Hujšanje Hruška & Co. -nadaljevanje
Res ti priporocam, da si preberes Kajine poste, napisala je jedilnik za 5 obrokov na dan in 1200 kcal.
Meni se zdi zelo vredu, ceprav sem mislila, da ce imas vec obrokov, da se bolj zredis, kot ce jes 1-2 x na dan.
En teden poskusaj po tem jedilniku, pa nam poročaj.
Jedilnik poisci pod Hruška- hujšanje.
Upam, da ti bo uspelo zdržat brez kajenja! A ti si tista, ki gre na poročno potovanje?
Cestitke ob poroki, in obilo srečnih let!
LP!
Imaš prav, Hruška, veljajo za vse v življenju. Mislim pa , da so ti nasveti najbolj pomembni pri vseh vrstah zasvojenosti – pa naj bo to s hrano, s cigareti, z mamili ali katerakoli druga odvisnost.
Pozabila sem včeraj napisat še to, da so nasveti poimenovani Nasveti za osebnostno rast.
Danes vam podajam Nasvete za osebno zdravje :
NASVETI ZA OSEBNO ZDRAVJE
1. NAREDILA BOM VSE, DA BOM ZDRAVA IN FIT
2. TELOVADIM IN UŽIVAM V TEM
3. JEM SAMO ZDRAVO IN HRANLJIVO HRANO V PRIMERNIH KOLIČINAH
4. REDNO SE TEHTAM
5. OHRANJAM KONDICIJO IN UŽIVAM V TEM
6. KADARKOLI SLIŠIM BESEDI ZDRAVJE IN FITNESS TAKOJ POMISLIM NA TO POZITIVNO
7. VEM, DA MOJEGA ZDRAVJA NE MOREM VEDNO KONTROLIRATI.VENDAR SE TRUDIM, DA NAREDIM VSE KAR JE V MOJI MOČI, DA SEM ZDRAVA
8. ZAMENJALA SEM SKRBI Z AKCIJO. NAMESTO DA SE SEKIRAM ZA SVOJE ZDRAVJE, RAJŠI SKRBIM ZA ZDRAVJE
9. VEM, DA JE GIBANJE NARAVNA POT ZA ODPRAVO STRESA V MOJEM ŽIVLJENJU
10.NAMESTO,DA BI STRES NA MENE VPLIVAL NEGATIVNO, GA SEDAJ KONTROLIRAM
11.ZBIRAM SI PRIJATELJE. IZBEREM TAKE, KI PRAV TAKO ZDRAVO ŽIVIJO
12.OPUSTILA SEM VSE NAVADE, KI MI KAKORKOLI ŠKODUJEJO
13.MISLIM POZITIVNO
14.VEDNO IMAM NAPISANE PLANE IN CILJE, KI BI JIH RADA DOSEGLA V ZVEZI Z MOJIM ZDRAVJEM
Pa drugače Hruška, kako napreduješ ? Meni prav manjka Orbitrek, vendar nisem še dovolj zdrava, da bi se ga lotila. Predvsem se moram do nedelje do konca pozdravit, da me ne bi slučajno na morju še enkrat vrglo.
LP, Kaja
Lep pozdrav!
Ali kdo pozna knjigo Hujšajmo z jabolčnim kisom?
Kaja danes sem imela svoj prvi zajtrk v življenju in moram povedati, da se odlično počutim. Pa sem mislila, da bom po tem non-stop lačna, pa sploh nisem!
Včeraj sem spila 2,5 l vode in se potem šla tehtati. Ali je možno, da sem imela kilo več zaradi vode v želodcu?
Lp
Pia
Tea slabo napredujem, sem kar slabe volje. Sem se stehtala pa mela 119 kg. Kilo več kot prejšnji teden. Sedaj pa ne vem, a je to posledica tistega odojka, al mi mišice rastejo (s tem se tolažim) al je samo mal zastalo. No bom vidla drugi teden. Drugače pa se počutim že kr suho :)), tako da mi ni nič več jasno od kod ta kila.
Kaja dobri nasveti, sam še mislit je treba začet tako pozitivno, kar je mal težje izvest, če celo življenje misliš drugače.
Hruška,
to nihanje kila ali dve gor, ni nič hudega. Odojek sigurno ni kriv, razen če nisi pretiravala. Mislim, da gre res na račun mišične mase. Tako , da ne vrži puške v koruzo. Na dolgi rok je važno.Važen je občutek, ne samo tisto, kar tehtnica pokaže.
Kar se pa nasvetov tiče, si jih je dejansko dobro pribiti na vidno mesto in da greš mimo njih večkrat na dan. Tako se ti vsedejo v možgane. Če jih pa samo takole enkrat prebereš, res nimaš kaj dosti od njih.
Pia,
jaz imam knjigo Hujšajmo s kisom doma. Sem tudi poskusila piti kis, pa želodec ni zdržal.Predvsem zjutraj na tešče ga nisem mogla piti. Drugače je knjiga dobra.
Temelji na načelu, da kis raztaplja maščobe. Shujšat se da tudi brez kisa. Škodi pa najbrž ne.
Lp,Kaja
Hruska, meni se tudi to dogaja, da mi teza niha.
Dans pa sem si oblekla ene hlace, pa so mi vseeno bolj na veliko, tako, da verjamem, da vcasih tehtnica laze.
Pa tudi lazja se pocutim.. Res.
Vcasih ko kaj tezjega nesem, naprimer vrecko, ki ima ene 3 ali 4 kg.. in pol si mislim, madonna, kako je tezko,
kako je v bistvu veliko, ce izgubis 3- 4 kg mascobe, res se mora nekje poznat. Pol pa si mislim, ubogo moje telo, koliko prevec mora nosit..
Ze se veselim, ko nebo rablo vec nosit toliko odvecne robe…
Kaja, tvoja knjiga je res super! Dans si bom sprintala in nalepla na steno!
LP