Najdi forum

hujšanje z Nidoro

Sem danes prvič zasledila ta oglas in prav smešno se mi zdi, da so bili datumi komentarjev tri dni nazaj, čeprav ste o tem pisali že pred časom. in tudi vsi linki,ki ste jih objavili imajo datume par dni nazaj. sem direkt preverila. link je bil objavljen 1.6., članek pa bi naj bil napisan 30.6.
Prav smešno in hkrati žalostno je,da nas tako nategujejo. na srečo sem malo pobrskala pa googlu in niti ene osebe, ki so objavljene pod fotografijami, nisem našla. 🙂
vseeno me pa zanimajo rezultati tistih, ki so izdelek probale..zdaj je minilo že veliko časa, lahko bi kaj sporočile.

Nidora je nateg.iz iskušenj povem.nič ni res,kar nek prašek posipaš po hrani,ki nima nobenega učinka.
ko pa hočeš reklamirat tako kot zatrjujejo v reklami,sploh nimaš nobenega naslova ni telefona.na email ki je naveden prvič odgovoriju da reklamacije rešujejo v Ameriki potem te pa ignoriraju.baš me zanima kako jim pridit do živega,ker sigurno niso nategnli samo mene.

Sam nateg je ta nidora.nič ne pomaga je kr neki prašek.reklamirat sploh ne moreš ker ni tel,in naslova,na email te pa ignorirajo.to bi bilo treba prijavit samo ne vem kam.’

Sorry, ampak vsi, ki so vas nategnili, ste si to zaslužili :))) tako pač je to s temi čudežnimi čajčki, tabletkami, kremami, praški itd. Vse po liniji najmanjšega odpora, a ne? Da bi zdravo jedli in zmigali rit, to pa ne, je pretežko?

Samo na kratko bom navedla, da sem tudi sama padla na lepe besede in včeraj naročila izdelek. Pa sem še isti dan preklicala naročilo, sedaj pa bom videla kaj se bo zgodilo. Naredila sem napako, da nisem malo pogledala drugega mnenja. Običajno se dobro pripravim na nakupe, tokrat me je precej spodneslo, čeprav vem, da se za svojo postavo potrebno še kako trudit- pri hrani in z vadbo. Bom sporočila ali mi bodo kljub preklicu naročila dostavili paket. Tudi če ga dostavijo, z moje strani na bo plačila, pa naj glavni akterji pridejo k meni na obisk, da vsaj vidimo, kateri obrazki se skrivajo za tem.

Pozdravljeni =)
naročila sem izdelek nidora že en mesec nazaj, naročila sem 2 paketa. Uporabljala sem ga cel mesec, porabila sem 1 paket (2 škatlici) in izgubila 2kg. Sedaj pa mi ni več do tega, ker grem na morje in se ne bi več ukvarjala s tem.
Imam še en celi paket (2 škatlici), original zapakirano in ga prodam za 30eur. Če ga kdo želi, mi lahko piše na mail ([email protected]) in se zmenimo za vse.
LP

pozdravljeni,
prerala sem oglas in ker doslej še nikdar nisem nasedela na nic, sem si reklq tole si bom privoščila zavestno. kupila si bom prah v katerem ni nic, potresla ga bom po občutku – brez navodil po slatki ali slani hraniin bom čudežno spet vitko dekle! haha vem da je nateg, saj dobro vemo kako je nujno skuriti kalorije, kako lahko le aeroben šport skuri odvečne maščobe itd. ampak, ok, rekla sem zakaj ne bi bila tudi jaz vsaj enkrat v življenju naivna? 🙂 Đetri dni uporabljam nidoro in vem, dače bo kaj učinkovalo bo to moj placebo in dejstvo, da če nidore nimam ob sebi, ne jem! nič nisem spremenila v svojem življenju, razen čudežnegapraška v katerem ni nič 🙂
se bom še oglasila kako poteka zadeva. bojim se kljub vsemu soje, ki je v prašku ker je ziher ameriška, torej GSO. bojim se morebitnega slabega vpliva na jetra in ledvice, ampak če preživijo kokainisti in heroinisti bom tudi jaz od teh dveh škatlic.
edina sprememba – ne vem če je zato – je občutek, da nikoli nisem napihnjena iin zato se mi zdi da sem malček bolj “vplahnjena”.
lep pozdrav debelim sotrpinom.

Hej, mene zanima, ce se ta ponudba velja? lp

Strinjam se z vsemi, da je vse EN VELIK NATEG, še huje, kot naša politika.
Zdravo pamet v roke, punce!

[email protected]
če je to vprašanje bilo namenjeno meni… sem te kontaktirala na mail, če je to tvoj mail ([email protected] ).
LP

ja, Singer,,,,zelo prav imaš. So res nateguni,,,,prodajajo tudi kapsule zelenega čaja,,,,blef,,,,,ko napišeš spodaj komentar je v roku 1 ure izbrisan,,,le datumi njihovih komentarjev se spreminjajo,,,vse ostalo se briše, kar probajte,,,,
Najrajši bi kej naročila,,,pa policaje imela zraven, da primejo prinašalca ,,,,,,ampak v slo je vse to iluzija,,,vse barabe lahko počnejo kar želijo.
Zato punce, pozorne bit, in ne nasedat takim nategunom,,,:)

Lep pozdrav vsem tu na forumu; Pripenjam moj današnji odgovor na včeraj prejeto pošiljko Nidore, sami presodite, ali je prav ali ne, ali boste kar koli naročili, ali ne – vsekakor do tega trenutka nisem prejel odgovora ali kakršnega koli odziva, zato tudi dvomim v resničnost povračila ob nezadovoljstvu, kar vodi v klasični nateg prodajalcev; tole sem poslal na mail, s katerega sem dobil obvestilo dan prej o dostavi (nobenega drugega kontakta ni, razen e-naslov nekje v Ameriki):

Pozdravljeni,

včeraj sem prejel naročeno, prvi vtis je razočaranje, na škatlicah je datum oziroma rok uporabe označen 8/2014; Torej nekaj dni pred iztekom roka uporabnosti; Prosim razložite mi to, za mene je to klasičen nateg tik pred rokom, ko je nemogoče v roku porabiti praška, v pakiranju sta dve škatlici po 75 obrokov – vsaj tako piše na nalepki.

