živjo. tako sem jaz nasedla z nekimi malinami, ki jih potem nikakor nisem mogla vrnt, pa je isto pisalo, da je možno vračilo, ampak na tist mail ni nobenga odgovora blo, tko da ne nasedam ve temu. sicer pa res kaj ti bi mogla neka tableta naredit, da bi blo kej tazga res, brez stranskih učinkov ne gre, organi trpijo če ne takoj čez čas.. tko mislim jst. da se shujšat če v glavi pošlihtaš kaj hočeš pa kolk boš pripravlen delat za to oz. se držat neke diete. zmanjšat število kalorij pa povečat fizično aktivnost 🙂 lep pozdrav in srečno 🙂
Evo prvi link je hrvaški, vse isto, isto komentarji, drugi naš slovenski prav tako so iste slike, spremenjena so le imena – nateg na kvadrat.
http://www.becomeslimtoday.com/news03042014/hr4ajS2/indexhr522.php?&t307kw=nouvelles-admere
http://www.beauty-from-inside.com/news07052014/si4ajRh7/indexsi113.php?&t307kw=nouvelles-admere
Čudi me, da to pustijo reklamirat in prodajat? Lep pozdrav
jaz sem kupila nidoro prasek 3 dni nazaj in v 3eh dneh sem shujšala 2.5kg na prehrano skoraj da ne pazim samo zjutraj pojem kaksno banano potek okoli 12 sendvič oz. ”zajtrk” za kosilo jem normalno in tudi cokolado jem samo potresem z nidoro in je 🙂 seveda tudi migam zraven malo grem na kolo za 20 min ali grem na sprehod nič kaj preveč uglavnem 🙂 tisti ki ste na forumu sprasevali ali deluje deluje 🙂 jaz sem rodila 9 mesecov nazaj in imam 20kg odvečne teze in nikakor ni šlo dol niti z dietami usak dan sem bila na kolesu doma trebusnjaki sklece počepi use in nisem nic shujšala.. tako da tiste ki ste to kupile je uredu in deluje 🙂 sicer pa usi ki imate pripombe glede tega nevem zakaj usak ima svoj način nerabi zdaj tukaj nekoga ki jih bo pridigo dajau punce so zelele odgovor na to ali deluje ali nee..ne pa use mozne odgovore kateri niso potrebni!!!!! ce nisi probal tega ne piši na forum usi vem manj zri več telovadi nerabite to poudarjat ampak nekateri nimamo časa za to oziroma imamo obveznosti ne da sem po 1 ali 2 uri na fitnesu tako da punce odgovor je DELUJE!! tiste ki vas je to zanimalo ne pa use ostalo :))
lp paris
mene pa zanima kje se lahko naroči Nidoro, ker na linku, kjer lahko oddaš naročilo piše da dostavljajo samo v Angliji??
Ali že ima kdo izkušnje kaj se zgodi, če in ko prenehaš z uporabo nidore?? Vem, da piše da zmanjšuje apetit in zaradi Nidore nisi lačen…a to pomeni, da ko jem nidoro shujšam, če pa jo preneham uporabljati in predvsem ko je ne bom več uporabljala, ko bom shujšala kolikor želim, ali se bom spet zredila in to pomeni, da sem na Nidoru obsojena do …. dokler mi bo vseeno če se zredim???
Paris123 hvala:)
jaz sem drugače res skeptična glede kakeršne koli takšne stvari, ker še nisem nič naročala prek spleta in kar se tiče hujšanja,…no vedno sem bila dosti športno aktivna, trenirala sem atletiko, 2x na dan tekla, bila v fitnesu in telovadnici, … dokler si nisem strgala vezi v levem gležnju, zvinla desni gleženj in potem so ugotovili da imam kar vse vezi v vseh sklepih preveč zrahljane,… no in posledične se ne ukvarjam več s športom in kolikor imam zdaj veliko odveč časa imam odveč tudi kakšno kilo:)
res sem vesela da si z nami delila svoje izkušnje, ker sem zdaj veliko bolj optimistična glede naročila:)
Moje izkušnje so naslednje.
Ne kupujem izdelkov, za katerimi ne stoji slovenski distributer vsaj.
Ki je verodostojen, delujoč, ima svetovalno številko, spletno stran…
Modro je tudi preveriti sam izdelek, sestav, certifikat, testiranja…
Moja zadnja izkušnja je medicinski pripomoček Pomeol od Hiše zdravja.
Info http://hisa-zdravja.si/trgovina/medicinski_pripomocek/
Da se ga dobiti tudi v lekarnah in prodajalnah Sanolaborja.
Ga je poskusila še katera?
Trojno delovanje, nase veže maščobe, sladkorje in podaljša sitost.
Na začetku zelo uporaben “pomočnik”, da se postopek zmanjšanja obsega in izgube teže prične.
Seveda v kombinaciji s prehrano, gibanjem, razmišljanjem…
Delujoče!
[left]Pozdravljene!
danes sem tudi jaz po dolgem času kliknila na oglas o Angelini in se tako znašla na strani o tem čudežnem izdelku. Prebrala sem članek, spodaj komentarje na forumu, pregledala portal in nato na googlu pregledala, ali obstaja še kaj v zvezi s tem. Tako sem prišla na tale pogovor na med.over.net.
