Najdi forum

hujšanje po luni

živjo!
A mi lahko prosim poveste vaše izkušnje hujšanja po luni?

Jaz izgubim samo vodo, nič drugega. Mislim, da je mogoče ta način bolj namenjen temu, da si malo odpočiješ organizem kdaj pa kdaj.

Ojla!

Jaz ti lahko povem, da sicer res shujšaš 1 ali 2 kili, ampak to je sama voda….za izgubit 1 kg maščobe bi mogla telovadit vsaj 20 ur. Če te pač veseli to, da ti tehtnica pokaže manj, pol je to ok, ampak nima smisla…..je prevelik šok za telo.

Lepo se imej. Predvsem pa…rada se imej in ne počni teh postov!

Pa pa!

Čistilna zadeva. Nič drugega!

absolutno deluje, pa sigurno ni samo voda kar izgubiš. res, obcutim malenkost vitkejše noge (na primer). Ko grem kolesarit 2 uri in ziher zgubim vodo, tega ne vidim isto kot po luni.
poznam tudi en primer, ki je hujšal samo po luni in je shujšal – ogromno. in zdaj to težo drži.
sigurno je odvisno od telesa do telesa(rezultat), in ce ne boš že shujšala se pa boš sčistla. škodit en dan posta ne more.

Jaz se po luni redno postim ze nekaj časa (8 let), prekinila sem samo med nosečnostjo in dojenjem.Med postom pijem vodo, včasih ji dodam jabolčni kis. O tem, kaj izgubljam, ne razmišljam. Dejstvo je, da se zelo dobro počutim v svoji koži. Nad rezultati sem navdušena.
Lep pozdrav!

Jaz se po luni redno postim ze nekaj časa (8 let), prekinila sem samo med nosečnostjo in dojenjem.Med postom pijem vodo, včasih ji dodam jabolčni kis. O tem, kaj izgubljam, ne razmišljam. Dejstvo je, da se zelo dobro počutim v svoji koži. Nad rezultati sem navdušena.
Lep pozdrav!

Hujšanje po luni je še en lari fari.
Je pa zelo priljubljen post po luni in tudi zelo dober in ker prečiščuje.
Po luni pa zato ker se pojavi na določen interval kar je za telo zelo priporočljivo.

Za kurjenje maščob moreš telovadit!!!!

LP Oliver

JAZ SEM Z REDNO TELOVADBO IN DIETO TER LUNO SHUJŠALA V PETIH MESECIH 7KG ŠLO JE ZELO POČASI ZDAJ PA UGANI KAJ MI JE NAJBOLJ POMAGALO?PO MOJE KAR VSEGA PO MALO.ČE PA NISI NAVAJENA POSTA RAJE TEGA NE POČNI KER SE BOŠ NASLEDNJI DAN NABASALA ZA VSE NAZAJ…

New Report

Close