Najdi forum

Hujšam – Hruška – nadaljevanje

Namesto jutri, ker je praznik, sem se kar danes stehtala, stanje je blo 118, to je 7 kg manj v 14 dneh. Se vidi, da sem začela bolj počasi it s kg dol. Pričakujem, da bom zdej šla sam še kako kilo na teden dol, sam to bo tisto pravo, menda.

Hruska, cestitke, le tako naprej!

Uau! Čestitam, Hruška!

Dobro ti gre. Kar tako naprej.

Jaz sem danes izgubila še tiste pol kile, zaradi katere sem bila včeraj slabe volje.

Počasi se daleč pride. Tudi nas čaka nekaj lepega na koncu te poti.

Bravo Hruška

7 kg manj je super. Se že pozna na hlačah, čeprav so na elastiko, mar ne?

Najbrž sorodniki še ne bodo opazili razlike, pa vseeno pogumno naprej. Odojek je res slasten, vendar je tudi masten. Privošči si ga samo toliko, da si priveže dušo in si osveži okus v ustih. Zraven pa veliko solate. Boš potem z veliko lažjim srcem stopila na tehtnico.

Meni je tehtnica pokazala 1 kg manj kot pretekli teden. Sem pa včeraj uspešno pokosila vso travo okoli hiše. Danes bom še malo delala na vrtu, jutri pa v hribe.

Lep in uspešen praznik vam želim

Mateja

Ali ste si postavile cilje?

Jaz sem si: 15 kg do 1. decembra. To je 1 kg na teden. Za nagrado pa si bova z možem privoščila en teden v Londonu ali Parizu. Motivacija!

Kje pa je nasa Kaja? 🙂

Meni pa teza stoji… zgleda, da bo potrebno se vec telovadbe. Dans zjutraj sem ze delala vaje za trebusne misice.

Tukaj sem, pridem v službo okoli osmih, pa moram najprej spit kavo, da mi možgani sploh delajo. Vse pridete prej in me zdaj vsako jutro prehitite.

Hruška, dobro ti gre. 1 kila na teden je čez glavo zadosti. Za telo tako ni dobro,
da gre hitreje. Kako pa domači, kaj pravijo? A se mož tudi še kaj drži? A kuhaš zase drugače kot za ostale ali si jih pa uspela navadit na bolj zdravo hrano ?

Pridne ste, jaz sem včeraj malo grešila, ker je bil en rojstni dan, ampak nič pretresljivega. Vseeno je šlo pol kile dol v enem tednu. Sem čisto zadovoljna.

Všeč mi je, da nas je vsak dan več in da tako skupaj držimo. Jaz že komaj čakam, da srečam moje sošlke iz šole hujšanja.Jih že močno pogrešam, predvsem me pa zanima, kaj so uspele narediti s svojimi telesi med počitnicami.

Včeraj sem doma opazila, da imam na Orbitreku eno stran že čisto zvito in ga bo treba razstaviti in popraviti, če se bo le dalo. Najprej se je eno leto nabiral prah na njemu, zdaj ga pa mučim.Saj za to je pa namenjen.

Držte se, Kaja

Sončnica, jaz cilja še nimam, ker upam, da se bom čim dlje držala diete in čim vem shujšala.

Kaja, za družino kuham drugo kot za sebe, njim navadno naredim komplet kosilo, jaz pa pojem sam salato ali pa zelenjavo. Je pa mal težava, ko naredim kako pito, ali pa sinu palačinke za večerjo, se komi zadržujem 🙂 Mož se ne drži diete, sam pa navadno poje zdaj salato za večerjo. No saj bo bolje po 1.septembru, takrat bosta oba imela kosilo zunaj in vsaj tolko skušnjav ne bo več, razen ob vikendih.

Mateja, si se spomnila, da sem napisala da bo jutri odojek :)), ja maš prav si bom privoščla en košček pa dosti salate poleg, pa tudi planiram potem post za četrtek, da se to mal izravna :)) sam odpovedati se mu pa ne mislim.

