Dracon pozdravljen
v petih mesecih mi je uspelo shujšati 10kg, malo kalorij dnevno, gibanje. Rada bi izgubila še 5 kg in potem to težo vzdrževala…ugotovila sem, da se dnevno zredim toliko kot pojem in popijem…popijem pol litra vode pa grem 0,5kg gor…seveda gre to ven, vendar sem zelo žalostna…sem že skoraj obsedena s tem preštevanjem, a dolgoročno imam lepe cilje in verjamem, da mi bo uspelo.Katero hrano in telovadbo priporočaš?
Slavček ne zameri mi. Ampak moje znanje ne pokriva tvojih želja… žal. Obrniti se boš morala na koga drugega. Jaz dajem nasvete lahko do neke normalne teže oz metabolizma. Pri prenizki teži in nizkem metabolizmu pa moje znanje in izkušnje (ki jih nimam) odpove. Vseeno srečno na tvoji poti pa upam da se najde kdo tu gor ki ti bo lahko svetoval kaj in kako !
Živjo!
Vidim, da je tale tema že zeeelooo stara, pa bom vseeno poskusila.:)
Sama se poskušam čim bolj zdravo prehranjevati (seveda brez prekrškov ne gre:)), obenem pa bi rada tudi par kilc izgubila. Gre za 4 kilce, ki sem jih pridobila čez zimo.
Vsaj 4x na teden delam 1 uro yoge + zjutraj na tešče pozdrav soncu, in vsak dan grem za pol ure na sobno kolo + seveda sprehodi v naravi.
Tukaj pa je en primer mojega jedilnika. Kako se vam zdi?
Z: na tešče limonada z ingverjem in medom,
potem jogurt z lanenim semenom in bio kosmiči in ena banana
M: kakšen sadež in žlica bio arašidovega masla brez soli in sladkorja
K: jem normalno kar mi paše (brez cvrtja seveda in čim več zelenjave) + solata
(ponavadi brez olja in kisa) + 2 koščka temne čokolade
M: 100% sadni sok + orehi
V: smoothie iz navadnega jogurta in sadja ALI navadni jogurt in sir ALI sojino mleko +
sveža paprika
Čez dan spijem zelo veliko vode in 2 skodelici zelenega čaja + kakšna limonada začinjena s čilijem ali ingverjem, jem pa tudi dodatek zelene alge in pijem sok granatnega jabolka.
Hvala že vnaprej!:)