Najdi forum

Hujšanje se nadaljuje…

Poly, probaj Dove. Bos videla, da je razlika. Jaz si ga vedno ne kupujem, ker se navelicam vonja, pa se drag se mi zdi 🙂 Tako, da izmenjujem. Vsec sta mi tudi Palmolive in Lux.
Fa pa mi izsusi kozo.
So pa ta mila kar draga. Dove kupim, ko je v akciji… ta zadnje je bil za 619 SIT. Ampak sem ga imela kar dolgo. Vsaj zdelo si mi je, da dolgo. Uporabljala sem ga v vecini sama.

Palmolive je tud dragi, ko ni v akciji. .. drgac je naprimer ko je akcija 289, ko pa ni akcija pa mu cena naraste tud do 400 SIT.. Hvalabogu, da obstajajo “akcije”. :))

Špela, ta afroditin cimetov gel, a to si se sam mazala, al si mogla vmasirat v kozo? Verjetno ima mocan vonj po cimetu?

Jaz uporabljam Dove mleko za telo (za suho kožo). Pri nas se sicer ne dobi (ne vem zakaj, saj imajo čisto vse druge izdelke Dove), v Avstriji pa ga imajo in je še celo cenejši od Nivea mleka za telo. Koža res postane mehka in še hitro se vpije. Po Nivea mleku si masten še kar nekaj časa.
LP, Tatjana

Mislim, da imajo v Mercatorju za Palmolive trajno nizko ceno (okoli 280 SIT).

LP, Tatjana

Tatjana, pri nas nimajo Palmolive v akciji, sem vceraj gledla, pac pa je Lux. Vcasih se sprasujem, kaj ta trajno nizka cena pomeni… sploh ni trajna. Ze za vec izdelkov sem to opazila.

Dove mleka za telo pa se res nisem nikjer videla. Treba mal pogledat, ce ga slucajno pri nas imamo.. 🙂

Jaz sem Palmolive kupovala pred nekaj meseci v hipermarketu Mercator (ne vem kako je s temi trajno nizkimi cenami v navadnih trgovinah).
Dove mleko sem iskala povsod kjer prodajajo druge Dove izdelke. Pa nič. V DM so mi povedali, da so ga nekaj časa imeli, zdaj pa že dolgo ne. Ne vejo niti zakaj ga več nimajo. Mogoče ga boš ti kje našla. V Avstriji (Metro) stane okoli 50 ATS.
LP, Tatjana

Tatjana, hvala za info.
Tud jaz sem vceraj gledla v hipermarketu.. zgleda, da majo razlicno te “trajno nizke cene..” 🙂

Vonj je po cimetu, vendar prijeten. Na kremi napiše namazati, vendar jaz vmasiram. Učinek je bil kar dober. TUdi na trebuhu. Stane okoli 1500 sit.

Hvala lepa za odgovore.

Bom poskusila Dove pa tudi gel od Afrodite,rezultate pa sporočim.

LP Poly

Ja, sem, zato za vsak konec zime osem dni skupaj nič ne jem. Shujšat seveda ne gre tako preprosto, zato pa s tem postopkom očistim svoje telo strupov in svojo dušo zlobe. Torej je super, da imam par kil odveč!

Mirko, tvoj odgovor je originalen.

Lepo, da so z nami tudi moski. 🙂 Pa lep pozdrav! 🙂

Vprašanje za tiste, ki imate doma Orbitrek.
Kako glasen je vaš? Moj je namreč kar precej (TV mora biti precej naglas, da jo slišiš).
LP, Tatjana

Pozdravljena,
Naj ti povem, da je tudi moj orbitrek na začetku še kolikotoliko tih – potem pa postopoma začene škripati pedalo, pa vedno moram na vmes pritrjevati ročo za roke, ker se razmaja. Večjo ko dam obremenitev, bolj glasen je.
Kako pa je pri vas kaj z rezultatiti?
LP, Mia

Tatjana, sem ti ze 1x odgovorila na forumu rekreacija, pa se bom 1x tukaj.
Enako, kot pri tebi, TV imam bolj na glas, ali pa radio.

