Najdi forum

hujšanje z Nidoro

Pozdravljeni,prodam dve skatlici Nidore.Sem si jih naročila,potem pa premislila…ce katera želi prodam za 30 Eur.Lp.

Zdravo . Tukaj Katarina iz Maribora . Jaz sem si Nidoro naročila v nedeljo,kar preko interneta . V ponedeljek sem že dobila sms,da je paket zame pripravljen . Lahko ti pripelje GLS kar na dom,jaz sem ga sama dvignila v Big bengovi poslovalnici . Za 2 paketa sem plačala 66 e,brez dostave . 1 paket vsebuje 2 skatlici z luknjicami(kot pri soli in popru) ampak je tukaj na eni strani napisano slano,na drugi pa sladko . Ko ješ slano hrano si posipas z slano stranjo,ko pa sladko,pa z sladko . Ena škatlica je za 75 krat,se pravi,da je en paket za 150 posipov

Naivno ali ne,poskusiti ni greh . Je pač odločitev vsakega posameznika . Živimo v svobodni državi.

Bok…ja sam iz hrvatske.. Ovo je eng. Stranica i prevod je automatski.. Kod nas imaju slike Hrvatica..tak da se po tom nemojte vidjeti dali varaju,ali tako se vani
Lijep pozdrav :))

Jaz sem danes prejela naročen izdelek Nidora, ki pa je bil odprt, zato temu izdelku ne zaupam.

Zdravo,
si dobila kakšen odgovor in denar nazaj? Jaz sem jim tudi pisala, vendar nobenega odgovora, sem pač nasedla:-(

Pozdravljeni.

Kupila sem 2 škatlici Nidore. Ena je še zapakirana, druga pa je odprta, saj sem jo uporabila tam približno 4 krat.

Ugotovila sem, da je to nepremišljen nakup in zato ti 2 škatlici prodajam za 32€ na moje stroške.

Imam račun in škatlico v kateri sem omenjeni izdelek dobila.

Če je kdo zainteresiran za nakup, sem dosegljiva na e-mail: [email protected]

http://val202.rtvslo.si/2014/07/hujsanje-z-angelino/
Tukaj si lahko prbeberete kako se je zgodilo eni izmed slovenk.

Nateg brez primere, denarja ne vrnejo, tudi odgovorijo le enkrat kot je nekdo pred mano že napisal. Kako lahko še kar oglašujejo, pa še lažni prirejen forum imajo, ne moreš nič dodati.

Berem članke o hujšanju z NIDORO,poznam osebe,pa tudi iz lastnih izkušenj lahko povem.da sem hujšala z tem praškom-shujšala sem toliko,da sem ga mogla opustiti-pa še nekaj.Negativno mnenje imajo tiste osebe,katere še tega praška niso probale,samo natolcujejo-PIŠI TAKRAT KO PROBAŠ-NE KVASI TJA V EN DAN!!!Pa še to-da se ti nažiraš in uporabljaš prašek-to ne gre-moje dame(da poješ3 kose kruha,po možnosti namazanega še z zaseko-potem pozabi prašek in denar-IN KAKO JE Z MANO-JEM NORMALNO.LP
]

Ne razumem gospe,naj samo napiše,če je uporabljala ta prašek-PROBAJ IN SI USTVARI SVOJE MNENJE,Ženske bi rade bile fit,zato pa ne naredijo nič-jem,jem,jem-in si rečem ah jutri začnem,ta jutri pride in jem,jem,jem,jem,ta jutri je mimoin še vedno žrem-ker prazen žakelj ne stoji pokomci(pregovor)-ČE JEŠ NORMALNO, NITI NE RABIŠ PRAŠKA-JAZ SEM SI GA NAROČILA IZ RADOVEDNOSTI,ZATO PA SEM NAPISALA,DA SEM GA MOGLA PREDČASNO NEHAT JEST-KER NE ŽREM,AMPAK NORMALNO JEM.Je pa še ena zadeva,na katero treba opozorit!!!Preveč debele ženske ali moški morajo biti pozorni na žlezo ŠČITNICO-če ste preobilni-bi bilo dobro narediti krvno preiskavo-mogoče pa je ščitnica problem za debelost!!lp

Pozdravljene, če katera želi, prodam 2 paketa Nidore-neuporabljene, rok uporabe ima do 20.12. 2016. Cena za oba paketa je 60€ (namesto 66€), prodam tudi posamično po 30€. Kontaktirajte me na [email protected].

Pippi ali imaš še Nidoro za prodat

pokliči me na 051-884-772

JOZICA MODE

NAPISI MI MALO SVOJE REZULTATE Z NIDORO! 051-222-167

zanima me ce je kateri tu resen da je uporabljal tole zadevo in pazil na prehrano ter se tudi gibal kajti brez neke paznje nebo slo pomojem z nobenimi tabletami ali praski!Ce je katera da ima kake izkusnje naj napise hvala vnaprej lp.

Nidoro sem dobil danes, vendar jo zaenkrat ne bom preiskušal, zato prodam 2 čisto nova paketa po ceni 50,00 Euro z mojo dostavo. (plačal sem 66,00 Euro)
Info:[email protected]

Pozdrav prav povem vam vsem kaj resnicno pomaga. Sem sama jemala po porodu in izgubila 9 kg z slim soft gel kapsulami preverite si same forum kaj pisejo o teh kapsulah pa se cenejse so 36 dni jemanja 45 eu sem dala tukaj jih prodaja na fb prodaja hitovi od njej sem kupila drgac so iz anglije in jih imajo prvi srbi

Punce..jst vam povem svojo izkusnjo..vem da boste rekle da sm mal cuknjena ampak nevem..pac pritegnilo me je pa ceprav sm mela ene 57kg :-/ v glavi sm mela takrat da sm bajsek. Uglavnem..pomagalo mi je,res..zdej jih mam 47,nevem tocno v kolkem casu ampak je blo kar hitro in sm jih kr par narocila ampak ja…sm nehala,me je kr strah mal,se posebi k sm brala vase komentarje in stem vse preverla.dejansko res neki ne stima..sam pol mi ni jasno da sm jih tok zgubila in prsezm vsi so mi govoril “kok si suhaa,prevec” pa “skrbi me zate” zdj sm brez nidore,mam jih se zmer tam okol 47-49 in seveda pazim kaj jem.. 😉 pa tud bol samozavestno se pocutm

New Report

Close