Hujšanje Hruška & Co. -nadaljevanje
Punce en lep pozdrav!
Spremljam vas že od vsega začetka in moram vam povedat-kar ste že doskrat prebrale-,da ste SUPER!!!!!!
Ko sem prebirala vaša sporočila,se me je “dotaknila” vaša volja,da sem še jaz začela z hujšanjem.Naj povem,da sem stara 27 let višina 168 in teža je bila prejšni teden (četrtek) 109 kg -zdaj 107kg(torek).Odpovedala sem se kruhu,jem manjše obroke 3-4 na dan in sobno kolo-prvi dan 15min.-včeraj 35min.Grem pa še zunaj se vozit s kolesom z otroci -imam dve hčerke stare 9 let in 3 leta,ta manjšo imam seveda jaz na kolesu kar je še dodatna telovadba.
No danes sem se končno odločila,da se vam tudi jaz pridružim,da dobim še večjo voljo.Doma sicer vejo o mojem hujšanju, ampak ne dobim nobene vspodbude!!!
Naj povem,da sem imela pred prvo nosečnostjo 72kg ko sem šla pa rodit pa kar 113 kg.Po porodu pa sem pristala na 105 kg po drugem porodu pa na 113 kg. 4 kg sem izgubila od spomladi do zdaj.Moj končni cilj je 70 kg mogoče še kakšen kg manj,to se pravi najmanj 37 kg še.Ko sem prebirala vaša sporočila sem opazila ,da imate do novega leta velike cilje–prebrala sem ,da naj bi praviloma hujšal človek po 1kg na mesec,da je to najbolj zdravo oziroma,da to kilažo potem tudi obdržiš–.Ampak moja prijateljica je tudi zelo hitro shujšala in obdržala kg oziroma še zmanjšala.Ne vem ali sem si pravilno postavila ,da do novega leta shujšam vsaj 10kg!!Zato me zanima kaj mislite ve o tem?Koliko in kakšen čas?
No zdaj sem napisala in upam ,da sem sprejeta v KLUB HUJŠANJA.
Pa lep pozdrav.Poly
Poly, dobrodošla v klubu lepo zapolnjenih. Tisto o 1 kili na mesec mislim da ne drži, ampak je “zdrava norma” 0.5 kg na teden. To bi blo do konc leta še 17 tednov oziroma 8,5 kg. Sam mislim, da bo šlo to pri nas še mal bolj zapolnjenih, še več, še posebej, ker nimamo samo diete ampak še telovadbo. Posebej če računaš da prvih 14 dni nasplošno greš kar dosti dol (4-6 kg).
Poly seveda si sprejeta. Več nas je, bolj je zabavno. Kar se tiče 1 kg mesečno je verjetno res zdravo, gre pa hvala bogu na začetku hitreje, da dobiš voljo, potem pa vedno težje. Poleg tega pa je odvisno od katere teže navzdol hujšaš. Sicer si pa sama postavi cilje in potem bo šlo.
Začela si, imaš že tudi uspeh, sedaj imaš še nas. Če ti bo težko napiši, če boš vesela in zadovoljna s seboj tudi. Če boš v krizi ne obupaj.
Velika uspeha
Špela