Mia, men tud skripa pedalo, od zacetka se mi je pedal vedno odsraufal, tako, da sem imela kljuc kar zraven orbitreka in vedno na novo pritrjevala zraven, zdaj se pa zacuda nic vec ne odsraufa ( ze trkam po lesu ) :)))

S tem, da ga tiramo trije doma, je se kar vzdrzljiv. Ko se moja sestra gor spravi, ko ma ful kondicije se mi zdi, da se bo odpeljala z njim, ali pa najmanj v nizji stok padla. :))

Zdaj, ko imam doma orbitrek bi pa imela raje sobno kolo. Ce bi pa imela kolo, bi pa bilo obratno.
Ampak vseeno menim, da se na orbitreku bolj razmigas.. kaj mislite?

Sem opazila, da mi je ena osebica ukradla nick, zato bom zdaj jaz mela en znakec zraven.. da boste vedli, da sem jaz. :))

Kje je pa Hruskica?? In ostale.. 🙂 LP!

Kako ste kaj danes?
Men je ta teden uspelo to, da se nisem prenazirala, se vedno sem pa jedla zeloo veliko, zvecer ne morem it cisto lacna spat, zato pojem kak sadez, a je to v redu ali ni??
Zacela bom z vadbo, pa me zanima ce ima katera kak predlog kam bi sla lahko na aerobiko(mi je vsec), da ne bom obkrozena z samimi twigicami kot je to npr. na Pop TV!
Hvala za nasvete, za vzpodbudo, kile sicer se niso sle dol, ampak resno ramisljam o spremembi nicka!
Strah me je vikenda!!
LP,

Pozdravljene,
Zanima me kakšni so kaj rezultati – se trud na orbitreku splača? Se vam so res oblikovali boki in ali je vaša zadnjica kaj bolj čvrsta? Povejte mi kaj vzpodbudnega, da ne bom obupala.
LP, Mia

Obupana,nevem kako je pri vas ampak pri nas imajo telovadbo zvečer v šoli.
Pozanimaj se.

LP Poly

Mia,
Reultati še niso vidni, ker ga imam šele dva dni. Mislim, pa da morajo biti po kakem mesecu dni, če ga goniš vsaj pol ure na dan. ne gre pa tako hitro kot nekateri obljubljajo. Vsaj ne brez tega da paziš na to kaj ješ. Ti samo ne obupaj.
Za oblikovanje nog in zadnjice delam ali Tae Bo ali po kaseti od Cindy Crawford.
LP, Tatjana

Tea,
Oprosti. Zjutraj sem gledala, pa ni bilo še odgovora, pa sem vprašala še tu.
Meni so obljubili, da mi ga bodo zamenjali. Upam, da res.
LP, Tatjana

Draga obupana,
Tudi jaz sem bila obupana – vendar samo do 04.09.01, ko sem sklenila da spremenim svoje življenje in naredim nekaj zase. Bila sem pa obupana med dopustom na morju, ko vidiš same suhice jaz imam pa kar cca. 20 kg preveč. Potem pa fant namesto, da bi mene gledal (ha ha) je skrivaj pasel očio na tistih preklah. S torkom sem začela vaditi na orbitreku (na katerem se je že eno leto samo prah nabiral) za dieto sem si pa izbrala veliko sadja, zelenjave in jabolčni kis. V čudeže jalpčnega kisa ne verjamem, vendar pomaga mi pa zapreti tek. Torej kadar se mi zdi da me načenja lakota, spijem 4 žličke DOMAČEGA jabolčnega kisa z RADENSKO. Meni pomaga pri lakoti in sploh ni tako grozno. Vendar MORA biti DOMAČI kis in OBVEZNO RADENSKA ali DONAT – pač nekaj šumečega. Do danes nimam nobene krize in ne čutim lakote – jem 4x na dan – sadnje, zeljenjava ali kakšen zrezek na žaru – sam. Za tehtanje je še prezgodaj vendar sem sklenila, da drugo poletje bom tudi jaz suhica.
Vse je mogoče, vendar s trdno voljo in veliko podpore. Upam, da mi boste vi dale podporo in upanje, ko bo mene kriza prijela.
Z veliko poguma naprej.
LP, Mia

New Report

Close