Najdi forum

Hujšanje -Zeljne kapsule MEDOSAN

Ali je kdo že poskusil tole in kakšni so bili rezultati ??

Ultra močne sestavine za hujšanje delujejo trenutno na:
trebuh – stegna – noge – zadnjico
Zeljna juha – starodavni naravni pripravek za vitko postavo in razcvet zdravja, je že stoletja znana kot dragoceno zdravilo za hitro in radikalno hujšanje ter izgorevanje maščob. Sedaj je končno na voljo v obliki kapsul iz zelja, ki so resnično nepremagljive na področju hujšanja.Zdravniki in pacienti so navdušeni: kapsule za hujšanje na osnovi zeljne juhe resnično radikalno zmanjšujejo kilograme, ob tem pa delujejo kot pravi izvir mladosti.

1 moč kapsule = desetkratni učinek
S kapsulami za hujšanje bo shujšal vsak. Vsaka kapsula za hujšanje ima moč 10 glav zelja. Kmalu po uporabi se bodo začeli kilogrami zmanjševati. V 30-ih dneh lahko izgubite tudi do 20 kilogramov. To so dokazali vsi testi.

PA STE PLAČALI TA OGLAS ALI SE RAJE TAKOLE ŠVERCATE ZA REKLAMO?

No, prosim, ne nasedaj, skuhaj si zeljno juho in jo jej 14 dni, pa boš spravla dol kar je treba,

Sem jih kupila ker so bile v akciji. Po mesecu jemanja je moja teža ista kot poprej niti en kg ni šlo dol

Moja znanka jih je jedla en mesec in ni shujšala niti grama, tako, da misllim, da je to lari fari.

Kaj ni logično, da ne more delovat??? Ni mi jasno, kako sploh lahko pomislite, da je kaj na tem in potem še kupite to . . . ste že poskusile s tik tak bonboni? Delujejo! seveda, če imaš v glavi tako idejo!

Če bi obstajale res take čudežne kapsule, ne bi bilo več debelih ljudi na svetu, pa tudi tisti, ki bi jih prodajali bi bili najbogatejši na svetu. Ker pa niso učinkovite in so navaden nateg, se morajo prodajalci drago reklamirati okoli, ali pa zastonj pod krinko na MON-u.

Živjo,

jaz sem s kapsulami iz zelja shujšala 12 kg in nisem nič pazila pri prehrani. Tudi moji prijateljici je uspelo.

LP

Tole bom jaz verjela šele, ko bo Sava nazaj na Gorenjsko tekla:-))

Zanima me ali moraš pri teh kapsulah tudi kaj telovaditi,da ti gredo kg dol ali ti ni treba?
Res je mal čudno,da bi šle kg same od sebe dol brez telovadbe.
Ali je zadosti ,da kapsulj vzameš samo eden pred velikim obrokom? Koliko fino,da jih vzameš,da se ti sigurno v 1 mesecu pozna na teži? Ali je potrebno,da spiješ veliko tekočine? Ker jaz glih nisem za pitje tekočine in imam dostikrat problem z ledvicami.

Hvala za odgovor,lp Vrtnica,vrtnica

Si pa perla: imaš dostikrat probleme z ledvicami pa še se bi fotrala z enimi kapslni.

Najhitreje in najbolj zdravo bi hujšala, če bi vsebino kapslne stresla v lijak, ovoj pa pojedla in poplaknila s štamperlom vode:-)))))

MaZa, v kolikem času si shujšala 12 kg?
Jedla normalno kako? In vadba?

..ojoj..tudi sama sem verjela tej pravljici o čudežni izgubi kg s temi kapsulami…niti grama nisem dala dol pa še prebavo sem si čist vničla…tako da drage moje raje porabite ta denar za kaj drugega…čist res….NE DELUJEJO!!!!!….pa veliko uspehov pri hujšanju!!!!!!

Sem jih kupila, jemljem jih že 8 dni. Prve 3 dni sem se zraven basala s hrano in ni bilo nič učinka.
Zdej malo pazim pri hrani in opažam da mi te kapsule zelo pospešujejo prebavo. Celo ena kilca je sla dol. Za kaj več bo verjetno treba še počakat.

Ja logično, da pomagajo, če paziš pri hrani, lahko pa bi pazila pri hrani in nebi jemala kapsul pa bi ravno tako pomagalo.

Hotela sem povedat, da imajo ociscevalni ucinek, prebava se mi je zelo uredila in tudi pocutim se nekak lahkotno. Poleg tega ne napadam vec hladilnika:-) tak da… men so ok.

Kje pa se jih da dobiti?

kje se jih da dobiti???????

dobiš jih v sanolaborju pa mogoče tut v lekarni

Jest naivna sem pojedla tri škatlice. Nič pomagalo. Eno škatlico imam še, sicer sem jo ravno odprla, ker sem mislila nadaljevati, ampak sem se odločla da ne bom. Tako da če katera želi, jo prodam za 10 eur.

New Report

Close