Najdi forum

Hujšanje se nadaljuje…

Obupana,
zakaj ne poskusiš pisati dnevnika prehranjevanja (zapišeš vse kar daš v usta). Mogoče ti bo pomagalo.
Za motivacijo si lahko pogledaš tudi naslednji strani:
http://www.ivillage.com/diet/
http://www.goodhousekeeping.com/gh/diet/index.htm
Jaz sem tam odkrila dosti dobrih stvari.
Ti samo ne obupaj in spremeni nick. Vse ti držimo pesti.
LP, Tatjana

Obupana, kaksne nacrte pa imas za cez vikend?
Kaj ce bi pa sla na kak izlet. Ne vem sicer, kje si doma.. mogoce malo v planine, pri nas na stajerskem delu gremo vcasih naprimer na Boc, ali pa na Pohorje.. Je ful dosti poti.. Ali pa samo na en dolg sprehod, ko se ti bo lustalo hrane.

Jaz grem jutri s kolegico v Lj stanovanje iskat.. Iskala ga bo ona, jaz grem pa zravn, tako, da me nebo doma.. v nedeljo pa se bom ze nekako zamotila.
Se mi zdi, da ce sem manj doma, manj jem.. posebej cez vikend.
Se mi zdi, da sem ze malo “ozdravljena” prenajedanja.. Sladkarij se mi vec ne lusta… prej pa sem bla sposobna zmazat celo cokolado.. pa se kaj zraven, pa se cips in same take stvari. Pol pa ni cudno, da se mi je vse nabiralo.

Obupana, sadje z nizkim GI ti nebo skodilo, tudi, ce ga jes zvecer. Od jabolk, nektarin, breskev… se se ni noben zredil, je pa pomembno, da sadja ne uzivas na drugo hrano.. bolje je sadje pojest pred obrokom, pa pocakat ene 20 minut, da se prebavi.
Vecina jih sadje poje naprimer se na kosilo, pol pa pravijo, da jih napenja..

Jaz nikamor ne hodim na vadbo, mam doma orbitrek, pa abtronic.. Vcasih zmanka motivacije za vadbo, ce pa gres v skupino, pa moras delat z njimi.
Tudi jaz sem razmisljala, da bi sla pozimi na Tae bo.. se ne vem..

Obupana, si ze napredovala, ce razmisljas o spremembi nicka, le tako naprej!
Kaj pa drugace najraje jes?

Jaz najraje jem testenine, ze prej sem jih imela rada, zdaj pa si kupujem polnozrnate gragam testenine, sem pa zelo razocarana, ker jih prodajajao samo v sparu, v mercatorju pa imajo tudi nekaj, ampak so zelo drage, pa se 100 % nisem, ce so polnozrnate.
V sparu pa imajo samo spagete, drugih vrst pa ne.
Ampak vseeno, bolje ista, nego nista. 🙂

LP

Mia je bil govor na teh straneh o gaziranih pijacah, baje, povzrocajo celulit, zato raje ne pij prevec radenske..

Tatjana, pol pa je res tvoj orbitrek preglasen, ce ga bodo menjali.

Rezultati bodo vidni. Ce bosta redno trenirali bodo slej ko prej. Ampak, telo zacne porabljat mascobe komaj po 40 minutah intenzivnega treninga.. Tako da, se 10 min zraven, pa bo! 🙂 Jaz bom tudi zacela bolj intenzivno, pa bomo porocale kako gre.

Pozdravljene

Danes nimam dost časa, na srečo pa je petek. Za ponedeljek pa vse na vago :)))
Včeraj sem pojedla par rumovih kroglic, ah ah ah, sam dobre pa so ble.

Obupana sej bo šlo. Prečitaj si tisto o glikemičnemu indeksu, pa kaj lahko kombiniraš in kaj ne, kera hrana gre skupaj. Pa tako jej. En sadež zvečer ne bo naredu škode, sam mislim, da pravijo da se sadje je dopoldne, popoldne pa naj se ne bi. Probaj s LCA jogurtom se zvečer potolažit. Menda če se zmrzne malo je dober kot sladoled :)) (tisti od marelice)

Punce!

