Hujšanje Hruška & Co nadaljevanje
Zdravo punce
Mene je danes kar sram. Včeraj sem si privoščila konkretno kosilo in zvečer še konkretno polovico pizze in pivo. Tole je pa bila zdrava in uspešna kombinacija. S kosilom me je doma pričakal mož, ki je v pečici spekel perutničke in krompir (jasno da masten, kakšen pa!). Ko sem se dobesedno privlekla domov (6 ur sem predavala na enem seminarju), sem se sesula k mizi in požrla vse, kar je pripravil in to z največjim veseljem. Zvečer smo se dobili s sestro in fantom, pa končali na pizzi in pivu. No, kalorij za cel teden.Pa je kar je. Bo pa prihodnji teden boljši, ta teden imam pred seboj še dva rojstna dneva.
Spela, saj malo si pa tu in tam tudi lahko privoscis.. ti si ze skoraj dosegla cilj a ne? 🙂
Bos pa drug teden bolj pazila na prehrano.
Hruska, ja…saj ves, moski pac. 🙂 Kaj bi le brez njih!? 🙂
Znanka je suha kot prekla.. ampak zravn mene vedno govori, kako ne sme jest, da mora shusat (kako se sele jaz pocutim??), pa se odvajalne caje pije.. Kriza..
Hvala, ker si se me spomnila, Hruška.
Veš, res se ne oglašam, spremljam pa, tista zlata pravila od Kaje sem si tudi sam sprintal in jih imam doma, sicer je pa tako, dokler sem tudi sam hujšal, sem se samo o tem pogovarjal, bral, študiral, ipd.
Sedaj, sem nekako zadovoljen z doseženim, držim kile na + – 2 kg vedno enako, tako da, sem malo odklopil.
Včasih tudi tu gor pridem s kakšnimi prenajedalskimi forami ali recepti, nato me je pa kar malo sram še kaj komentirat o hujšanju, po možnosti na isti strani.
Torej, DRŽI SE, držim s tabo in ostalimi ki imajo željo voljo in pogum.
Ob priliki, pa se še kaj oglasim.
Punce živjo,
kako vam gre? Meni je uspelo v hotelu zamenjati večerjo za kosilo, tako da se mi ni treba zvečer basati. Veliko plavam, ker je voda super topla. Za kakšno drugo gibanje je pa čisto preveč vroče.Danes je sicer po nočnem dežju, ampak je kar soparno.
Hruška, kako kaj napredujejo kile ?
LP,Kaja