Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Zdravo življenje Gibanje, oblikovanje in krepitev telesa HUJŠANJE S KAPSULAMI ANANASA BIOFORM

HUJŠANJE S KAPSULAMI ANANASA BIOFORM

Spoštovani!

Ker najbrž tudi kdo drug nasede lepim reklamam, ki obljubljajo idealno postavo kar čez noč, me zanima Vaše mnenje o kapsulah ananasa, ki zmanjšajo vrednost vnešenih kalorij kar za 90%.
Sama sem iz radovednosti naročila te čudežne kapsule in po dveh kurah nisem izgubila niti grama. Ker reklama obljublja, da ni pri naročilu nobenega finančnega tveganja sem embalažo in ostanek kapsul vrnila, denarja pa še ni od nikoder.

Pozdrav!

JANA

Pozdravljena!
Jaz sicer nisem strokovnjak vendar vem, da je pot do popolne postave telesna aktivnost in zdrava prehrana oz. sprememba prehranjevalnih navad. Glede raznih komercialnih tablet pa sem zelo skeptičen, razen seveda preverjenih ”fat burnerjev” pri katerih pa je prav tako potrebna aktivnost. So pa tudi tablete, ki se jih dobi samo na recept in se imenjujejo Xenikal. Te tablete ti odvajajo maščobe iz dnevno zaužite hrane. Predpiše jih lahko seveda samo zdravnik in še ta se redko odloči za to, ker je to škodljivo zdravju in je primerno za ljudi z močno povečano telesno težo.
Komercialnih izdelkov je veliko……vprasanje je pa, ce kaj pomaga…

Jana, jaz bi jih na tvojem mestu še enkrat kontaktirala in jim povedala, da kršijo zakon o varstvu potrošnikov (III. Oglaševanje blaga in storitev, 12. člen), ki pravi:
“Oglaševanje blaga in storitev ne sme biti v nasprotju z zakonom, ne sme biti nedostojno ali zavajajoče.

Zavajajoče oglaševanje pomeni kakršnokoli oglaševanje, ki na kakršenkoli način, vključno s predstavitvijo izdelka ali storitve, zavaja ali lahko zavaja potrošnika. Zavajajoče oglaševanje je zlasti oglaševanje, ki izkorišča ali bi lahko izkoriščalo potrošnikovo neizkušenost in neznanje v dobičkonosne namene, ki vsebuje nejasnosti, čezmerna pretiravanja ali druge podobne sestavine, ki potrošnika zavajajo ali bi ga lahko zavajale.”

To sem našla na: http://www.sigov.si/uvp/zakon/iii.htm

Če to ne bo pomagalo, pokliči tržnega inšpektorja.

Lep pozdrav in mnogo uspeha,
Tatjana

Če se prav spomnim, so nekatere na forumu firmi zagrozile da bodo dale informacijo, da ne vračajo denarja, v časopis in so potem dobile denar v nekaj dneh.

Jaz sem denar dobila vrnjen, bilo pa je še nekaj takih. Pobrskaj po forumih o kisovih tabletah, tam smo čvekale tudi o ananasu.

Ali kdo pozna tablete METABOLAN in kaj mislite o njih?

Hvala za odgovor.

Branka

Jana, jaz sem nasedla na podobno foro. Sem kupila kapsule, ki naj bi bile kao jabolčni kis in naj bi pomagale pri hujšanju in obljubljani neko drastično hujšanje. Držala sem se vseh navodil in niti za gramček nisem šla dol. Valda sem zavrnila teblete in kot si ti rekla….denarja od nikoder.

Lep pozdrav vsem.

ZDRAVO!

SPOROČAM, DA SEM DENAR PO DOLGEM ČASU DOBILA .
VRNJENO JE BILO MALO MANJ, PA VENDAR.

HVALA ZA VSE ODGOVORE. LEPO JE IMETI OBČUTEK, DA PRI
VSEH TEGOBAH NISI SAM.

JANA

No če kdo ima izkušnje z njimi… naj kar pove

Izkušnje z Metabolessom…..

Lansko leto decembra sem zacel hujsati z omenjenimi tabletami…. imel sem 105kg, visok 180cm….
Jemati sem jih zacel po svoje… jemal sem manjse odmerke ze zaradi tega ker tablete niso ravno poceni in jih tudi hitro zmanjka…. torej sem jih jemal… in sem v dobre pol leta shusal na 86kg….. pri meni so res delovala na tak nacin (manjsi apetit, vec energije -najbrž zaradi Epfedrina ki ga vsebuje,..)….ne oblubljam da bojo drugim tudi…. moram priznati, da se s hujsanjem nisem kaj dosti ubadal, kilogrami so sli sami dol, pil sm veliko vode, ob torkih sem imel post, torej nism nc jedel, drugace sem pa jedel normalno, s to izjemo, da po 18:00 uri nism jedel….mi tudi ni bilo potrebno, ker enostavno nisem imel apetita…hvalabogu ane :)….no trenutno mam 83kg, in nameravam izgubiti se priblizno dodatnih 10 kg… za razliko bi pa rad probal kaksen drug preparat z efedrinom, ki bi deloval, poleg tega mislim zacet hodit na fitness in na plavanje izmenicno vsak dan…da pridobim misice nazaj ki sem jih izgubil nekaj zaradi hujsanja, ter izgubim se mascobo na predelu trebuha in prsi….

