Najdi forum

Hujšanje Hruška & Co-nadaljevanje

Poly ali mi lahko poveš kaj sploh ješ, da gredo kilogrami tako pravilno dol. Prosim za nekaj usmeritev in kombinacij hrane. res ste super. JAz zdržim do 18.00 ure potem pa sem volčje lačna, dobim pravi napad lakote, vse kar vidim bi pojedla. S kilogrami še ni taka kriza, imam jih 8 preveč 68 morala bi jih imeti 60, pa se ne spravim zraven. Nimam volje… ne vem kaj je., samo govorim moram shujšati… moram, naredim pa nič ne. Nekomu je treba povedati, hvala

Lija jaz jem takole:

Zajtrk-kosmiči z mlekom ali jogurtom ali
ena polnozrnata žemlja

Kosilo-normalno kar skuham za ostale le MANJŠO KOLIČINO

Večerja-sadje ,kosmiči ,..

čez dan za malico kakšno jabolko in pijem vodo,vodo in vodo.

Imam sobno kolo in sem na njem vsaj 30 minut (non-stop vrtim z obremenitvami)potem pa se vozim še s kolesom zunaj vsaj 1uro in seveda še telovadba.

Želim ti veliko uspeha.

Lep pozdrav.Poly

Poly hvala,

Povej mi koliko si že shujšala in s kakšno dinamiko hujšaš, ali uporabljaš ločevanje živil.

Čao

Vidim, da imate kar zivahno tukaj! Bi se vam smela pridruziti?
Sem namrec mlada mamica, ki se je v nosecnosti in v naslednjem letu zredila s 55 na dobrih 70 kilogramov!!!! Verjetno boste rekle, da je to samo izgovor in verjetno imate prav. Vsekakor sem zato zelo nesrecna in trenutno v stanju narediti prav vse, da bi mi uspelo shujsati. Ker pa stradnaje ne uspe (samo se vec kil pridobim, ko neham s stradanjem) bi mi prav prisla kaksna preizkusena zdrava dieta. Ima mogoce kdo kaksen predlog?
Hvala za pomoc in lep pozdrav,
Maja

Maja dobrodošla!
Verjetno nisi prebrala vseh sporočil, ki so še na prejšnih straneh pod istim naslovom.
Jaz ti svetujem, da si kupiš knjigo Jem torej hujšam. To je res ok sistem pri katerem ni stradanja, temveč se znebiš maščobe in zdravo živiš. O tem smo se tukaj kar strinjale.
Gre pa za to, da je obvezno jesti 3x na dan ( bolje je 5x) in nič umesnih grižljajev.
Jedi so raznolike, zveš pa tudi kakšne neverjetne stvari za katere do sedaj nisi vedela:
npr., da krompirja, sladkorja lubenice ipd ni dobro uvrščati na vedilnik. Ne ustraši se , sploh ni grozno in obljubim ti da res ne boš lačna. za začetek pojdi v trgovino s polnim želodcem in kupuj hrano z manj maščobami.
Še enkrat dobrodošla in oglasi se kmalu.

Lija jaz sem v 10 dneh shujšala za 3 kg.

Jem pa tako kot drugač le da dosti manj in telovadim.

Lep pozdrav.Poly

Sem še pozabila napisat,da sem ukinila kruh razen polnozrnatih žemljic in kakšen košček črnega kruha ampak res vse v zelo majhnih količinah.

Poly

New Report

Close