Najdi forum

Hujšanje z efedrinom,kofeinom

Zanima me,kakšna je ta kura hujšanja?
Ali lahko namesto kofeina vzamem aspirin extra in efedrin?

l.p

S kofeinom, aspirinom in efedrinom boste postali predvsem zasvojeni s poživili, shujšali pa ne boste!
Nekateri ljudje mislijo, da si s kofeinom večajo hitost presnove. Ker je kofein stimulans centralnega živčnega sistema, kratkoročno sicer lahko povzroči dvig, vendar ima hkrati diuretičen učinek (voda pa je pri presnovi izredno pomembna), vse skupaj dejansko zveni takole:

Z eno roko zidate, z drugo pa vse podrete in učinek je nula!

Z lepimi pozdravi,

Mateja Hafner, dr.med.

Moj kolega je imel okrog 115 kg in je visok okrog 185. Redno je hodil na fitness, zraven tega se tekal vsak dan in jedel efedrin+kofein. V nekaj mesecih ga je zelo lepo za 30 kg zmanjkalo. Ga sploh nisem prepoznala. Tako da stvar DELUJE, vsaj pri njemu je, ni pa receno da bo pri tebi, ce bos poiskusila. Je pa jemal tablete pred fitnesom, preden je sel tect in ko je sel spat, da ga je se ponoci skurlo. Sicer pa tudi jaz pravim, da je za hujsanje najboljse telovadba, fitness, orbitrek, tek,…. sicer je proces dolgorocen, pa niti se dost spremembe ne vidi, ampak pocasi opazas, da telo ratuje bolj cvrsto, mascoba pa kar zginja. Kolo, steper, orbitreck….1A.

Draga Visoka 180,
Tvoj prijatelj bi prav tako shujšal , če bi jedel jabolka, jogurte, solate in pusto meso, pa brez efedrina+kofeina.
Za hujšanje je pomembna prehrana in telovadba. In ne smemo biti neučakani. Prav tako bi bilo v redu, če bi shujšal 30 kg v enem letu.

Ne se igrat z efedrinom, lepo prosim.
Poglejte film Requiem for a dream in vam bo hiter jasno

menda po uživanju efedrina ti lahko začnejo izpadat lasje?

New Report

Close