Malo sem zanemarila tole temo in se bolj redko oglašam. Zato pa preberem čisto vse, kar napišete.
Zelo lepo je slišat, da vam gre. Jaz se ne upam tehtat. Kg nekako stojijo. Se bom tehtala v ponedeljek.

Doma nimam sobnega kolesa ali orbitreka, si ga pa mislim kupit novembra. Komaj čakam. Zdaj, ko je takšno čudno vreme, ne morem niti na kolo.

Tudi jaz mislim, da mi vikend pokvari cel teden, če sem doma (če je slabo vreme). Veliko bolje je, da grem ven, na izlet ali kamorkoli, samo da nisem doma. Sicer pa sem se že skoraj čisto navadila, da ne jem sladkarij. Kilogrami res ne gredo hitro dol (kot sem upala), se pa zato bolje počutim, psihično in fizično. To pa pomeni veliko, a ne?

Torej, punce! Veselo v nov vikend vam želim, veliko rekreacije, veliko sadja in zdrave prehrane. Se še kaj javim.

Živjo vsem skupaj. Vidim, da nas je čedalje več. Pozdravljena tudi Mia.Super punce. Danes prirejam rojstni dan za mojega sina. Povabil je en regiment prijateljev in jaz sem že včeraj pekla kot nora. To je za crknit. S tem roj. dnem se mi zaključi eno prav zaribano obdobje (tole je že 4. praznovanje v 7 dneh). Potem se bom skušala spet malo spravit v red. V sredo sem bila na Tae boju po dveh mesecih in danes imam ves hrbet boleč od musklfibra. Sem se komaj v postelji okoli obračala. Evo, tako se zgodi tistim, ki predolgo zabušavajo :).
Kako je z abtronicom? Ali kaj deluje? Že kar nekaj časa se odločam za nabavo, pa nekako ne morem in ne morem naročiti. Dejte kej napisat.

Čez vikend vas ne bom nič sledila, ker sem domač računalnik posodila očetu in sem tako odklopljena od interneta. Se pa slišimo takoj v ponedeljek zjutraj.

Špela.. abtronic, v redu je, ko ga uporabljas. 🙂 S tem, da ga je najbolje gor dat po telovadbi. Brez ni ni nic. Tako je vedno bilo in bo. 🙂
Veselo praznovanje rojstnega dne.

V ponedeljek se ne pozabite stehtat!

Men tud od doma internet neki strajka, se kaj oglasim, ce mi ga bo uspelo usposobit. 🙂
Ce ne pa v ponedeljek.

Soncnica, pozdravljena. Meni trenutno ni zal, da imam orbitreka, ampak pred kakima 2 mesecma pa mi je bilo, ker se je sam prah gor nabiral..
Zdaj je bolj v uporabi spet. 🙂

Lep pozdrav vsem!

Sem preverila ceno Palmolive gela v Mercatorjevi spletni trgovini. Prav si imela – res so ga podražili na 368 SIT (prej je bil 289 SIT). Škoda. Ga bo treba poiskati kje drugje.
LP, Tatjana

Dobro jutro

Čez vikend smo vse poniknile, danes pa nazaj v realnost. Danes smo rekle, da je tehtanje. Na moji vagi je točno pol kg več kot prejšnji ponedeljek. Štirje rojstni dnevi v enem tednu so res preveč. No pa štart v naslednji teden. Upam, da bom bolj pridna. Kako je šlo ostalim?

Ali je danes Kaja nazaj? Če si se javi, da poveš kaj prijetnega z dopusta.

Jaz imam pol kg manj kot prejšnji teden. Glede na to, da prejšnji teden ni bilo nič novega, sem danes zadovoljna.

Jaz sem prezivela tezkoo, zelo tezkoo tale teden,pogresam svojega dragega in to se lepo pozna na moji tehtnici!Cel vikend sem se basala z vsem nemogocim,potem pa zacaran krog in klasika sekirancija in jokanje do konca,kako preziveti take dni???

