http://www.nidora.com/siegdra/contacts.php
kontakt za vse tiste, ki ste očitno nepismeni 🙂
mene je kar pritegnila nidora, moram pa reči, da sem glede takšnih stvari, sploh pa glede spletnih nakupov izredno skeptična. Že nekaj časa razmišljam o nakupu in sem že dvakrat skoraj pritisnila “naroči” pa me zmeraj znova ustavijo določeni komentarji in moja zapriseženost, da se vse da s športom…
no zdaj sem nekako odločena, da le končno naročim tudi jaz nidoro, bi mi pa zares veliko pomenilo, če bi mi lahko katera, ki je nidoro že naročila slikala sestavo kaj vse je v nidori in posalala na mail ali pa kar tu gor dodala.
Še moj mail: [email protected]
Hvala:)
P.S.: pa če že ima katera izkušnje z nidoro, ki jo uporablja že kakšen teden ali dlje, če lahko prosim sporoči:))
Pozdravljeni,
dala bi samo komentar na “dobavitelja = pošiljatelja”..
Podjetje Lifesisters LLC je po moje en lari fari .. veliki natego .. moja mama je brez predhodnih informacij preko njih naročila neko napravo za vtičnico v stilu “Energy saver”, ki naj bi za 70% zmanjšal porabo energije. Kot dokaz o preverljivosti učinkovitosti je bila na spletni strani skenirana položnica oz. 2 položnici, ki naj bi bile primerljivi .. a če boljše pogledaš se jasno vidi, da gre za različna obdobja, različne m2 ipd.. skratka.. zadeva NE deluje, ravno nasprotno, račun za elektriko je bil baje celo malenkost višji .. hm .. no, moj brat je pa elektrotehnik in prijel se je za glavo, ko je videl kako je mama nasedla.. in seveda ji je bilo ZELO žal. Ker so imeli omenjeno 100% garancijo za vračilo, je izdelek poslala nazaj, na nek dostavni cenzer, skladišče oz. nekam v LJ, zdaj pa nima ne denarja in ne “robe”, od tega je mimo kake 3 mesece.. in mislim, da se bo obrisala pod nosom. Je bilo cca 30€, pa vendar, ŽIVA GOLJUFIJA.
Lučka v glavi se mi je posvetila in morala sem napisati nekaj o tem “pomembnem” pošiljatelju .. toliko, da veste s kom imate opravka. Našla sem celo nek mail in pisala reklamacijo, pa saj se več ne spomnem kaj in kako, skratka PREVARA!!! Zagotovo. Žal mi je da se to dogaja, prevarani smo že tako vsak dan ko ustanemo in se zbudimo v tej zafurani Sloveniji – pa brez zamere.
Moje mnenje glede tega izdelka.. hmm .. prepričajte se na forumih, forumih in forumih, več glav več ve in seveda, oglas je narejen tako, da se prodaja.
Srečno vsem skupaj, prevar na internetu je preveč!!
Pozdrav vsem skupaj. Sem mislila, da tole samo mene jezi, čeprav sem že nehala šteti št. spletnih nategov. Preprosto preveč jih je. V zadnjih mesecih se je pojavilo toliko kvazi spletnih strani z navidezno informativno vsebino, da boli glava. Veselo nategujejo ljudi, ponujajo najboljše in najučinkovitejše izdelke, ‘razkrivajo skrivnosti’ in obljubljajo bedarije. Vse to pod krinko ‘informativnega obveščanja’ na spletnih straneh, ki ponujajo navidezne novice na temo zdravja, lepote, kulinarike itd. Ko klikneš na rubriko, se bodisi ne zgodi nič ali te vrže na obrazec, kjer lahko naročiš izdelek. Butale, ene velike butale. Jezi me pa zato, ker so dobesedno preplavili facebook. Itak, če imaš keš za oglaševanje, lahko pompozno oglašuješ tudi čisto navadno sranje. Oglas o katerem govorite sem zasledila tudi na 24ur.com, kjer so imeli banner kocko. Neverjetno, da tega ne opazi Zveza potrošnikov Slovenije.
Tole je sploh zabavno branje: http://www.fullhairsupport.com/si2GhTfOI/#
Tale goljufija se nahaja v Trbovljah: http://velforma.com/skincare/dailyconsumeralerts/2/index9206.html
Vsak dan hodim mimo pisarne, kjer se ‘kuha godlja’. Okna imajo tako umazana, da se sploh not ne vidi. Opazila sem, da delata tam mlajši fant in dekle.
Na temo odstranjevanja dlačic: http://priporocila-za.com/smooth/6258/?utm_source=FB&utm_medium=cpc&utm_term&utm_content&utm_campaign=000-P-SI-023-911-Hair-Remover-D-TOP&ad_position=newsfeed1&product_group=beauty
Joj, pa norost o slovenskih blogerkah, ki so se pomladile za nevem koliko let. To ste zagotovo opazili na FB. S klikom na link pa te je poneslo na tole: http://www.agelessbeautynews.com/sibowf2/
Huh, me jezijo taki goljufi!
Vsako leto se pojavijo novi izdelki za hujšanje in odstranjevanje dlak, celulitisa in sploh vsega, kar naj bi se človek znebil.
Vsako naslednje leto ali najkasneje čez dve leti o teh izdelkih ni ne duha in sluha.