Ne bi rada povzročala slabe volje, ampak mislim, da moram izpostaviti nekaj stvari, na katere je potrebno biti pozoren ob takih reklamah. Sama nisem noben strokovnjak za psihologijo reklamiranja, res pa me tema zanima in tako se vedno znova sprašujem, za kakšne tržne prijeme gre.
Zakaj torej oglas mene ne prepriča:
[hr]
– Ob kliku na reklamo, ki se vam je najbrž pojavila na neki čisto x strani, vas je preusmerilo na nekakšen portal za zdravo življenje. Ste opazile, da nobeden od ostalih zavihkov, ki so zgoraj, sploh nima vsebine? – Da, ob kliku se prikaže vedno ista reklama.
-Članek, ki naj bi vas prepričal, je oglasni članek. V njem ni čisto nobenih dejstev, referenc na raziskave, je pa veliko odebeljenega tiska, ki apelira na lahko izgubo teže in omemb zvezdnic.
– Ne vem točno, kako je lahko legalno, da se povezuje zvezdnice z izdelkom za hujšanje, kajti močno, močno! dvomim, da imajo one kaj pri reklami. Poglejmo resnici v oči – zvezdnice imajo vsaka svojega nutricionista in osebnega trenerja in hudičevo pazijo na svojo prehrano! Njihov izgled je njihova služba – … Tovrstnih produktov one ne uporabljajo. Tudi tiste, ki so se zredile in nato shujšale, javno priznavajo, da so za uspeh prestajale peklenske treninge.
– Pod člankom je vrsta odgovorov na forumu. PROSIM, NE NASEDAJTE! To niso odgovori, to je še vedno del reklamnega sporočila! Skorajda vsi odgovori so napisani v pravilni slovenščini, kar na forumih ni naravno- ljudje se motimo in nismo vsi strokovnjaki za ločila in velike začetnice.
– Odgovori spodaj so vsi pozitivno naravnani in vidi se, da načrtno ciljajo na določen spekter potencialnih kupcev: študentke, zaposlene mame, mož, ki želi dati darilo, tiste z dolgoletnim bojem s kilogrami in tako naprej. Ob natančnem opazovanju vidite, da je to le tržna poteza.
In – na resničnih forumih se hitro najde kdo, ki, če že ne popljuva shujševalnih izdelkov, vsaj izpostavi pomen športa. Tukaj pa nikogar …
– Odgovori spodaj imajo datume zadnjih dni. To vzbuja vtis aktualnosti. A je nenaravno, da bi vsi ljudje ravno v zadnjem tednu govorili o tem – po moje je stran avtomatizirana, da se vsak dan izpiše za datum odgovorov zadnjih nekaj dni. Prepričana sem, da bo čez npr. mesec dni ob obisku strani moč najti iste odgovore z drugimi datumi.
– Google ne najde izdelka, ampak je eden prvih zadetkov medovernet. Če bi bil izdelek mednarodno priznan in uspešen, bi se vam najprej izpisalo mnogo zadetkov v zvezi z njim.
[hr]
– Moje mnenje: Učinkoviti izdelki ne uporabljajo bombastičnih reklam. Če že, se prodajo farmacevtskemu lobiju, ki jih naprej proda po neokusno visokih cenah, ker se ve, da je videz nekaj, za kar bomo plačevali, ne glede na to, kako vrtoglavo visoko bodo cene poletele.
Za reklamiranje je bilo narejenih ogromnih psiholoških raziskav in trgovci zelo dobro vedo, kako nasloviti kupce. Tole z lažnim portalom, člankom in forumom je zelo učinkovita poteza. Toda močna podjetja tega ne počno – ona najamejo ljudi, ki z objavami na forumih za plačilo pišejo v prid njihovega produkta … kot če bi jaz vam zdajle, na primer, nedolžno navrgla, da je moja mama sicer kar močno shujšala z uživanjem jogurta Activia.
Kakorkoli, lepo vas pozdravljam. Pa brez zamere. Iskreno upam, da bo izdelek pomagal tistim, ki so izdelek že naročile. Če ne drugače, pa kot placebo (in ta učinek ni zanemarljiv!).
Alenka[/left]
No, jaz sem tudi naročila tole sranje in ga včeraj tudi dobila.
Problem je, da se nisem prej temeljito pozanimala. Dejstva so pa naslednja:
– dobila sem izdelek, ki ima zelo kratek rok uporabe (do avgusta 2014)
– ni nobenih jasnih navodil za uporabo (nimam pojma, kaj se kam potrese in koliko)
– ni nobenega računa, tako da sploh ne vem, kaj in kako je z vračilom – kot pošiljatelj je navedeno podjetje Lifesisters LLC, kar je nekaj drugega, kot piše na spletni strani
– dobiš eno plastično škatlico, od katere naj bi je bilo polovica namenjena sladkemu, polovica pa slanemu – jaz sladkega sploh ne jem in je torej polovica izdelka zame povsem neuporabna
– ni jasno zapisano, kako ta prašek sploh deluje, zato da nisem prepričana, da je tale prašek sploh zdravstveno stestiran oz. če ima status preverjenega prehranskega dopolnila oz. kakšni so možni stranski učinki
– tisto na spletni strani je res eno samo nalaganje in zavajajoče reklamiranje.
Na napakah se učimo. Mene je učna ura stala 66 € (2 paketka).
Ve se pa kaj naučite na moji napaki. 🙂
Če katera želi oz. verjame, da tole deluje, ji pa oba paketka lahko s 50 % popustom tudi prodam – original zaprto.