Najdi forum

Spet smo na novi strani.

Torej glede srečanj je situacija takšna:

1.za vse Ljubljančanke in okoličanke – ponedeljek , 20.30
2.za ostale po dogovoru ob sobotah enkrat mesečno, kraj bo določen naknadno glede na domovaje udeleženk

Zaenkrat so v prvi grupi Kaja,Mateja,Sandra, Špela .
V drugi pa Tea,Astrid.

Prepričana, Maša, Hruška in ostale, ki vas to zanima, se javite, da bomo lažje organizirali.

LP,Kaja

Hruška kako napreduješ?

Primož

Kaja jaz imam ob isti uri srečanje s prijateljicami. Če boste kdaj kaj prestavile na prej bi pa šlo.

Te bomo sproti obveščale, ni problema.

Jutroo!!

Danes je pa prav zaspan dan!

Primoz: Hruske ni vec med nami. :(( Nic se vec ne oglasa.

LP

Pozdravljene punce,

malo se vas javlja, čeprav sem prepričana, da vas bere bistveno več. V tem jesenskem času nekako nimate prave volje za delo na sebi. So pa tudi izjeme in
takšne smo se zbrale včeraj v naši šoli hujšanja. Enkraten večer je bil. Tehtanje, pogovor o napredkih čez poletje, plani za jesen. Vse smo bile zelo pridne in vodja nas kar ne more prehvalit. Pravi, da takšne skupine še ni imela. Da smo tako vztrajne in da držimo skupaj. Šola bo trajala do božiča.V novi skupini je bilo v sredo 26 deklet in videli bomo, kako se bodo izkazale.

Nebo se je zlilo, sonček že kuka izza oblakov in napoveduje lep konec tedna.
Izkoristimo ga čimbolj aktivno.Sine je včeraj nabral 4 kg gob. Po tem dežju pa bodo še bolj rasle.

Dekleta, ne čakajte na tisti klik v glavi. Naj bo danes začetek za drugačen stil življenja, za pravilno prehranjevanje in veliko,veliko gibanja. Vpišite se v Fitness,aerobiko,Tae bo ali kaj podobnega. Vsaj 3x na teden po eno uro gibanja, pa bo vaše telo gibčno, počutje pa bistveno boljše.

Lp,Kaja

Dobro jutro punce

Danes je nov dan. Začela ga nisem najbolje – sem si zjutraj privoščila rogljiček – packa, samo imam danes v planu še šetanje po sejmu Sodobne elektronike (Kaja če bom končala pravočasno se ti oglasim, kot sem obljubila, če se bo pa zavleklo, potem bo pa danes odpadlo), pa obisk Tae boja, tako, da mislim, da ga bom tudi skurila. Jutri se moja family odpravlja na trgatev, pa se še nisem odločila, če bi šla ali ne. Nekako se mi ne da in sem že davno rekla, da če se mi nekaj ne bo delalo, pač ne bom naredila. In potem pride tisti pogled od starejšega sina in moža, pa ….. No bomo videli.

Ali je v vaši šoli hujšanja še kaj prostega mesta.

Pozdravček
Mi lahko nekdo razlozi za kakšno grupo gre in koliko kilc moraš imeti preveč da se lahko vključiš.Jaz bi namreč rada shujšala cca 7 kg…pri višini 160 kg imam 61 kg..pa ne gre in ne gre..

Ika

Za novo skupino ne vem zato pokliči 3003320, ga. Stražar.

LP,Kaja

Tukaj gre sedaj za dve stvari :

1.šola hujšanja v zdravstvenih domovih
2.naša grupa tukaj na tem forumu, ki temelji na samopomoči in strokovnimi
nasveti

Katera te zanima ?

LP,Kaja

dobro jutro!

