Najdi forum

hujšanje z Nidoro

MVK, kako ti ni jasno. Naslov je verjetno samo poštni nabiralnik, saj je na tem naslovu v isti “suiti” registriranih kar 250 firm, med njimi še nekaj takih, ki tudi v slo jeziku prodajajo razno razne čarobne žavbe in tablete za vse živo: hujšanje, lase, gube, mišice … ma kar hočeš.

Seveda je roba že v Sloveniji, ampak z naslovom v tujini in pretvarjanjem, da so tuja firma, se izognejo slovenskim zakonom. In tržna jim nič ne more.

MVK, ko dobiš Angelino pa ji povej, da je z oblinami lepša – naj poje kak orng sendvič, pa bo.

-…. malo heca za te resne čase….-

Da se bom pozanimala osebno pri Angelini je bil seveda rahel sarkazem 😀
Njihovo uradno stran spremljam že skoraj en teden in sem res ugotovila, da gre za nateg in da se tega res ne splača naročati.

Verjamem v to, da bodo enkrat odkrili čudežno sredstvo za topljenje maščob, kot so skoraj 100 let nazaj odkrili čudežno sredstvo za ozdravitev (antibiotik), ampak mislim, da še ta čas ni prišel 😀

ogromno vode z limono pa res malo pripomore 😉

Pozdravljene…
Imam 2 paketka Nidore…neodprte….prodam za 50% cene. Kontaktirajte me na [email protected]. lp

Kaj pa kapsule green coffie je to ze kdo sprobal ? Bi jih narocila, obljubajo pa neverjetne rezultate. ?

Tudi jaz sem bila nekaj mesecev nazaj na vašem mestu-prebirala sem forume
in iskala neko čudežno tabletko.Na nekem forumu sem zasledila tabletke SLIMLINE SOFT GEL
-v dveh mesecih sem shujšala 10 kg brez odrekanja,….

Nidoro sem kupila pred dobrim mesecem, kot sem že zasledila vaše komentarje je to le še ena neumnost več. Sama sem si malo spremenila prehrano (vnesla več zelenjave + sadja), vključila sem tudi malo več gibanja in rezultati se mi že poznajo.. tako da vse je v naših glavah.. veliko sreče pri hujšanju.. baje je hrana res naša največja droga in včasih se ji je res preveč težko odpovedat, ampak menim da vse se da če se hoče le močna volja mora biti pristona. 🙂

In, kaj pravi svizec?

v izdelkih zelene kave se velikokrat najde zdravilna učinkovina “sibutramin”, ki je lahko zelo nevarna.
tako da, ne se hecat s temi stvarmi in preko neta kupovat vsepovprek…

S svojim sporočilom sem želela samo povedati svoje izkušnje,žal pa sem opazila da je bolje da stvari obdržim zase!!

Hujšanje z NIDORO:
V bistvu gre za še en nateg, ki se agresivno pojavlja na spletu in spretno izrablja lik Angeline Jolie za promocijo. Čeprav sem bil že prej prepričan o tem, da gre za marketiški nateg iz ZDA sem se še enkrat želel prepričati o sleparstvih te vrste.
Po uporabi preparata sem ostal na enaki kilaži kot prej. Ko pa sem na forum NIDORE oz. firme ki jo oglaša to napisal in pa dejstvo, da sem stran vrgel nekaj deset eurov oni pa pri veliki množici naročnikov služijo milijone( gre za globalno oglašanje) oni te moje ugotovitve niso uvrstili med svoja mnenja. Logično, že vejo zakaj.
Torej gre za neučinkovito sredstvo za hujšanje, vprašanje je če ni tudi škodljivo.
Po prebranih komentarjih vidim, da tudi denarja ne vrnejo.
Najboljše hujšanje je manjžri in telovadba takšna ali drugačna. V Dachau ni bil nobeden debel.

Takšno oglašanje bi morali pri nas cenzurirati oz prepovedati.
Eni si na tak način bašejo žepe.
Računajo na naivnost, radovednost, stisko….ljudi in jim to očitno dobro uspeva. Ta prevara bo mene osebno odvrnilo od še kakršne koli nabave dvomljivih artiklov( zdravstvo, sesalci, posteljnina, posoda,time sharing ….) iz promocij raznih”firm” po spletu!

Tablete za hujšanje – http://thermacuts.si Hotela sem samo povedati, da je Bureno ekstra! Shujšala sem 15 kg v slabih 2 mesecih, kilogrami pa niso se vrnili.

Moj mail: [email protected] nidoro sem uporabljala malo vec kot en mesec. Ce potrebujete vec informacij mi pisite, z veseljem vam bom ODSVETOVALA uporabo tega strupa!

Moderatorji bi morali brisati in blokirati uporabnike, ki registrirajo vedno nove nicke zgolj in samo za reklamiranje svojega izdelka.

Neverjetno kako so lahko ljudje tako neumno naivni! Takim je pač potrebno denar vzet,saj tako ne vedo kaj bi z njim!!! Če hočete shujšat morate najprej razčistiti to v svoji glavi,ali res hočete ali ne.Potem je potrebno 100% spremeniti način življenja,kot ste ga imeli do sedaj.Ta proces ,potem ,ko dosežete željeni cilj traja dokler je lahko človek aktiven,se pravi do konca!!!

kaj pa stranski učinki?

nobenih stranskih učinkov?

Imam še dva paketa Nidore (2x po dva stresalnika), neuporabljena, rok uporabe do 25.7.2016. Če koga zanima, naj me kontaktira na [email protected]. Cena za oba paketka 55eur (namesto 66).

Ja če bi bilo tako preprosto vse “poštimat” v svoji glavi, potem nihče ne bi kadil, pil, preveč jedel, se ljubil, športal – ker vsako pretiravanje pri vsaki stvari je itak škodljivo. Teorijo o zdravem življenju pa obvladamo, a ne?
Na žalost je to bolj težko izvedljivo, zato pa smo ljudje tako naivni in verjamemo obljubam, bližnjicam do idealnega življenja (ki pa je odvisno od vsakega posameznika- glej, enim pa so všeč močnejše ženske, moški). Vseeno pa ni prav, da se oglašuje taka stvar in vleče denar “neumno naivnim”.

Se pa strinjam, da aktivno življenje pomaga. Le težko se je tega lotiti, če imaš tako trmasto glavo kot jaz.

Aja, sunshine777- stranski učinki? O tem se pa ne govori. Namig: vpliv na zdravje in denarnico – oboje negativno. Hja, tako pač je.

New Report

Close