklico, ki nas razveseljuje že 15 let. Prav jaz imam privilegij, da me je izbrala za svojo zaupnico in marsikatero njeno težavo sva skupaj odpihnili.
Uživajta vsak trenutek z njim in čimprej pozabita, da se je pomotoma rodil v neki drugi družini. Vajin je, ko bo sladek in ko bo nagajiv, ko vama bo načenjal potrpljenje in ko se bosta topila ob njem.
Vse dobro želim vaši družinici!