Hujšamo naprej
Ja ,
in iz vadbe v vadbo bo bolje…vedno več boš zmogla…
jaz sem recimo napredovala na nožnih mišicah že + 20 kg, no rokah pa +10 kg..utežitev..sej veš..ko delaš ponovitve….trebušnjakov naredim v eni minuti 15 več kot v začetku…na tekaču hodim v 8 stopnji v hrib brez problemov, k na začetku nisem mogla niti 3 stopnje prehodet..pa tko…s tem da na tekaču sedaj že 10 minut tečem..itd…full se pozna…res se pozna…
zato kar vztrajaj….boš videla že čez en mesec boš polna energije..jaz pravim da sem že skoraj nabita z energijo….:)))), no ja…še kar nekaj kg dol, pa bo:)))))
Pozdravček vsem
Sandra S.
Zivjo, ze dolgo se nisem oglasila, ampak imela sem toliko dela…
Niti nimam veliko casa za brat vse tole kar ste napisale, bom prebrala, ko bom bla mal free. Torej kaj je s tem srecanjem? Jaz sem itak zdej v Ljubljani in bi se morda pridruzila, ce se lahko…
samo povejte kje in kdaj…
drugace sempa zopet jezna sama nase. Ta vikend sem jedla skos in vse hlace so mi ze premajhne. grozno. ne vem kako nej se pripravim hujsat, oziroma drugace zivet…uganka zame..
LP
Dobro jutro
Tehtnica kaže isto, kot vedno.
Sem imela pa čudovito soboto. Ker moji preljubi v petek noso pokazali niti najmanjše želje, da v soboto kam gredo, sem v soboto navsezgodaj zjutraj pograbila nahrbtnik, palice, gojzarje in psa, pa sva šli.
Na Pokljuko, na Lipansko planino, kar mimo Blejske koče na Debelo peč (2015m). Sem se vpisala prva tisti dan. Potem pa počasi nazaj. Malo sem klepetala z ljudmi, ki sem jih srečevala. Ko sem prišla že skoraj nazaj do koče sem si premislila, pa spet pot pod noge, pa na Lipanjsko sedlo in na Brdo (2009m). Pa sem spet sedela na vrhu in uživala. Vreme ji bilo KRASNO. Razgled pa božanski. V nahrbtniku pa samo kruh, nektarine in jabolka, saj sem piškote pozabila doma.
Sem uživala kot že dolgo ne (najmanj 12 let). Hodila sem tako hitro, kot je meni ustrezalo. Nihče ni spraševal, kako daleč moramo še hoditi, kako je vroče, kako jo boli trebuh, zakaj moramo ravno tja gor…. Ni mi bilo treba skrbeti, kako se kdo počuti, ali so lačni, če že koga tiščijo čevlji…
Že zjutraj se mi je pričelo tiho peti. Kar naprej mi je hodil po glavi refren:
Lep je gorski svet,
krasen je razgled,
vse je krog in krog,
delo božjih rok.
Dan, ki sem ga preživela, je bil kot narisan za ta refren.
Ko sem prišla domov, je bilo vse po stare. Pospravljanje, pomivanje, kuhanje kosila, ki si ga niso naredili, nakupovanje (še dobro, da so trgovine odprte do 21 ure). Včeraj pa turoben dan, najbolj primeren za pred televizijo. Ko sem zvečer slišala novico o napadu me je minila vsa dobra volja, kar se me je še držala od sobote.
Lep dan vam želim
Mateja
Jaz sem v petek bila na tae boju in je bilo super. V soboto sem šla na trgatev in sem jasno da jedla čisto preveč, pa včeraj tudi. Kljub temu imam slabo kg manj kot prejšnji ponedeljek. Včeraj sem na enem sprehodu malo nerodno stopila in si rahlo zvila nogo – mam kar lepo zatečen gleženj. Upam, da bo šel hitro nazaj, saj bom sicer ob telovadbo v sredo, kar pa ne bi rada. Bom masirala z ledom.
Pozdravljena, dekleta,
tudi pri meni tehtnica kaže isto kot prejšnji teden.Ker pa imam danes sadni dan,
bo jutri bolje. Jaz sem v soboto malo kolesarila, je bilo vroče kot poleti. Včerajšni dan pa porabila za ukvarjanje s Saro.
Torej,
danes se začenjajo naša tedenska srečanja. Upam, da bomo vse kaj imele od tega .Že to, da bomo poklepetale med seboj, bo pozitivno vplivalo na naše počutje.
Vsem, ki ste se javile, bom poslala mail z obvestilom.
Maša, pošlji mail, če želiš zvečer priti.
Vsem želim lep dan, Kaja
Živjo vse hujšajoče sotrpinke!
Že dolgo vas berem, vendar nikdar nisem našla poguma, da bi se oglasila. Sedaj pa sem ugotovila, da vam moram sporočiti, da ste mi v veliko moralno podporo in vsakokrat ko preberem kakšen vaš nasvet imam več volje za hujšanje.