Pa so vendar tako učinkoviti, dobri in koristni!
Kako je to mogoče, da jih nihče več ne mara in so izginili s trga?
In vsako leto se pojavijo trume naivnih ljudi, ki pokupijo novo čudežno žavbo, s katero bodo čez noč lepi, vitki, mladi, napeti in nekosmati.
Drugo leto ne bo nihče več niti vedel za nidoro.
Čudežnih žavb ni.
To sem morala sama sprejeti na grd način. Sem včasih tudi kupovala take in podobne izdelke. Največ preko topshopa. Pa maziva, pa ne vem še kaj… in ni nič pomagalo dokler se nisem spravila telovadit sama. Je bilo težko? Ja. Ampak vredno. Seveda, če bi mi nekdo dokazal, da ima nekaj, kar me naredi vitko do julija, kupim takoj. Ampak tele stvari … Ne hvala. Trdo delo (ali vsaj redno) dela čudeže. Jaz sem se odločila še za določene prehrambene dodatke, ki mi jih je svetovala prijateljica, a mi je že na začetku povedala, da so to le dodatki, ki izboljšajo rezultate tistega kar sama narediš. Če ne delaš sama nič, je še vedno nič, tudi z dodatki.
Če kateri pride prav, jaz uporabljam to dvoje (fat burnerja sem sprobala oba, a mi je malina veliko bolj všeč)
http://athlete-nutrition.si/produkti/izguba-mascobe
in
http://athlete-nutrition.si/produkti/beljakovine/100-whey-pro-cokolada-malina-2013-08-25-1600g-info
Sem pa preizkusila tudi tole. Ni slabo a kapsule niso moj najljubši način.
https://www.proteini.si/sl/hujsanje-termogeniki/musclepharm-shred-matrix-120-kapsul/
Zavesnikova – super.
Shujšana – hahaha super.
Paris 123 – lepo, da deluje (kar tudi nismo trdile da ne), vendar za dobro tvojega otroka (če ne zase) se še sama pozanimaj o sestavi tega praška in presodi o učinkovinah na tvoje zdravje. Ta komentar je res dobronamern, sploh če imaš dojenčka in ga še dojiš.
Ostale – lepo se imejte, rada prebiram ta forum za dobro voljo in me veseli, da razmišljamo s svojo glavo.
Pozdrav vsem skupaj.
Samo da vam sporočim. Glede Nidore sem obvestila sem Zvezo potrošnikov Slovenije, kjer so mi pojasnili sledeče:
“V primeru Nidore gre za prehransko dopolnilo, zato je pravi naslov Zdravstveni inšpektorat. Glede povračila pa lahko omenimo le sledeče – če je podjetje registrirano v Sloveniji, lahko podate tudi prijavo na Tržni inšpektorat zaradi zavajanja.”
Tako da vsi tisti, ki niste prejeli povračila, obrnite se na tržni inšpektorat.
Lp.
Že nekaj časa spremljam tale forum in, ker sem trmasta sem se kljub negativnim komentarjom odločila kupiti Nidoro. Za 2 paketka sem dala 38€, kar se mi ne zdi veliko.
Rezultat? Meni tale stvar pomaga.
Nidoro imam šele 4 dni, počutim pa se super (nobene napihnjenosti, dejansko sem popolnoma sita po polovici krožnika, prigrizki mi ne dišijo več). Na tehntnico še nisem stopila in še nekaj časa ne nameravam (ker je moja smrtna sovražnica ;), tako da glede kilogramov ne morem povedati še ničesar)
Izdelek, takšen ali drugačen, ne vpliva na vsako osebo enako – to je dejstvo. Vsak človek prenaša določene stvari na drugačen način. Tudi nidora nekaterim pomaga, nekaterim ne.
Kar je res, je pa to: Večina je v glavi, tako da je popolnoma možno da na moje boljše počutje in izgubo kilogramov marsikatere ženske, vpliva le PSIHA. Ampak – psiha gor ali dol. Če mi pomaga, si res ne mislim beliti glave s tem, ali je nateg, ali ne.
PS: Nidora NI čudežni prašek, kot ga oglašujejo. Na zadnji strani paketka piše, da deluje v kombinaciji z lahko dieto in lahkimi treningi, tako da je nesmiselno trditi da ne deluje, če ste se basale s hrano in nikoli dvignile svoje riti 😉
No hard feelings, samo delim svojo izkušnjo, glede kasnejšnjih rezultatov se bom pa še javila 🙂
Spoštovani prodajalci Nidore (ki se sedaj javljate tudi kot komenatorji),
Slovenke nismo neumne. Ne zanima nas samo obljubljen končni učinek. Zanima nas vse, zlasti pa učinkovine in sestava izdelkov. Verjamem, da ste dobili na limance že veeeelikooo ljudi, ampak, hej, ne pravijo zaman, da ima laž kratke noge …
V vašem primeru gre za goljufijo. Pika.
P.S. Na prijazna zasebna sporočila ne nasedam.
Lp
Pozdravljeni!
Pred nekaj časa sem kupila izdelek Nidora. Ker sem pred nekaj časa ugotovila, da sem noseča sem ga nehala jemati. Če katero zanima Nidora in bi prašek rada imela naj me kontaktira na [email protected]. Prodam dve škatlici praška, vendar je ena škatlica že čisto malo rabljena.
Lp!