Najdi forum

Hujšanje Hruška & Co nadaljevanje

Lep pozdrav.

Spet smo zginile pa sem na novo odprla.

Poly

Hruška,

kako se držiš?

primož:)

Tudi jaz se sprasujem, kje je Hruska. :))

Tu sem tu, sam mal gužvice mam v službi. Zdaj mam pa ravno malco ;))
Primož napredujem, počasi ampak vztrajno. Dolgo še bo.

Hruška

Mal za vzpodbudo: Naj se ti nikar ne zdi, da gre počasi. Če gre zdaj počasi dol je potem mnogo večja verjetnost, da bo šlo počasi tudi gor (itak pa mi delamo na tem, da potem sploh ne bi šlo več nikoli gor).

Lep hladnejši sončen dan vsem skupaj!
rožica

Živjo punce !

A lahko meni katera razloži kako hujšate in koliko vas hujša ? Nimam časa brat vseh postov za nazaj , me pa res zanima Na kratko.

Hvala.

Barbara, mal se pa le potrudi, in preberi..

Je pa nas kar nekaj.. tudi jaz ne vem stevila.. po moje kakih 10 in se ene 150 ostalih, ki berejo in nic recejo, ampak v mislih navijajo za nas! A je tako!? 🙂

LP

Ja res, Barbara. Težko bi bilo vse naenkrat napisat. Najbolje bo, da si vzameš nekaj časa in prebereš vse od začetka.

V bistvu meje najbolj zanimalo a hujšate s hrano, telovadite al kako ?? Se samo spodbujate ali kaj bolj vodenega ?? Si izmenjujete kakšne jedilnike …
No, bom malo pobrskala po starejših postih …

uspešno hujšanje vam želim !!!!

Barbara.

100%!!
Dejmo punce!! korajža velja!!
(A tud kakšen dečko?)

Moški na tem forumu zgleda nimajo težav s težo ali nočejo priznati ali se ukvarjati s tem.

Dobro jutro!!

Barbara, ti je uspelo prebrat?

Moski imajo tud tezave, po moje.. ampak, hujsanje je ze od nekdaj bolj “zenska” zadeva. :))

Jutro vsem.
Ja a ni čudna reč, da se noben moški ne oglasi, če odštejem Sašota čist na začetku. Sicer je pa res, da se moški manj sekirajo za višek kil kot pa ženske.

Barbara, hujšamo s pravo hrano (večina z zdravim kombiniranjem hrane po knjigi Jem torej hujšam) in mal telovadbe.

Zdravo punce

Mene je danes kar sram. Včeraj sem si privoščila konkretno kosilo in zvečer še konkretno polovico pizze in pivo. Tole je pa bila zdrava in uspešna kombinacija. S kosilom me je doma pričakal mož, ki je v pečici spekel perutničke in krompir (jasno da masten, kakšen pa!). Ko sem se dobesedno privlekla domov (6 ur sem predavala na enem seminarju), sem se sesula k mizi in požrla vse, kar je pripravil in to z največjim veseljem. Zvečer smo se dobili s sestro in fantom, pa končali na pizzi in pivu. No, kalorij za cel teden.Pa je kar je. Bo pa prihodnji teden boljši, ta teden imam pred seboj še dva rojstna dneva.

Spela, saj malo si pa tu in tam tudi lahko privoscis.. ti si ze skoraj dosegla cilj a ne? 🙂
Bos pa drug teden bolj pazila na prehrano.

Hruska, ja…saj ves, moski pac. 🙂 Kaj bi le brez njih!? 🙂
Znanka je suha kot prekla.. ampak zravn mene vedno govori, kako ne sme jest, da mora shusat (kako se sele jaz pocutim??), pa se odvajalne caje pije.. Kriza..

Hruška

ni res, redno prebiram, samo ne morem vedno kaj pisati, se pa veselim, če ti uspeva.

primož

Primoz nas vse spremlja a ne? 🙂

Primoz, a ti si porocen? 🙂

Živjo punce.

Jaz se še držim, res,da je zoprno če se zdraven tebe pri mizi nekdo “baše”z dunajcem,pomfrijem… ,jaz pa jogurt in kosmiče.Včeraj sem bila celi dan na vodi,pa sploh ni bilo hudo.
Zanima me ,če uporabljate kakšne kreme ali olja za kožo,da bo koža bolj čvrsta?

Lep pozdrav.Poly

Hvala, ker si se me spomnila, Hruška.

Veš, res se ne oglašam, spremljam pa, tista zlata pravila od Kaje sem si tudi sam sprintal in jih imam doma, sicer je pa tako, dokler sem tudi sam hujšal, sem se samo o tem pogovarjal, bral, študiral, ipd.
Sedaj, sem nekako zadovoljen z doseženim, držim kile na + – 2 kg vedno enako, tako da, sem malo odklopil.
Včasih tudi tu gor pridem s kakšnimi prenajedalskimi forami ali recepti, nato me je pa kar malo sram še kaj komentirat o hujšanju, po možnosti na isti strani.

Torej, DRŽI SE, držim s tabo in ostalimi ki imajo željo voljo in pogum.
Ob priliki, pa se še kaj oglasim.

Punce živjo,

kako vam gre? Meni je uspelo v hotelu zamenjati večerjo za kosilo, tako da se mi ni treba zvečer basati. Veliko plavam, ker je voda super topla. Za kakšno drugo gibanje je pa čisto preveč vroče.Danes je sicer po nočnem dežju, ampak je kar soparno.

Hruška, kako kaj napredujejo kile ?

LP,Kaja

New Report

Close