Najdi forum

HUJŠANJE PRI WHB INSTITUT

Zdravo vsem!

Zanima me ali ima katera izkušnje s telovadbo in programom hujšanja pri WHB institute? Kolikor sem videla deluje na principu linee snele, le da te tole veliko bolj cenovno dostopno. Na račun Linee snelle sem tukaj na forumu prebrala veliko kritik, zato me zanima ali je tole kaj boljše, ali enako?

Najlepša hvala vsem za odgovore!

Moja izkušnja z Whb salonom je slaba…milo rečeno, večinoma ali predvsem zaradi ene osebe, ki je tam izgleda šefica… Prijavila sem se za Test the best za mislim da 50 €… kaj naj rečem, ni me prepričalo, saj so mi iz 50 € seveda naračunali čez 1.500 €, ampak pustimo to, sprašuješ drugo… Že ko sem jih poklicala in spraševala po programu in cenah mi je gospa »šefica« najprej razložila kako so oni isto kot Lineja Snela ( te ne poznam) in kako so cenejši in oh in sploh in da je bila ona v Lineja Snela solastnica, potem pa je šla na svoje…Ok, mislim, zakaj pa čuti potrebo da mi to razlaga?? Nato sem prišla na prvi pregled, kjer me je sprejela ta ista gospa…Kaj naj rečem ? Da je vsekakor prva, ki bi to njihovo storitev nujno rabila… In za njo bi morala odšteti dvakrat več, kot so jo naračunali zame, pa imam vsaj 15 kg preveč ! In da me njena »strokovnost« niti malo ni prepričala… je pa res, da nekaj vem o zadevah (prehrani, vadbi) in me ravno ne more vsak prepričat, če nima pametnih argumentov… skratka preizkusila sem njihov Test the best, ki je bil predvsem namenjen temu, da me čimprej in čimbolj olupijo, a jim ni uspelo… Zaposleni, ki sta me spremljali sta bili sicer prijazni, a brez nekih presežkov, šefica pa me je ZA VEDNO odvrnila od njih. Toliko o moji izkušnji…

Imam agorafobijo (strah pred zaprtim prostorom), zato mi tisti njihovi goggle stoli kot neke velike jajčne lupine ne lajkajo.razen tega me odbijajo tiste žarnice notri in me vse skupaj deluje negativno, kot neka mučilnica in zakaj? Zato ker sem predebela za 20 kg, se ne dam pod te laserje, da me šok in nevem kaj, pa še dnar, mama mia…

New Report

Close