Danes je cuden dan. Odkar sem se pregresila s prvo sladkarijo se mi se lusta vedno vec.
In danes sem spet gresila. Katastrofa!!
Ne vem kje je motivacija?!?!

Cimlepse prezivite jutrisnji dan!

LP!

Tea,

ne se pustit premamit sladkarijam.Rajši vzemi kakšen sadež, ki jih je sedaj v izobilju. Mislim, da se bomo res morale dobit in se iskreno pogovorit o tem, zakaj nam zmanjkuje motivacije in kaj je v bistvu tista stvar, ki nas globoko v sebi grize.

Moj predlog je takšen : glede nato, da smo iz različnih koncev Slovenije(kar nekaj Štajerk), predlagam kot mesto srečanja Celje, ki je nekako na pol poti. V mislih sem imela soboto, 18.8.2001. Res bi rada, da se dobimo in rečemo kakšno skupaj. Skupinska terapija izredno dobro deluje.

Torej, kaj pravite – Tea, Hruška, Morska deklica,Sončnica, Mateja, Fauve … in ostale ?

LP,Kaja

Ne, ta vikend sem zasedena. Žal.

Ni problema Kaja, sploh pa zato, ker sem iz Celja. :)))

Tokrat se vam ne morem pridruzit, ker ima ati rojstni dan.

LP!

Tea, upam da nisi več grešila :)) motivacija je pa tudi pri meni problem, sam mižim in ne mislim dosti na to, se bolj prisilim, da se držim reda.

Včeraj sem si privoščila odojka, sam nekak ni bil tako dober, kot sem si mislila da bo, mogoče zato, ker sem mela slabo vest, čeprav nisem jedla nič drugega cel dan, kot sam tisto porcijo. Samo, ko sem ga jedla mi nekak ni šel dol.

Kaja, mene ne bo, mam obiske.

Hruska, je blo kasneje v redu, sem sla na kolo. Pa mal po nasi lepi okolici. In potem me je minilo. 🙂

Danes je pa ze cetrtek, se malo in bo vikend..

Dobro jutro.

Včeraj je bil pa lep dan (malo v hribih, nato pa še ozvežujoče plavanje v Bohinjskem jezeru). Edino pri hujšanju je bila katastrofa. Danes bi bilo bolje, da nebi stopila na tehtnico. Se bom morala v roke vzeti.

Kaja oprosti. Tudi jaz imam načrte. Oziroma sta mi hčerki naredili seznam, kaj želita da si naredimo do konca počitnic. V soboto imamo na sopredu živalski vrt To pomeni cca 5-6 ur postavanja pred kletkami. Pred dvema letoma smo bili 8,5 ur v živalskem vrtu (ne na mojo željo, se razume).

Hruška. Čestitam za močno voljo. Si zelo vztrajna. Občudujem te.

Lep dan želim vsem skupaj še naprej

Mateja

Pozdravljene,

danes sem pa jaz bolj slabo, ker me je zagrabila ena huda angina in sem čisto brez glasu pa tudi požiram težko.Tako bom lažje pojedla manj.

Hruška, bravo. Počasi ti ne bo pasala več nobena nezdrava hrana. Hlače ti najbrž že lezejo dol, tako so ti prevelike.

Ja, se mi je zdelo, da se bomo težko uskladile kar se termina srečanja tiče. Mi je zelo žal. Saj bomo tukaj nadaljevale. Saj se da tudi tako. Medsebojna vzpodbuda veliko pomeni.

A ste opazile na forumu Hujšanje, da je Goran omenil, da bo v septembru organiziral skupinsko hujšanje na Internetu. Mislim, da smo že zraven, a ne ?

LP,Kaja

Kaja!

Upam, da ti bo kmalu bolje!

Komaj čakam september in na Goranova navodila!

Srečno!

LCA sadni jogurti so res super zmrznjeni (ali na pol zmrznjeni) osebno mi je najbolj všeč borovnica,

Kaja, zelim ti cimprejsnje okrevanje!

Tudi jaz komaj cakam na september in Goranova navodila!

Bomo tako, kot na radiu Slovenija.. sam ne vem pa, kaksen je bil konec.. jim je uspelo?

New Report

Close