Hujšanje se nadaljuje…
O Hruška, si bila pa zelo pridna. Do novega leta bo zagotovo že zeloooo vidno. Po moje so ti obleke že sedaj postale lepo ohlapne. Prav kmalu bo že kdo opazil in omenil, sem prepričana. Kaj pa mož pravi na tvoj dosežek – a te kaj pohvali?
Kaje zgleda da še ni, morda pa ima še ta teden dopust ali pa nas preseneti tekom dneva.
Kje ste pa vse ostale? V teh septemberskih dneh, ko je nastopil mraz, je tudi lakota pri meni stopila v ospredje. Poleg tega me daje še PMS in ravno danes ugotavljam, da se spet bašem in da se ne maram…. Slaba vest, ki pa čisto nič ne pomaga. Pomaga samodisciplina, ki je pa čist na psu.
Evo mene. Spet tukaj, da malo dvignem moralo.
Včeraj sem po dopustu stopila na tehtnico in imela pol kile manj kot pred dopustom. Sem kar vesela, ker migala nisem kaj dosti, ker je bilo tako vroče.Nisem pa pri obrokih nikoli vzela sladice, ampak vedno sadje. Pa plavala sem veliko. Danes bom začela počasi spet s pravilnim prehranjevanjem, saj sem se na morju hranila v hotelu in ni boli kaj dosti zelenjave, samo meso in meso in meso. Za začetek se bom malo prečistila s sadjem, potem pa veselo naprej.
LP,Kaja
Tukaj sem,sem ugotovila, ko sem se mal po tehle forumih sprehajla, da jih ima kar nekaj enak nick kot je moj, bo treba nekaj ukrenit v to smer!Ja kaj naj napisem, se vedno nisem pridna, pa mam slabo vest in se zato nisem nic javila,obcudujem vse vase dosezke, posebej hruski bi res rada cestitala, ko sem brala zadevo za nazaj sem ugotovila, da ni dolgo kar si bila sama na podobnem kot sem jaz sedaj, pa kar naenkrat tak rezultat supet,to pa se povelicuje moj neuspeh!
Rada bi se na kako aerobiko vpisala, pa nocem skakat s tistimo preklami, pa spet vse splava po vodi, potems em pa doma, pa jem, jem iz dolgegacasa, pa zutrej spet sklenem da bom oh in sploh pridna, potem pa vse skupaj jovo na novo, zacaran krog,…a mi res ni pomoci???
Obupana, če nočeš skakati s tistimi “preklami” (jaz tud sem taka – nesamozavestna) si kupi sobno kolo ali pa kasete za aerobiko pa doma telovadi. Lahko pa telovadiš tudi čist po šolsko, razgibalne vaje brez vseh pripomočkov. Sej se moraš spomniti še iz šole kako to gre, parkrat raztegneš roke, vrtiš boke, delaš predklone in pogledaš mal prste pa nohte na nogah ;)))) pa počepi, …….. dosti je tega kar lahko počneš brez pripomočkov in brez da greš k aerobiki.
Mam pa jaz eno vprašanje o tem tae bo-ju. Vidla sem že napisano, da se dajo tudi kupiti, vendar pri nas v trgovinah jih ni, Ljubljana pa je mal daleč. Mogoče kera ve, če se jih da naročiti telefonsko ali po internetu (na internetu sem tud že iskala pa tudi nisem našla). Bi rada probala to zadevo :))) da grem v korak s časom in mladostjo heheheh