Najdi forum

Hujšanje s kisom

Mene pa zanima, če je katera hujšala z jabolčnim kisom in kako vam je kaj uspelo

Hvala

SLIKE JE DOVOLJENO SAMO HVALITI! __________________________________________________ Vsako pomlad posadi rože! RAZGLEDNICE UTRDBE NA SLOVENSKEM

Jaz sem ga pila že pred leti. Rezultat: vnetje želodčne sluznice.

Tudi tebi ga odsvtujem, ti bo še tisto malo kar imaš med nogami – skurilo!

R

V knjižnici imaš knjigo o tem in si malo preberi. Jabolčni kis je na splošno dober za marsikatero stvar.Pod pogojem,da je domač.
Srečno.

saj ga ne rabim

SLIKE JE DOVOLJENO SAMO HVALITI! __________________________________________________ Vsako pomlad posadi rože! RAZGLEDNICE UTRDBE NA SLOVENSKEM

Ojoj,pa ne menda da si debeluh,rimljan???Zdaj si me pa razočaral,Roman.Sem si te predstavljala kot postavnega,arogantnega,samosvojega,ki točno ve kar hoče in to po navadi tudi dobi…smrk,smrk..res sem si tak mislila.

jaz sem kupil unga od ašiča z medom
sem pa dobil zastonj knjigo o tem

Ups? Kako pa lulaš? A imaš kateter?

R

kaj pa je to lulanje?

se da, samo moraš biti vztrajen.
lahko pa tudi z limono, zjutraj na tešče v kozarcu vode, potem si pripraviš napitek iz jogurta, vanili sladkorja, cimeta, malo linoninega soka (zmiksaš), za kosilo krompirjevo juho, malo slano, za večerjo krompirjev pire, en teden – do 3 kg minus,
lp

Zaradi želodca je važno, da piješ kis razredčen v vodi, ne samega kisa na prazen želodec. Nisem pa probala, tako mi je povedala mami.

--------------------------------------------------------------------------------- Prevajanje: http://www.parisienne.si/ Medved z otoka, zgodba za otroke: http://www.alba2000.si/otro%C5%A1ke-knjige-in-pravljice/96-medved-z-otoka.html

Jaz sem hujšala s kisom. Vsako jutro 1 žlica kisa z 1 dcl vode. Vztrajala sem nekje 2 meseca,in shujšala 2 kg.
A ker so me pričel i boleti sklepi sem nehala (upam, da ni nobene povezave). Sedaj pa sem po nasvetu “rigevidon” poskusila z limono in toplo vodo in se ne morem pohvaliti, da daluje – na žalost sem se zredila. LP

New Report

Close