Zanima me pa nekaj……star sem 18 let star fant…. moje prsi so dokaj dosti poudarjene, strokovni izraz za to je Ginekomastija….. zanima me kako se znebiti maščob na tem predelu… sem ze prebrskal v prejsnih forumih po tem vprasanju, vendar ni noben omenjal ginekomastije in vaje za to… ali se sploh da izgubiti prsa za ta primer z vajami, ali je obvezno potreben kirurški poseg?

Upam da mi bo kdo znal pomagati……Vseeno hvala vsem!

P.S.: če ma pa kdo vprasanje glede Metaboless tablet, mi pa lahko pise na moj email [email protected]

Vinc

Prosim, če mi lahko pomagate. Tudi jaz z ananasovimi kapsulami nisem shujšala niti grama, zato sem jih poslala nazaj, ker so nakateri na forumu omenili, da so dobili denar nazaj. Poslala sem jih na EDS d.o.o. in dobila odgovor, da mi oni ne morejo vrniti denarja, ker so samo uvoznik kapsul in da naj se obrnem na prodajalca. Ja in kdo je prodajalec nimam pojma. Če ima kdo kaj izkušenj z reklamacijo teh kapsul bi lepo prosila, da mi napiše naslov prodajalca oz. kam je poslal kapsule, da je dobil vrnjen denar.
Hvala
Bina

Na računu bi moralo pisati kdo ti je kapsule prodal. Verjetno je to uvoznik, pa se samo izogibajo vračilu denarja. Če ne bo šlo pokliči Urad za varstvo potrošnikov, oni bodo že vedeli kaj storiti. Poglej pa tudi moj post z dne 30.8.2001 (zgoraj).
Veliko uspeha pri izterjavi denarja.
LP, Tatjana

Jaz sem jih od Kestler d.o.o., Ulica Andreja Bitenca, št. se pa sorry ne spomnim. Je pa potrebno priložiti račun – tako je pisalo v reklami in na računu je tudi naslov.

Naslov za vračilo denarja je Kestler d.o.o.
Cesta Andreja Bitenca 68
p.p. 2446
1001 LJUBLJANA

Priložiti je treba račun in ostanek kapsul. Rok za vračilo je 25. dni.

Srečno!

Jana

Jaz sem pojedla vse do zadnje in jim poslala prazno embalažo. Napisala sem tudi dopis – “ne da nisem popolnoma zadovoljna, pač pa sem popolnoma nezadovoljna z vašim izdelkom”…. in še to, da pač pričakujem, da njihova garancija v zvezi z vračilom denarja velja. Denar sem seveda dobila.

Špela na kateri naslov si jih poslala nazaj? Dvomim da bom jaz dobila vrnjen denar ker je minilo že več kot 25 dni.
Bina

Na tega, ki ti ga je Jana napisala, samo bilo je pa v roku 25 dni.

Vinc,

Priznam, da izkušenj s primerom kot e tvoj še nisem imel in morda nisem najbolj kompetentna oseba, da ti dam nasvet glede ginekomastije… ampak kadar gre za maščobo, veljajo zmeraj enaka pravila, kot za vse ostale. Prepirčan sem, da se da s treningom in prehrano to vsaj malo popraviti, najbrž čisto ne… ampak zmanjšati pa zagotovo. Sploh če bi pridobil dovolj mišične mase, pa hkrati zmanšjal delež maščob v telesu, bi tvoje telo zgledalo dosti boljše… pa če imaš ginekomastijo ali ne.

Ti samo lepo treniraj, in to celo telo. S tem mislim treniraj vse mišične skupine, hkrati pa glej, da vedno narediš še kakšnih 30-45min nizkointenzivnega aerobnega treninga, npr. na kolesu, stepper, tek in podobno.

Pri hrani, pa se izogibaj sladkarijam in maščobam. Glej predvsem da ješ tako, da boš imel dovolj energije za čimintenzivnejši trening.

Sam trening, to je zelo širok pojem… najprej začni z nekim uvajalnim treningom, saj v fitnesu ti bodo povedali glede tega. Ko boš dal to skozi, boš pa že imel kakšno bolj specifično vprašanje glede treninga, potem pa pridi in me vprašaj.

Vseeno pa kljub temu, da je plavanje super stvar, morda za tvoj primer ni najboljše.. ker plavalci imajo večino bolj razvit spodnji del prsnih mišic, kar pomeni, da lahko to še bolj povdari tvoja prsa. Ti sploh lahko treniraš predvsem zgornji del prsnih mišic, ker na spodnjem delu imaš pretežno maščobo… ampak z vajami za prsi, je tako ne moreš tam pokurit. Maščobo porabljaš holistično, v celem telesu nanekrat. Tam kjer nas pa najbolj moti, jo ponavadi čisto nazadnje izgubimo, zato bodi potrpežljiv.

Lep pozdrav,
Goran

LP,
Goran

Nisi edina, ki je nasedla. Samo Francozi imajo prav: Manj ŽRI, ” ampak jaz tega ne zmorem, ne še. Upam, da bom kdaj uspela. Imam pa 30 kg peveč, Iris
JANA je pisal/pisala:
>
> Spoštovani!
>
> Ker najbrž tudi kdo drug nasede lepim reklamam, ki
> obljubljajo idealno postavo kar čez noč, me zanima Vaše
> mnenje o kapsulah ananasa, ki zmanjšajo vrednost vnešenih
> kalorij kar za 90%.
> Sama sem iz radovednosti naročila te čudežne kapsule in po
> dveh kurah nisem izgubila niti grama. Ker reklama obljublja,
> da ni pri naročilu nobenega finančnega tveganja sem embalažo
> in ostanek kapsul vrnila, denarja pa še ni od nikoder.
>
>
>
>
> Pozdrav!
>
>
> JANA

New Report

Close