Hujšanje Hruška & Co-nadaljevanje
Kaja!
Tudi jaz ti želim lep dopust in da se ne bi preveč pregrešila. Ko se vrneš (2 tedna, ne?), bomo vse za nekaj kil lažje, poleg tega pa bo Goran začel s svojo shujševalno “terapijo”.
Pozdrav vsem!
p.s. jutri ne vem, če se bom kaj javila, ker sem si vzela frej dan in grem najbrž že zjutraj nekajkrat skočit v naše slovensko morje.
Živjo, Hruška,
srnino meso samo po sebi ni nič bolj kalorično kot recimo piščančje.Pripravljeno kot golaž pa zna imeti dosti več kalorij, saj mora biti kar nekaj olja. Tako, da pazi, kako ga boš pripravila. Zraven ne smeš jesti nobene od naštetih zadev , ampak zelenjavo (sistem pravilnega kombiniranja) . Drugače pa najbolj pašejo zraven kruhovi cmoki.
LP,Kaja
Hruška
jaz sem nekako svoje kosilo programirala tako, da sem jedla več ali manj vse, le manj. Vsako tako povprečno kosilo ima tam okoli 400kcal. Tudi tole tvoje današnje nedietno.
Če boš tole vkalkulirala boš pač danes drugih stvari pojedla malo manj pa bo. Sicer pa – s kakšno dieto hujšaš – koliko kcal dnevno? Meni je odgovarjalo okoli 1200 in seštevala sem zgolj okvirno z zaokroževanjem navzgor: Npr. Zjutraj bela kava – cca.130, glavni obrok 400-500 in razlika popoldne in zvečer. Ker nisem pila nobene kalorične pijače, mi ni bilo treba biti lačna. To je bil pač moj način, ki ni šolski primer, saj bi morala bolj paziti na pravilno prehrano. In če bi, bi izgubila težo hitreje. Kaj misliš o tem? Kakšen način si povzela ti?
Poly, moj dan tehtanja je sreda.
Kaja, golaž sem včeraj skuhala in vse olje dol pobrala. Danes bom, kar je še ostalo. Sam ne gre mi golaž in zelenjava skupaj za jest. Nekak ne paše se mi zdi. Razen če bi sam meso ven pobrala pa pojedla :)))
Špela pa nič ne štejem, sam jem tisto kar vem da ne redi, to je sadje, zelenjavo, lca jogurt, pusto meso, 4 obroke na dan, pa spijem 3 litre radenske ali vode na dan, notri pa dam žlico jabolčnega kisa (za vsak primer če pomaga). Zvečer ne jem. Pa lune se držim, čeprav sem ta zadnjo preskočla, pozabla da je.
Moram si nabavit tisto knjigo Jem in hujšam.