Najdi forum

hujšanje z Nidoro

pozdravljene. jaz imam eno skatlico nidore se zaprto. prrodam jo zaradi neuporabe. eno sem uporabila in mi lahko verjamete da je ucinek fenomenalen. skatlico prodam po polovicni ceni. kontakt 030651911. Lp

Slovenija, meka za goljufe. Čisto nič me več ne čudi. Pristojni organi itak pravijo, da so brez moči, saj podjetje ni registrirano v Sloveniji, tko da ja, navalite na najivne slovenčke. V zakup je treba vzeti le jamranje po spletu, to je pa tko kot da se mravlja v zid zaletava. Premaknila ga ne bo.

g. Jožica Mode, vsakemu, ki ima vsaj malo pojma o spletnem marketingu je jasno, da ste del ekipe. Vaš marketinški načrt in izvedba sta tako šalabajzerska, da glava peče. Ratuje vam samo zato, ker imate denar za oglaševanje. In očitno ga lahko namenite temu zelo veliko, glede na to, da od vas jemljejo oglaševalski denar tudi mediji, ki bi morali o takšnih goljufijah poročati. Na bruhanje mi gre. Nobene zaščite za kupce, ne iz strani prostojnih organov in ne iz strani medijev. Ko sem o tem obvestila medije, so mi rekli, da ne upajo tvegati, da se bojijo tožbe. Je lažje sprejeti denar in modro molčati.

Tako da takšnih goljufov je vedno več, sploh kreme proti gubam so v visokem porastu. Ljudi pa tudi brigajo sestavine, mar jim je, če podjetje ni registrirano v Sloveniji. Odprimo na čiroko vrata, pa naj nas zasujejo z gnojem, itak bomo vse hvaležno pogoltali.

Sprobano ne delujeee

New Report

Close