Lepo pozdravljene, z malo odklopa sem spet tukaj,
torej, v soboto 7.2. sem se tehtala in po enem mesecu drugačnega prehranjevanja :
začetna teža:92,5 kg
trenutna teža: 87 kg
torej, -5,5 kg (zelo zelo vesela in ponosna nase, da mi nekaj končno uspeva).
Moji jedilniki v tem tednu:
Z: 1 kos ajdovega kruha, rezina sira
M: 1 jabolko
K: doma narejena lazanja iz polnozrnatih testenin, paradižnika, skute in sira
Z: kosmiči, mleko
M: banana
K: polpeti iz piščančjega mesa in ovsenih kosmičev, skleda solate
V:navadni jogurt
Z: rezina ajdovega kruha, doma narejen namaz iz skute, ajvarja, čebule in sira za mazanje
K: polnozrnati špageti s tuno, solata
danes:
Z: 1 graham žemljica, rezina sira
M: 2 piškota Grancereale
K: mešana zelenjava, solata
V: kosmiči, mleko
takole, to bi bilo vse, uživajte in se tipkamo, 🙂
pozdravljene punce na ta pustni torek
včerajšnji jedilnik:
M: 1 pomaranča
K: polnozrnate testenine s tuno, solata
današnji jedilnik:
Z:kosmiči, mleko
M: 1 pomaranča
K: gratiniran brokoli, skleda solate, krof
V: solata
jutrišnji jedilnik:
M:sadna solata
K: polnozrnat kuskus s tuno in pelati, solata
moram reči, da se mi je želodec zelo skrčil in pojem res majhne obroke, ker več enostavno ne morem, četudi sem se prej dobesedno nažirala, res sem vesela, da sem spremenila način prehranjevanja, ker prej je pa res bilo vse zmešano čez cel dan in je moj prebavni trak res bil preveč obremenjen, da o počutju zdaj sploh ne govorim
uživajte in privoščite si krof, pust je samo enkrat v letu 🙂
Zdravo sotrpinke!
Malo mi primanjkuje motivacije in volje zadnji čas.Pa ne toliko pri prehrani,kot pri gibanju.Imamo zelo vetrovno in že tretji dan nisem šla nič ven hodit,doma pa se mi ne da telovadit.Pa sem prebrala cel tale “moj” forum,pa je malo bolje,sam telovadila pa vseeno ne bom.
Teža na začetku:136kg
Trenutna teža:117kg. Shujšala 19kg.Zakaj nisem vesela?
–
Ne,ne,ne saj nisem obupala,samo zadnje čase teža kar stoji ali pa se minimalno pomika navzdol.
Danes je ravno 5 mesecev odkar hujšam,zato se moram oglasiti in poročati.
Začetna teža:136kg
trenutna teža:116kg -20kg
Kaj narediti,ko teža stoji oz.niha tudi za 1kg iz dneva v dan?Hudič me preizkuša,prav zares.Ma bo on odnehu.
redko si vzamem čas in pogledam še pod kakšno drugo temo – danes sem pokukala k tebi in KAPO DOL!
Bravo, bravo!
Razen izgube kil je zame fascinanten tudi podatek, da si brez sladkega… Tud jaz imam v mislih, da bi morala to opustit, pa vedno znova najdem izgovor, …
Tebi pa res želim samo tako naprej, res ti gre odlično. In verjemi, ne boš prva, ki bo enkrat na mojih kilah, pa še prehitela me boš lahko navzgol, ker boš glih imela zalet 🙂
Ne boš prva, ker jaz bolj na mestu stopicljam, tisti, ki zares hujšate pa potem kar stopite tiste kile tja do 69 in manj. Ampak vam privoščim, ker ste pridni…
Aja, glede miganja – mene pa sedaj že od jeseni močno drži miganje in samo upam, da me ne bo nikoli več minilo – TV me sploh več ne pritegne – tako da, samo vstrajat je treba (kot povsod…)
Sladkosneda,vseeno bi bila raje na tvojem mestu(beri kilah).Drugače pa hvala.Težko je,prekleto težko brez sladkarij,še posebno,če prej živiš od sladkega.Pa vse se da ,če se more.Moraš v glavi poštimat in čisto nič drugega.
Danes že celo dopoldne prebiram poletne cunje.Saj mi je še kaj prav od lani,veliko večino cunj pa gre v škatlo in ne vem še kam.se mi jih splača sploh šparat?Ma saj se ne bom več tako grdo zredila,ali pač?Zimske bojo šle vse stran,ker sem že taka v njih kot en kloven.Ampak v nakup bom šla šele jeseni,ker do takrat bo šlo dol še najmanj 10-15 kil.
Z miganjem je pa tako;ma me nič prav ne veseli,pa vseeno en tolk migam.In tudi kondicijo imam.
srečno sladkosneda,se bereva.Jaz tebe redno spremljam.
Aja pa zdaj sem začela z razstrupljevanjem jeter.3 mesečna kura,Hepafar.Pravjo,da potem lažje hujšaš.Za probat je.
Priporočam Garcino C,res daje odlične rezultate.
http://life.si/garcina balance?acc=06138bc5af6023646ede0e1f7c1eac75