Najdi forum

Hujšanje Hruška & Co-nadaljevanje

Spet smo zginile na prejšnjo stran.Nadaljujemo tukaj.

Špela,

ker jaz jutri odhajam na dopust, bi te prosila, če bi lahko namesto mene tele punce držala pokonci. Da ne bi slučajno obupale (pa saj vem , da ne boste !).
Prosila bi te tudi, da bi vsakič, ko bo tema izginila na prejšnjo stran, odprla novo z istim naslovom.

LP,Kaja

Kaja!
Ali poznaš obe knjigi: Hujšanje s sadnim kisom
in Jem, torej hujšam..? Katero mi bolj priporočaš?

Pa lep dopust!
LP!

Nasa Kaja pa odhaja!

Kaja, zelim ti prijeten dopust! Cim lepse ga prezivite!

Jem, torej hujšam je definitivno boljša. Nič pa ne bo škodilo, če prebereš tudi drugo.Če bo tvoj želodec prenesel kis, bo vse v redu.

LP,Kaja

Hvala za lepe želje. Jutri me boste sicer še prenašale, potem bom pa poskusila malo pokukati v Cyber Cafe na Korčuli.

LP,Kaja

Hvala, Kaja, sem tudi sama pomislila, da ni nujno o.k. kis za vsak želodec… Bom izbrala Jem, torej hujšam.
Pogrešali te bomo!

Poly, dobrodosla!!
Jaz mislim da je cilj 10 kg do novega leta realno.

Punce lep pozdrav .
Prosila bi vas ,da si preberete predzadnjo temo na prejšni strani tega foruma Hujšanje Hruška& Co-nadaljevanje.
Še enkrat lep pozdrav.Poly

Pozdravljena med nami, Poly. Še ena več.

Kar se hujšanja tiče , je pa takole. Najbolj zdravo je 1/2 do 1 kg na teden.To je optimalno, vse kar je več, zna biti včasih nevarno za obdržat. To pomeni, da lahko do novega leta shujšaš zdravo cca. 15 kg. Tvoj zdajšnji BMI(Body mass indeks) je 37,91, priporočljiv pa je od 25. 70 kg bi bilo dejansko za tebe kar pravšnja številka.

Redno nas spremljaj in skupaj bomo uspeli.

LP,Kaja

Lep pozdrav.

Kaja in Sandra hvala lepa za odgovore.

Poly

Dobrodosla Poly!

Pa lep pozdrav!

Kaja lepo se imej na dopustu. Veliko sončka in dobre volje ti želim!

Lp
Pia

Enako Tea.

Poly

Kak kul, da smo vse na liniji! 🙂

Eno vprasanje imam.. kater hruh predlagate kot polnozrnat ki se dobi v nasih trgovinah. In kje naj najdem testenine iz polnozrnate moke?

Hvala!

Welcome, Poly!

Tudi jaz se strinjam s tvojo odločitvijo.

Polnozrnat kruh ne sme biti s semeni, ker vsebujejo maščobe. Vzemi kruh iz polnozrnate moke, graham, rženi ali podoben.
Polnozrnate testenine prodajajo v večjih trgovinah, jaz sem jih kupila od Žita.

LP,Kaja

Mislim, da nas je že skoraj tolko tukaj kot dni v tednu, lahko bi se zmenle pa bi imela vsaka en dan v tednu za poročanje tukaj o napredku, vaganju in izgubi kil, tako malo za kontrolo in malo za spodbudo ostalim :))

Ja Kaja lepo se imej,kdaj se pa vrneš?
LP Bojana

Imaš kar prav,moj datum kontroliranega hujšanja se že tudi približuje.
LP Bojana

Kaja jasno! Lepo se imej in uživaj. Ko se vrneš pa javi!

LP

New Report

Close