Najdi forum

hujšanje z Nidoro

Mene pa zanima če se da še kje drugje kupit ta nidora ne da bi jo naročil preko spleta?

Ali se da v 14 dneh shujšati?

Pozdravljeni!

Sem naročila NIDORO ne verjamite nič, sem jedla normalno, še večerjala sem ker drugače ne večerjam, se več gibala oziroma telovadila pa sem se še zredila. Spet so me nategnili. Najboljša dieta je manj jesti in nič drugo. NIDORA NE VELJA IN NIČ NI RESNIČNO VAM POLAGAM NA SRCE.

LP

Živijo 🙂

Heh, enkrat priznam, sem tudi sama preizkusila ene tablete, katerih imena se pozabila- slimbomb, če mi spomin prav nese. Drži, je bila potegavščina, ampak iz napak se učimo, ha? 🙂

Sem zagovornica športa in zdrave prehrane.. Sem redno aktivna in uspeva 🙂

Ker sem pa še vedno “firbec” me dejansko zanima, ali se je še kdo spustil v to? ter naročil in poizkusil, le mnenje me zanima. 🙂

Kakšno pa je mnenje paris123 po sedanjem preteku časa?

Hvala!

Živijo, tako kot vse sem tudi sama, šla po vseh teh poteh o tej novi zadevi za hujšat. Od oglasa, do oglasa, sem in tja vse enako, poceni trženje….Sama trenutno ne potrebujem nekega dodatnega hujševalnega praška, ker sama redno vadim in pač enostavno pazim kaj jem. Pač tako je in tako bo, zdrav duh v zdraven telesu…sicer pa tudi mene zanima, glede na to da sem prebrala vse komentarje, me sploh zanimajo tisti, ki so pisali, da pomaga od tega je zdej mesec ali dva pa nč odgovora niso dale, čeprav so pisale da bodo. No upam da jim je uspelo s tem praškom in upam, da niso sebi škodile še bolj kot pa prej.

LP

Najprej lep pozdrav vsem. Tudi sama sem kupila Nidoro in prejela dve škatlici po ceni 38 eurov. Nimam je časa uporabljati, ker jem takšno hrano, kjer je ne morem posipati po hrani, tako da če slučajno kdo želi, bi jaz ti dve škatlici prodala po približno polovični ceni – 20 eurov. Če kdo želi, mi lahko pusti sporočilo tukaj pri tej temi. Najlepša hvala že vnaprej! Lep pozdrav, Pippi

Pozdravljeni vsi tisti ki uporabljate nidoro. 🙂
Skratka imam eno vprašanje, ker se mi priblizuje rojstni dan in bomo seveda kaj spili,
me zanima če kateri od vas ve ali je varno uporabljati nidoro ko je alkohol prisoten v ststemu.?
Ali je boljše tisti en dan prenehati z uporabo nidore ???
Lp. 😀

kaj deluje katri izkušnje sem pred odločitvijo če kupiti? hvala

Nič od tega , kar pišejo ni res. Trudim se že več kot teden dni, da bi dobila denar nazaj in da mi javijo naslov, kam naj pošlem, kar mi je ostalo.Sploh me ne kontaktirajo.

Običen nateg!

Samo sporočam, da sem ena izmed naivnic, ki je nasedla tej absolutni POTEGAVŠČINI. Raje si kupite kaj lepega, bo več koristi! Pa še izdelka nimaš kam vrnit, ker na embalaži ni nobenega naslova, naslov Nidore na zgornjem linku pa je kar neki. NIHČE TI NIČ NE POVRNE NAZAJ ZA NAIVNOST.
Raje verjemite nam, ki smo že kratko potegnile.

Mene pa zanima kje se lahko naroci to Nidoro. Pise da je dostava samo v Angliji. Ce mi lahko kdo prosim pomaga? Hvalaaaa

Tale tema je dober dokaz, kako delujejo ti nategi s čudežnimi shujševalnimi sredstvi. Sto uporabnic napiše, da ni bilo nič iz vsega skupaj, razkrinkajo prodajalke oz. posrednice, ki lansirajo reklamo, zakrinkano v navadno mnenje, pa se še vedno najde kup žensk, ki želi kupiti ta neizdelek za kup denarja.

jst tudi lahko prodam, neki pršlo vmes, pa ne morm uporabit

Če katera ni zadovoljna z Nidoro in bi rada prodala; če se da še zapakirano (2 škatlici) bi lepo prosila če je kakšna možnost da kupim od nje?
Jaz verjamem v to in sem prepričana da res pomaga:)

Hvala

V tej skrumpirani državici lahko nategi zaživijo v vsej svoji veličini. Medtem ko bi morali mediji o goljufijah poročati, pa slednje še podpirajo. Govorim o nategu navideznih spletnih strani in kremi proti staranju – poleg nidore, spletna goljufija leta 🙁 Denar je sveta vladar, pomahaš z novci pa naredijo tudi tole:

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10152262984584370&set=a.309958199369.150484.116083064369&type=1&theater

Bravo Pop in Vizita. ‘Zdravje je naše največje bogastvo’. Mislim, da je skrajni čas za spremenitev slogana.

There's always a reason to smile, you just have to find it ...

To je res noro in ne razumem. Gospa na fotkah desno je v slo. Milena Kravanja, v srbščini pa Marija Novaković … Manekenka Lagrandova je očitno uspela samo in izključno kot prodajalka te kreme, ker drugega zapisa o njej na googlu sploh ni.
Isto je s to Nidoro … pa to so dejansko navadne goljufije in kraje! Očitno legalne in očitno denar ne smrdi niti TV oddajam, ki se vsaj od daleč trudijo biti avtorske in verodostojne.

Prisegam na Montignacovo metodo. Nikoli nisem lačna, sem polna energije in hujšam počasi, saj sem se tudi počasi redila. Če nekdo trdi, da je “shujšal” 10 kg v 2 tednih, ali laže ali pa je bolan. Sploh pa se špehec topi počasi, hitro lahko samo dehidriramo.

p.s. Še nekaj sem pozabila: redno hodim v fitnes, veliko pešačim in sem sploh telesno zelo aktivna. Zredila pa sem se po smrti partnerja, žal stres naredi svoje.
Vse je v glavi, ko ti voda v grlo teče, odločitev ni več problem.

Živjo,
se mi zdi, da je glavni naval Nidore šel mimo. Nekatere ste se že odločile za nakup in preizkusile, nekatere pa še vedno čakamo. Jaz sem med tistimi, včasih že preveč previdnimi in še vedno nisem odločena ali bi naročila ali ne….res sem zelo previdna pri takšnih nakupih in kar malo skeptična glede shujševalnih stvari.
Ali mi lahko katera pove, ki je kupila nidoro kakšni so rezultati? Ali res deluje ali gre samo za nateg??? Ne bi se rada z glavo skozi zid zaletela in tudi prevelike denarnice za preizkušanje takšnih stvari nimam, bi pa z veseljem kupila Nidoro, če mi lahko katera potrdi da deluje:).

Res hvala za odgovor:)

Vsa ta negativna mnenja iz prakse ti niso dovolj? Tista pozitivna so od prodajalk tega izdelka. Lažna reklama ti ni dovolj?

New Report

Close