Najdi forum

Hujšanje z vodo

Oglašam se vam, da vam predstavim primer :
moja mama je visoka 160 cm in je imela pred tremi leti 87 kg, nosila je konfekcijsko št. 48. Imela je že zdravstvene težave (dihanje, bolečine v kolkih, kolenih itd.).
Nekje je zasledila, da se da shujšati z vodo. Na tešče že 3 leta popije 1,2 litra vode in čez dan je normalno ter pije vodo.
Telo se ji je po cca 2 mesecih začelo odzivati ter je danes težka 61 kg in nosi konfekcijsko št. 38-40.
Pišem vam zato, da vam povem, kaj se da doseči z voljo in potrpežljivostjo. Sedaj še izgublja težo, vendar na 3 mesece cca. 1-2 kg.
Je zelo srečna, ponosna nase in mi na njo.

Me veseli za tvojo mamo. Sam moram povedat, da tok shujšala ziher ni od vode… namreč jst jo tut ogromno spijem… in pijem samo vodo… pa se mi od tega na kilaži ne pozna nič.

Kombinacija vode, lažje hrane in aktivnosti pa definitivno učinkuje.

Bistvo je, da piješ veliko količino naenkrat takoj zjutraj, ko vstaneš. V tem bi naj bila fora.

če spiješ več kot 2 dcl vode naenkrat, potem obstaja verjetnost, da si povečaš volumen želodca (če narediš to nekajkrat), kar posledično pelje v to, da lahko spraviš tudi več hrane vase. to je iz vseh knjig medicine

sej jst ful veliko spijem… skozi dopoldne zihr liter in pol (tm do 10-11 ure)… pa nič ne jem… mogoče jabolko… pa ni od tega blo še nikol efekta.
Z vodo si sam napolniš želodec, pa pol mogoče mal mejn ješ… drugače pa ne vidim efekta.
Seveda je to v veliko pomoč, vendar dvomim, da je shujšala od vode 😉 Je pa le potrebno malo več kot to.

Če je nekdo absolutno predebel, kot je v tvojem primeru bila mama, lahko hujsa tudi z zrakom ipd., samo, da omeji kalorije, kar ji je omogocila voda, zaradi kvazi nasitosti.
Torej neumnost, itak mora vsak clovek spit cim vec vode in to nima nobene veze s tem, da shujsas. Pac vecina ljudi rabi nek psiholoski vzorec, da jim pomaga, zato tudi 1001 diete.

New Report

Close