Se opravičujem, ves čas imam v glavi cilj 5 kg dol, 5 kg dol,…
Šlo mi je 2,5 kg dol. Princip ločevanja živil, pa do 3 l vode na dan, samo v plastenki- obvezno, iz kozarca je nikoli ne spijem toliko. Pa gre, tehtala pa sem se samo 2 x, drugače pa se bom samo 1x na teden. Zjutraj na tešče, po opravljeni mali potrebi.
Aja, pa kruha nisem dala v usta od sobote.
Gre, gre.
3 litre je za dosti ljudi uspeh. Moja mama npr na dan ne spije več kot 0,5 litra vode zato pa ima vedno probleme z ledvicami. Ne da si pa dopovedat da je dobro vodo pit.
LP Oliver
PS. Po mojem če se ravnaš po telesu je ne moreš preveč spit meni včasih paše 10 in več litrov na dan, včasi pa 3je (pod to grem redko).
Glede krvnih slik, ko si vprašal Oliver?! Tako je, to pa je od zdravstvenega doma odvisno. V bolnici ti vedno naredijo krvno sliko to je jasno in se tudi na podlagi pogovora s teboj (ali si bolan kaj ali ne), odločijo za dijeto. V zdravstveni domovih pa je malo drugač. Če imaš kakšnega dobrega zdravnika ni problema, če pa je taki da se najbolj ne poteguje za pacijenta in ti reče (KO GA PROSIŠ ZA NJO) da je to predrago pa tak veš! Najbolje je, da prvo prosiš zdravnika če ti jo lahko napravi (preventiva še dobenemu ni škodla) polek tega pa bi se naj vsakemu iz med nas vsako leto naredila krvna slika!
Če pa te zanima glede krvne skupine pa ti je ne naredijo kar tako (razen če si darovalec krvi!)
Saj pravim vsaka dijeta ima dobro in slabo stran, problem je samo v tem da ljudje želijo hitro shujšat za naprej kaj pa bo pa se sploh ne zanimajo – in potem normalno da se zrediš takoj nazaj! Dijeta je samo pomoč do samo nekaj manj kilogramov (pa še to gre sama voda iz telesa) naprej kar pa se dogaja pa je odvisno od nas samih!
Zlato pravilo je: KO SE ODLOČIŠ ZA DIJETO DA SHUJŠAŠ JE PREMALO DA TO DRŽIŠ, POTREBNO JE TO ŠE SPREJET V GLAVI IN JO DRŽAT Z VESELJEM NE PA Z MUKO KDAJ JE BO KONEC!!!!!!! Ker tistih pet kilogramov v dveh tednih je samo začetek ta težji del pa še pride, in tisti ko ga zdrži in spozna, da more za to nekaj naredit tudi sam, tisti si zasluži en velik aplavz!
Pa lep pozdrav!
Sm bil nekajkrat že darovalec krvi. Bom šel za tem. Drugače krvni test kr stane. Glede na to da sem študent bi rad privarčeval in to naredil v okviru zdravstvenega zavarovanja. Se strinjam da bi bilo preventivno pametno naredit krvno sliko vsaj vsako leto. S tem bi omejili in pravočasno odkrili veliko bolezni. Js rečem tako bolje preventiva kot kurativa in zmečem v vse dodatke in vitamine /minerale ter druge stvari ki pozitivno vplivajo na moje zdravje veliko denarja in če bi bilo v moji moči bi le te državno subvencijoniral. Zdravila pa kot takšna še podražil.
Bolje preventiva kot kurativa!
LP Oliver
Priporočam ti celično prehrano Herbalife. Žena in nekaj znank so imele z to hrano super rezultate. Poleg tega se pa enkrat na dan lahko do sitega naješ. Seveda ne gre tako hitro kot si ti napisala, v enem mesecu boš pa zgubila od 5 do 8 kg. Poleg tega se boš pa počutila super, ker bo tvoje telo dobilo vse sestavine ki jih potrebuje za normalno delovanje. Hrana je poplnoma naravna in je na osnovi sojinega proteina.
Če te zanima kaj več vprašaj, ker sem iz navdušenega konzumenta te hrane postal tudi prodajalec, ker ni veliko stvari na svetu za katere ti kupec po določenem času reče: Hvala,ker si mi to prodal!
Mare