Prosim, da mi sedaj vi svetujete, kaj naj naredim. Lahko mi pošljete novo škatlo, z normalnim, vsaj tri mesečnim rokom uporabnosti, lahko mi vrnete denar, v tem primeru vam pošljem številko transakcijskega računa, lahko pa ne naredite ničesar, pri čemer bom enako prijazen, kot ste bili vi do mene in na vseh forumih opisal situacijo in zadevo prijavil tržni inšpekciji. Predstavljajte si moje razočaranje, ko sem včeraj prejel paket in ugotovil, da sem kupil pretečeno robo – po zakonu o varstvu potrošnikov tu ni šlo za videno – kupljeno, tako da verjamem, da boste naredili kar bi bilo prav.

Zoran, me prav zanima, kakšen odgovor- če sploh- boš dobil. Javi nam.
Mislim….. Edino kar mi pride na misel glede roka uporabnosti (imaš časa do konec avgusta), da čimvečkrat na dan ješ in si obilno posuješ prašek na hrano. 🙂 Mogoče bo tak odgovor….

Pa kaj je tem ljudem -prodajalcem, da imajo sploh vest ljudi tako grdo nategnit. Ojejejej…

Tale Nidora je res en velik nateg… Jaz sem zadevo prijavila na tržni inšpektorat in njihov odgovor je bil, da so dobili že več prijav glede tega izdelka, ampak da ne morejo ukrepati in tako ta izdelek uspešno prodajajo še naprej, kljub moji pritožbi podani na tržni inšpektorat več kot dva meseca nazaj!

Žal, Slovenija je res mafijska država, kjer so eni nedotakljivi in lahko počnejo kar hočejo, kupci pa v večini primerov nezaščiteni. Sprašujem se, zakaj sploh v naši državi imamo tržni inšpektorat? Omenjeno podjetje še vedno posluje in prodaja izdelek, ki ne deluje, pa še svojih obljub ne izpolnjuje, saj se ne moreš nikamor obrniti v primeru reklamacije… Res je, da so odgovorili (po mukotrpnem iskanju njihovega naslova), da bodo poslali reklamacijo v njihov reklamacijski oddelek, ampak po tistem od njih več ni bilo odgovora!

Ne nasedajte raznim reklamam, ki obljubljajo 100% vračilo denarja v primeru nezadovoljstva iz kakršnegakoli razloga, ker tega denarja več ne boste videli!

Sploh pa je pri prašku Nidora še vprašanje koliko je zadeva škodljiva za zdravje, kljub temu da zagotavljajo naravne sestavine, vendar sumim da temu ni tako, sploh pa po vsej goljufiji z vračilom denarja, zakaj pa bi jim verjeli glede varnosti sestavin!?

Me pa preseneča, kako so Slovenci naivni, kljub temu da je tukaj gor že od samega začetka napisano, da je Nidora FAKE in ne pomaga, še vedno se najde en kup ljudi ki bi pa to radi kupili…

Preiskusila sem tudi jaz ta izdelek,shujšala sem od 6 do8 kg-lp

Jaz ti lahko prodam…cukr123

Pozdravljeni.
Ker mi je ravno kolegica pisala, da si bo tole naročila, sem zadevo malce raziskala. Ja seveda, nič novega nisem ugotovila. TO JE NATEGOVANJE …Katerokoli tujo spletno stran pogledaš, najdeš iste osebe (druga imena)… Iste komentarje (v drugem jeziku)… IN očitno se še datum komentarjev posodablja :))) Ker je zadnji komentar oddan na današnji dan, čeprav smo ga lahko že prebrali pred mesecem ali več… TAK DA MOČNO ODSVETUJEM NAKUP.
Še par linkov:
http://www.slenderizinghabit.com (čist spodaj ko so komentarji piše ~mimoza)
http://www.makingmyselfslim.com/hrnPRhIX/ (čist spodaj ko so komentarji piše ~mimoza)
http://www.reduce-plumpness.com/news/si4ajRh7/1/ (čist spodaj ko so komentarji piše ~mimoza)
http://www.nidora.com/hru7bds/index.php
Itd.
Lep pozdrav

Če želi katera prodati zapakiran izdelek, naj me kontaktira in navede ceno – mail: [email protected]

Lp

Pozdravljeni . Prvo bi vas prosila da si ogledate tudi reklamo za zeleno kavo . Videli boste da je stran enaka. Pohvale in komentarji tudi. Kdor plača ne more vrniti izdelka. Številka je objavljena vendar se oglasa tajnica …naslova ni za vrniti. To je čista goljufija. Njih je potrebno prijaviti na inšpektorat in policijo, ker to delajo in tako poslujejo že kar nekaj časa.

Meni še vedno ni jasno kako izdelek pošljejo z Anglije, dobiš ga v 2 dneh, stran za naročanje je slovenska, pod kontakti pa je naveden ameriški naslov.

Je že katera poslala nazaj in so ji povrnili stroške?

Jaz bom kar Angelino osebno poklicala čče ne dobim informacij.

New Report

Close