Najdi forum

Hujšanje Hruška & Co-nadaljevanje

Čaki,čaki , še jutri me boste mal prenašale.Zares letim v nedeljo, samo v soboto najbrž ne bo časa za na net, ker bo treba stvari na kup metat.

LP,Kaja

Pol

Hruška, to je dobra ideja! Preden sem odšla na dopust sem imela tukaj forum PONEDELJKOVO tehtanje. Potem smo povzele ta forum. Mislim, da bi bil tvoj predlog zelo sprejemljiv.

Sem prebrala. Hvala za odgovor Špela.Se bom držala tega.

Pa lep pozdrav.Poly

Kaja!

Tudi jaz ti želim lep dopust in da se ne bi preveč pregrešila. Ko se vrneš (2 tedna, ne?), bomo vse za nekaj kil lažje, poleg tega pa bo Goran začel s svojo shujševalno “terapijo”.

Pozdrav vsem!

p.s. jutri ne vem, če se bom kaj javila, ker sem si vzela frej dan in grem najbrž že zjutraj nekajkrat skočit v naše slovensko morje.

Hvala za lepe želje. Se bom trudila po najboljših močeh.Sladoleda tako ne bom jedla, ker še nisem čisto zdrava in ga rajši ne bom, da ne fašem spet kakšne angine. Problem bodo najbrž večerje v hotelu.Bom pazila.

Tebi pa lepo naše morje.

LP,Kaja

Kaja, danes pa si že z eno nogo na dopustu :))). Kako se meni vedno vleče tisti zadnji dan pred dopustom.

Jaz sem vceraj nasla graham testenine.
Hruska in vse ostale, ce se vam lusta testenin, jih priporocam. Meni so ful dobre, vceraj sem jih jedla.

Drugace, pa bi jaz lahko vsak dan jedla testenine. 🙂

LP

Rabim nasvet. Kako je s srninim golažem? A je dost kaloričen? Ne vem če bi ga jedla. Pa kaj bi poleg, kruh, riž, kuhan krompir al testenine (brez zabele seveda). To mi ne zveni preveč dietično.

Živjo, Hruška,

srnino meso samo po sebi ni nič bolj kalorično kot recimo piščančje.Pripravljeno kot golaž pa zna imeti dosti več kalorij, saj mora biti kar nekaj olja. Tako, da pazi, kako ga boš pripravila. Zraven ne smeš jesti nobene od naštetih zadev , ampak zelenjavo (sistem pravilnega kombiniranja) . Drugače pa najbolj pašejo zraven kruhovi cmoki.

LP,Kaja

Hruška

jaz sem nekako svoje kosilo programirala tako, da sem jedla več ali manj vse, le manj. Vsako tako povprečno kosilo ima tam okoli 400kcal. Tudi tole tvoje današnje nedietno.
Če boš tole vkalkulirala boš pač danes drugih stvari pojedla malo manj pa bo. Sicer pa – s kakšno dieto hujšaš – koliko kcal dnevno? Meni je odgovarjalo okoli 1200 in seštevala sem zgolj okvirno z zaokroževanjem navzgor: Npr. Zjutraj bela kava – cca.130, glavni obrok 400-500 in razlika popoldne in zvečer. Ker nisem pila nobene kalorične pijače, mi ni bilo treba biti lačna. To je bil pač moj način, ki ni šolski primer, saj bi morala bolj paziti na pravilno prehrano. In če bi, bi izgubila težo hitreje. Kaj misliš o tem? Kakšen način si povzela ti?

Živjo Kaja,Hruška in Tea.

Kaja tudi jaz ti želim lep in sončen dopust.

No ,za kdaj se bomo zmenile ,kdaj bo dan tehtanja?

Pa lep pozdrav.Poly

Poly, moj dan tehtanja je sreda.

Kaja, golaž sem včeraj skuhala in vse olje dol pobrala. Danes bom, kar je še ostalo. Sam ne gre mi golaž in zelenjava skupaj za jest. Nekak ne paše se mi zdi. Razen če bi sam meso ven pobrala pa pojedla :)))

Špela pa nič ne štejem, sam jem tisto kar vem da ne redi, to je sadje, zelenjavo, lca jogurt, pusto meso, 4 obroke na dan, pa spijem 3 litre radenske ali vode na dan, notri pa dam žlico jabolčnega kisa (za vsak primer če pomaga). Zvečer ne jem. Pa lune se držim, čeprav sem ta zadnjo preskočla, pozabla da je.
Moram si nabavit tisto knjigo Jem in hujšam.

Mene pa zanima, če je dober tudi EGO 1.3 jogurt?

Poly

Seveda, vse kar je manj kot 1,5 je v redu. Meni je dober kefir Krepki Suhec, ki ima samo 0,1 maščobe, pa kislo mleko iz Vipave, ki ima tudi samo 0,1.

LP,Kaja

Hello!

Sončnica is back! Oziroma sploh nisem šla na morje. Je nekaj prišlo vmes.

Kaj novega pri vas?

Kaja! Ali misliš, da je bešamelna omaka zelooooo kalorična? Najbrž boš rekla ja – zaradi margarine. Ali veš, s čim lahko nadomestim margarino?

Saj imaš na tržišču veliko margarin, ki so z zelo malo kalorij in holesterola.Pobrskaj po trgovinah, izbira je res velika. Jaz pa bešamel zdaj delam z olivnim oljem.

LP,Kaja

Samo zivalske mascobe vsebujejo holesterol.
Rastlinske ga ne vsebujejo, ne vem, zakaj bi pol imela margarina holesterol, ce ne vsebuje zivalskih mascob.
Zato je to “nategovanje” kupcev, ko naprimer na soncnicnem olju pise “brez holesterola”.

Kaj mislite o tem?

LP

Imam še eno vprašanje. Na koliko časa moram jesti. Recimo, če imam zajtrk okoli 6 ure, potem kosilo okoli 17h in večerjo ob 20 h. Kdaj moram imeti potem malco1 in malco2, da pravilno razporedim obroke. Hvala za odgovore!

Lp
Pia

Pia.

Na dve do tri ure.

Vendar ne manj kot dve.

LP

New Report

Close