Hujšanje se nadaljuje…
Lani sem šla poskusit na brezplačne dneve v Millenium step aerobiko, pa neko aerobiko za “bolj izpopolnjene”. Seveda samo poskusit, potem pa sem hodila v Gib celo leto (lažem jeseni sem en mesec hodila tja kamor hodiš ti).
Danes grem >(po moje se tam reče Squash land, včasih je bila Varia) nasproti Emporiuma. Pa da vidim, kako bo. Pa še brezplačno bo. Mislim, da se bom potem pa že nekam redno vpisala.
Poly
Ne uporabljam krem za telo, samo tekoče milo, že tako imam bolj mastno kožo. Je pa tudi res, kar je Tea rekla, da se telo navadi na kreme in izgubi svojo naravno zaščito in moraš potem skozi mazati. Za obraz pa uporabljam samo hidrantno kremo, mi še najbolj paše. Ta ki jo uporabljam zadnja dva meseca ima še dodatek proti gubam, čeprav jih še nimam, samo leta so tu, ko je treba to začet preprečevat :)), če bo pomagalo bom pa povedala čez 10 let :))
Hvala za odgovore.
Jaz sem bolj mislila na dele kože kjer smo bolj okrogle in zdaj pri hujšanju zgubiš maščobo-koža pa postane molj “viseča”.Meni je prijateljica svetovala,da pomaga kakšno otroško,olivno olje,da s tem pomagaš koži,da postane bolj napeta.
Jaz uporabljam tekoče milo FA,ampak imam suho kožo in moram zamenjat to milo.
Tea,ali je Dove za suho kožo?
Hruška,krem pa še ne uporabljam,bo pa počasi treba.Za učinek tvoje kreme,ke jo uporabljaš pa se slišimo čez deset let,prov?
LP Poly
Poly – meni se je zdelo, da me je po nogah lepše pobiralo, če sem se mazala z afroditinim cimetovim gelom proti celulitu (po trebuhu in stegnih, ter okoli kolen). Sicer občasno uporabim body milk, če je koža suha, vendar ne po vsakem kopanju.
Za obraz pa sem lani tudi jaz začela uporabljati kremo proti gubicam, ker pa mrščim obrvi, so se na čelu in med obrvmi vseeno pokazale. Sedaj mam pa bolj strog izgled 🙂