Najdi forum

hujsanje-kako

Pozdravljeni!

Ker sem nizka, merim le 155 cm, sem seveda pretezka, imam 59 kg. Lani mi je uspelo izgubiti skoraj 7 kg in sem pristala med 56 in 57 kg. Tezo sem postopoma izgubljala mesecno po 1 kg. Pol leta sem nato držala svojo težo. Po novem letu sem se vpisala v fitnes in v enem mesecu pridobila 1 kg – torej na 58 kg. Čeprav vem kar precej o hujšanju in da so to bile lahko le mišice, sem vseeno prenehala s fitnesom. Nato sem se v teh mesecih do zdaj zredila na 59 kg. Imam dokaj stresno delo in študij, neurejen ritem dela in prehrane. Ojoj, zdaj pa moram res paziti in iti nazaj na 56 kg. Vendar sem izgubila motivacijo, sem pa sebi obljubila, da si bom vzela cas v poletju, ko bodo za mano izpiti in vse obveznosti.

Zanima me, kako lahko ucinkoviteje in zanesljiveje izgubljam mascobo, ki je imam se vedno prevec – tam nekje okoli 30%. To bi pomenilo, da moram izgubiti kakih 8 – 9 kg mascobe, ki se mi nalaga predvsem na spodnjem delu telesa. Shujšati v noge …
A naj grem nazaj na fitnes? Ali prosim Gorana za nasvet ali karkoli pametnega? A ima katera izkušnje?

Iskreno hvaležna bom za pomoč!

Lep dan!

Preprosto, nazaj v fitnes, trikrat na teden utezi, pa vsaj 3-6 krat na teden jutranji tek na tesce, najmanj pol ure z utripom med 130-160 udarcev na minuto, pa dodatki k prehrani v obliki fat burnerjev in l-carnitina. Pa vztrajnost in te zadeve. To da treba jesti veliko beljakovin in vsaj 5 krat na dan zmerno pa je tako ze znano. Pa veliko uspeha!!

New Report

Close