Današnje težko ozračje najbrž veliko vpliva na naše počutje. Meni se še niti zbudiiti ne uspe. Sicer sem že tri ure v pisarni, a nič kaj efektivno. Sedaj upam,da me bo še ena kava spravila k sebi.
Redno spremljam vse, kar je napisanega na forumu in še vedno si tu pa tam kak post sprintam. Nekako nabiram energijo za svoj (večji) zalet. Spet sem po uro in pol do dve na fitnesu in poskušam narediti prav vse, kar mi je trener predpisal -in tega res ni malo:)). Zaenkrat me še malo bolijo mišice, ker sem počivala kar 3,4 mesece. Ampak bom vztrajala. Včeraj sem počivala, danes spet. Komaj čakam. Tako se vsaj zamotim cel večer in ko pridem domov sem tako utrujena, da sem direkt za posteljo, hrana je pozabljena. Če sem pa cel večer doma, me slej ali prej prej premami in skozi nekaj vohljam kaj bi jedla ali pa samo “čopkala”. Vem, da problem ni v lakoti, apetitu, saj pojem relativno malo. Težko pa se je popolnoma odreči sladkostim… Tudi gibanje spravljam v red. Vendar pa se mi zdi, da kljub temu ostaja nekje v meni tisto tiho nezadovoljstvo, pričakovanje življenjskih sprememb, za katere se počutim pripravljena, ki pa jih pa ni in ni od nikoder. Saj ne vem….dosti je bilo že bandanja, žuranja, prekrokanih vikendov, zgrešenih zvez, ipd..sedaj je pa počasi že čas za resnejše korake.. tu pa nastane problem. Bolj kot gledam, bolj se mi zdi težko, če že ne nemogoče v tem kaosu hinavščine in materializma najti sorodno dušo. Le kje? Na pijanskih shodih? V zakajenih diskotekah? Nočnih barih, kamor se vsi pridejo samo napit? Halooo?

Morda me še katera od vas razume, morda ne. Verjamem, da ima čisto vsak svoje križe. Toda po moji grenki izkušnji sem le stežka ponovno našla vero v ljubezen, v ljudi. In sorazmerno s tem sem nabrala tudi nekaj kilogramčkov…

Sedaj sem prebolela razočaranje, dokončala študij, se pobrala, napolnila z optimizmom, pa vendar… se počutim tako sama… kljub številnim prijateljem…

Tako, sedaj sem končno napisala nekaj več o sebi. Morda je sedaj bolj jasno kakšno je moje stanje.

Pa brez zamere za dolgovezenje….

LP,

Astrid

Hojla
Bi se odločila za grupo na forumu! …Je še kaj prostora??? :)))

Ika

Seveda si dobrodošla. Več nas bo, lažje nam bo uspeti. Od kod pa si ? Če si kje blizu Ljubljane, lahko prideš na srečanje v ponedeljek zvečer, za ostale pa še nismo določili kraja in datuma.Delamo na tem.

Lp,Kaja

Ja ..delam v Lj. drugač nisem iz LJ. Me pa zanima, če je dobrodošla vsaka..ne glede na to kok kilc ima preveč..ker jaz nisem debela..zelo debela..ampak..se bojim..da bom..če ne bom nekaj naredila..imam namreč cca 6 kg preveč!

Ika

To sploh ni ovira.Saj Špela jih ima tudi nekaj takega preveč. Kje pa piše, da moraš biti bunka ! Če si pripravljena za sebe nekaj narediti, pa če je to samo kila ali dve, je to pohvalno. Poglej, v ponedeljek bom vsem v grupi poslala mail z natančnimi podatki o srečanju. Se vidimo, O.K. ?

LP,Kaja

OK super..in hvala!

Ika

Astrid

Ko človek odkrije vzroke, zakaj nekaj počne, zakaj dobiva kg gor…. je že na pol poti, da se jih znebi. Mislim, da nam bo skupaj nekako uspelo.

Ja, špela res je tako, samo kaj ko je to tako težko..do tega pridet…pa vseeno, ko enkrat že spoznaš, kaj in kdo je vzrok prenažiranju, se je potem vseeno vsak dan sproti treba boriti, da spet ne zapadeš v tiste reke…., ker kar hitro TISTO postane močnejše od volje za hujšanje, zato je pa fajn imeti okoli sebe ljudi, ki ti vlivajo voljo in te tudi zvlečejo iz TISTEGA ko te spet pogoltne, in ravno namen teh skupin bo potekal v tej fazi…v fazi, da se vsaki posebej pomaga najti nov način življenja, prehranjevanja in mišlenja….

Komaj čakam ponedeljka!!!

Sandra S.

Sandra,

tudi jaz komaj čakam, da se dobimo. To bo nadgradnja tega, kar počnemo tukaj.

Sem ravno prišla iz fitnessa, počutje je enkratno. Še vaditeljica me je pohvalila, da sem danes delala dosti boljše kot zadnjič.

LP,Kaja

New Report

Close