Obupana: Poskusi se vključiti na kakšno redno rekreacijo. To da greš vsaj dva večera na teden ven vedno pomaga. Sicer pa je popolnoma razumljivo, da ti je je hudo, saj če izgubiš nekoga, ki ga imaš rad, vedno boli. Veš, samo če nekdo odide, pomeni, da ljubezen ni bila močna iz obeh strani. Kaj bi bilo, če bi te pustil čez leta, ko bi imela otroke,…. Sedaj to ni tragedija. Vzemi ta konec, kot nov začetek, kot nov izziv. Naredi nekaj zase. Morda iz principa. Naj se mu sline po tebi pocedijo, ko te bo po naklučju ali pa ker ga boš povabila na prijateljsko kavo, videl čez par mesecev. Pa daj prosim te že enkrat spremeni ta grozni nick!

Vsem: prebrala sem, da Goran pripravlja skupinsko hujšanje, menda celo medijsko podprto. Kaj pravite punce? Ali katera kaj več ve o tem?

Dobro jutro.

Teža enaka kot pretekli teden. Še dobro da ni slabše. Ob vsem tem mrazu mi TAKOOO pašejo sladkarije.

Upam, da ste ve bolj karakter kot jaz. Naslednji ponedeljek bo pa pri meni kriza, ker imamo veliko zabavo. Z možem kuhava za 17 ljudi, ker ima oče rojstni dan.

Pri tej kuhi bom jaz samo krompir lupila in pospravljala, mož bo pa z užitkom kuhal in pacal (jaz pa poizkušala).

Bom morala ta teden več telovaditi, da ne bo naslednji ponedeljek katastrofa.

Lep dan želim vsem

Mateja

Pozdravljene,
Moja teža po prvem tednu hujšanja se je zmanjšala za 1kg. Tega sem seveda vesela in to mi daje tudi voljo za vztrajanje naprej. Bila sem pridna – brez “grešenja s prepovedanimi sadeži”.
Veliko volje in uspeha tudi ostalim.
LP, Mia

Lep pozdrav punce.
No od zadnjega tehtanja,ki je bilo 29.8 in danes vaganje še 1.5 kg dol,v desetih dneh kar super.
Drugače kako,vam kaj primankuje motivacije,pri meni zaenkrat še kar gre?

LP Poly

Dobro jutro!!

Pol kg manj kot prejsnji tedn, zadovoljna, glede na to, da sem se vceraj pregresila z enim kosom strudla.. pa mi je blo pol zal.
A veste, da sem sita tega, da mi je vedno zal, sem studirala, da je to samo pomilovanje.
Bolje, da se res tem stvarem (sladkarijam in posladkom) izogibam, sploh ne vem, zakaj sploh vzamem, ce pa obcutek, ko sem pojedla nekaj sladkega v meni prebudi zalost in slabo voljo.. In potem sem zamorjena..

Bo ze bolje! 🙂 Lep pozdrav!

Kaja, si ze nazaj??

Lep dan
Od četrtka, ko sem se zadnjič vagala, ni nič novega, ne gor ne dol. Bo drugi ponedeljek več za povedat. :))

Hruška, koliko pa je šlo do sedaj?

Vsem, ki vam je uspelo BRAVO. Vsake pol kg se pozna (pol dol in še tiste pol, ki ni šla gor – pri meni je šlo nekaj časa samo gor in najbrž pri drugih tudi) 🙂

Ja zdaj pa spet v nov teden!

Dobro jutro.

Kaje še ni iz dopusta?

Špela, dosedaj je šlo dol 7,5 kg (v mesecu dni). Sedaj gre bolj počasi. Do novega leta bo upam tudi vidno že to hujšanje :)))))

Hruška!

7,5 kg v enem mesecu! ČESTITAM! Se moraš že veliko lažja počutit!

Vsi držimo pesti zate!

New Report

Close