Najdi forum

Hujšanje se nadaljuje…

na novi strani seveda – mi se pa ne damo!

Jaz sem Obupani napisala na prejšnji strani. Upam, da bo videla.

Se pa tudi jaz strinjam s tehtanjem ob ponedeljkih.
Zadnji teden mi ne gre preveč dobro. Nimam pojma, kaj mi je.

Zagotovo bo našla odgovor. Se pa s teboj popolnoma strinjam. Čas je za nov začetek, nove cilje…. Jaz grem danes npr. na Tae bo. Pa bo kar bo. Že dva meseca zabušavam. Dost je!

Hruuskaa, kako pa kaj cigareti dans?? A je bil vceraj zadnji ali kako? :))

Ja,sem videla hvala!
Zacela sem zajtrkovati s tem tednom,drugace pa grem danes na pace, potem pa kdo ve, mogoce bi si pa res frizuro spremenila,…Sej ne vem, nehalo mi e iti na jok, pa se vedno sem cist povozena!

Kam boš šla na pace? Jaz običajno hodim v športno društvo GIB na Drenikovi (tudi na Tae bo), danes pa grem izjemoma probat TAE Bo (imajo informativne dneve brezplačno) nasproti Emporiuma v BTC ob 21h.

Moj fit na Brnčilevi v Črnučah!
KAko je s temi info dnevi?Brezplacno?A si ze bla tam?

Lani sem šla poskusit na brezplačne dneve v Millenium step aerobiko, pa neko aerobiko za “bolj izpopolnjene”. Seveda samo poskusit, potem pa sem hodila v Gib celo leto (lažem jeseni sem en mesec hodila tja kamor hodiš ti).

Danes grem >(po moje se tam reče Squash land, včasih je bila Varia) nasproti Emporiuma. Pa da vidim, kako bo. Pa še brezplačno bo. Mislim, da se bom potem pa že nekam redno vpisala.

Super,dej prosim javi kako je?!A bos??Prijetno vadbo?
Kako si bla pa na Brncicevi zadovoljna???

Meni je v Gibu boljše vzdušje ampak to je stvar posameznika. Vadba sama je ok. Bom jutri poročala, kako se mi je pa tukaj zdelo.

Bravo punce, očitno ste že izvedele, da skupna teža uporabnic tega foruma ne sme preseči osmih ton (sicer bi se serverju utrgala zajla), in ker vas je seveda tu vedno več, bo treba še naprej hujšat.

hehe Mirko, a si seštel našo skupno težo? da se ti je dalo :))

Tea, nič ni s tega, zdržala sem do doma in pol…… Laže hujšat kot nehat kadit. Pa sej enkrat bom, upam.

No danes je tehtanje pokazalo še pol kile manj, tak da napredujem po planu. Naslednje tehtanje v ponedeljek :)))

Super Hruska! Vidis, da gre!!!

Mirko, kaj pa ti, si tudi pretezak? Se bomo moske stehtali, in skupaj sesteli. :)))

Dobro jutro

Včaraj sem bila na vadbi. Bila je kondicijsko zelo zahtevna., vzdušje je bilo pa zelo dobro. Je pa danes zvečer pace vadba, če te seveda zanima, tudi brezplačna.

Lep pozdrav.

Že zadnjič sem spraševala ali katera uporablja kakšne kreme ali olja za mazanje kože?

Že v naprej hvala za odgovore.

LP Poly

Poly, jaz nisem vidla vprasanja. :))

Jaz vcasih kremo od nivea- body lotion. Ampak ne vsak dan, ker nebi rada, da se mi koza prevec navadi.
Drugace, pa ce se tusiras s tekocim milom Dove je tud super. Se mi zdi, da je ful razlika med Dove in ostalimi tekocimi mili.

Kaj pa ti Poly?

Poly
Ne uporabljam krem za telo, samo tekoče milo, že tako imam bolj mastno kožo. Je pa tudi res, kar je Tea rekla, da se telo navadi na kreme in izgubi svojo naravno zaščito in moraš potem skozi mazati. Za obraz pa uporabljam samo hidrantno kremo, mi še najbolj paše. Ta ki jo uporabljam zadnja dva meseca ima še dodatek proti gubam, čeprav jih še nimam, samo leta so tu, ko je treba to začet preprečevat :)), če bo pomagalo bom pa povedala čez 10 let :))

Hvala za odgovore.
Jaz sem bolj mislila na dele kože kjer smo bolj okrogle in zdaj pri hujšanju zgubiš maščobo-koža pa postane molj “viseča”.Meni je prijateljica svetovala,da pomaga kakšno otroško,olivno olje,da s tem pomagaš koži,da postane bolj napeta.

Jaz uporabljam tekoče milo FA,ampak imam suho kožo in moram zamenjat to milo.
Tea,ali je Dove za suho kožo?

Hruška,krem pa še ne uporabljam,bo pa počasi treba.Za učinek tvoje kreme,ke jo uporabljaš pa se slišimo čez deset let,prov?

LP Poly

Poly – meni se je zdelo, da me je po nogah lepše pobiralo, če sem se mazala z afroditinim cimetovim gelom proti celulitu (po trebuhu in stegnih, ter okoli kolen). Sicer občasno uporabim body milk, če je koža suha, vendar ne po vsakem kopanju.

Za obraz pa sem lani tudi jaz začela uporabljati kremo proti gubicam, ker pa mrščim obrvi, so se na čelu in med obrvmi vseeno pokazale. Sedaj mam pa bolj strog izgled 🙂

New Report

Close