Imam pa nekaj problemov oz. izgovorov, da me volja precej hitro mine. Moj prvi problem je v tem, da nisem iz Ljubljane, kjer se mi zdi, da se dogaja bistvo vseh osnov hujšanja (fitnes centri, trenerji, posamične skupine za podporo…). Drug problem pa je čas. Neprestano imam premalo časa. Iz službe se vrnem okoli 15.30 oz. 16.00 ure, potem hitim kuhat kosilo. Ko se najemo hitimo v naravo oz. nekam ven. Doma imam namreč 2 leti staro punčko, ki ni 5. minut pri miru. Glede na majhnost našega stanovanja, precej časa preživimo zunaj. Ko se zvečer vrnemo, pripravim večerjo, likam, pospravljam, perem … v glavnem delam ves večer. Ker mi mož veliko pomaga, mu težko očitam, da bi lahko bolj sodeloval.
Tako menim, da bi 3 x na teden težko sodelovala pri aerobiki oz. bi si 3 x na teden težko vzela čas zase. Ali pa je vse skupaj samo izgovor?
Kaj menite ve? Oziroma kako ve rešujete podobne težave?
Lep pozdrav!
En lep pozdravček vsem
Prosim pomagajte mi kako se znebiti trebuha. Redim se samo v trebuh vsak, misli, da sem noseča. Saj nisem drugače, tako debela pri 162 imam 69kg. Prosim pomagajte mi kako, da bi izgubila trebuh. Saj sem začela hujšati in se mi vidi samo v obrazu.
Lep pozdrav vsem
čustvena duša
Prosim za nasvet in hvala vam
Okroglinka, ful imas dober vzdevek. 🙂
Pozdravljena med nami.
Ves, da nimas casa je res samo izgovor. Ko bos popolnoma prepričana v sebe, bos čas tudi nasla.
Praviš, da večina dneva preživite zunaj, že to je nekaj.. dosti se jih zapira v stanovanja.
Mislim, da si na dobri poti.
Le pogumno naprej!
Kako ste kaj ostale? Upam, da vredu.
Meni so se začela predavanja, zjutraj grem ob 7 od doma, domov pridem ob 19 uri.
Čustvena duša: na Goranovi strani imas opisane vaje za trebusne misice. Mogoče si pa res noseča, pa ne veš, da si? Hecno.. ampak tudi to se je že zgodilo. 🙂
LP
Živjo punce,
lep dan se obeta in naredimo kaj zase.
Mimo je naše prvo srečanje. Izzvenelo je v zelo pozitivnem tonu. Volja je močna, cilji so zastavljeni, zdaj pa s polnimi krili naprej.
Za vse tiste, ki vas ni bilo na srečanju, ponujam par nasvetov za krepitev samozavesti.(povzeto po reviji Rina)
1. Nekoga razveselite.
2. Kupite si nekaj, kar diši zelo seksi.
3. Objemite nekoga, ki ga mate radi.
4. Izberite zdravo hrano za svoj naslednji obrok.
5. Storite nekaj, kar vam gre dobro od rok.
6. Telefonirajte ali pišite prijateljici ali prijatelju.
7. Naredite eno od stvari, ki jih že dolgo prelagate na ‘bom že enkrat’.
8. Kupite si šopek rož.
9. Privoščite si manikuro.
10.Naredite ačrt obrokov za ves teden.
11.Pojdite na osvežujoč sprehod.
Če se sedaj, ko ste to prebrale, počutite bolje, potem tudi čimveč od tega naredite.
Če pa se ne počutite boljše, preberite še nekajkrat. Boste videle, da bo šlo.
LP,Kaja
Draga Okroglinka (kako simpatično)
Vesela sem, da si se oglasila. S Kajo sva ravno razpravljali, da je na forumu gotovo več žensk, kot se jih oglaša. Torej, lepo da si z nami in po gasu, do cilja.
Problem, ki ga opisuješ imamo pravzaprav vse ženske, ki imamo službo in družino. Tudi jaz imam otroka, celo dva. To da ni časa za rekreacijo pa je pravzaprav le izgovor. Vse se da, če se hoče. Zakaj ne bi bil izgovor raje: Nimam časa, moram na rekreacijo? Veš, če si ženske preprosto ne vzamemo časa zase, nam ga drugi sami od sebe ne odmerijo. Na vadbo hodim zvečer, ob 20h. Zginem 3x na teden. Najprej otrokom pripravim večerjo, potem poskrbim, da sta umita in preoblečena in potem, ob 7.30 grem. Mož jih le še ob pravi uri pospravi spat in tisto kar mu manjka je moja prisotnost, na kar se je pa že navadil. Konec koncev sem doma že pred pol deseto, kar ni nobena tragedija.
Torej prvi nauk: Brez spremembe v načinu življenja ni uspeha.
Imaš srečo, ker imaš moža, ki sodeluje s teboj pri vzgoji, skrbi za družino… zagotovo bo razumel, da to potrebuješ in je dobro zate, če pa boš zadovoljna ti, boš to prenašala na vso družino. Veš tudi polurni hitri sprehod je nekaj in če bi človek vsak dan res intenzivno hodil pol ure, bi bilo tudi to bolje kot nič. Kaj pa predstavlja pol ure v dnevu? Sprehodi, ki jih imamo z otroki pa zagotovo niso tista prava hoja.
Imej se lepo in še se oglasi
Špela